knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://i.imgur.com/u7owHJZ.jpg ahaha 6 senelik daha planlari var adamlarin siz hala bitmicekmi diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 25tane turk zor buluoduk, 20 ii rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 conan ne ya lel tam activision kafası var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 knox said: http://i.imgur.com/u7owHJZ.jpg ahaha Kişnedim şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Conan abi benim gibi taiwanlıları seçti saçından dolayı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 "translator is damn triad im sure" sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 HAHAHAHA CONAN YA They are losing their gorgan juice quickly hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bana meh geldi bu expansion. O kadar iyi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 500k hp ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Resmen Conan yorum yaparken oyunu ciddiye almanın imkanı yok dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya şu conan'ı wow'a vereceklerine sc'ye verselerdi bari. arena maçı izlemek kadar zevksiz ve saçma bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 CusTodeM said: applev0dka said: 10 sayfa önce wow bitsin diyince sövüyordunuz :(:( adamlar iyice apple'a döndü ya bg'de bayraklar yavas yavas gri'den renkliye döncek capture ederken. owwww ne büyük innovation mk abi onu da geçtim sen yazmışsın sanırım görmemiştim şimdi blue postta gördüm.. The end of this expansion is going to spill over into the next one. Many more expansions are lined up now. bu ney ya bitmiyormuş böyle bu kaç tane var... çocuğum wow oynıcak galiba Abi taiwanlıların tipi efsane ahsdaş ben oynarken benim kız daha doğmamıştı şimdi 8 yaşında bir kaç sene sonra karakter açıp oynar he madem bitmeyecek.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya adam diyo ki major patch cıkarmıcaz minor gelicek 1-2 tane. diyosunuz ki oyun sep 2014... mümkün degil la ocak subat gibi cıkması lazım en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ocak şubat arena sezonuna göre imkansız ama mart-nisan kesin bence abi daha çocuk falan yok evli bile değilim alakam bile yok yine de çocuğum wow oynar galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 MasterHapLo said: tayvanli kardesler silecek birazdan adamlar underdog bayada hiv spread yediler ehahhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 wow patchi midtermlere denk geliyor bi okulların akademik takvimleri açılsın finallere denk gelicek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Eternal said: ya adam diyo ki major patch cıkarmıcaz minor gelicek 1-2 tane. diyosunuz ki oyun sep 2014... mümkün degil la ocak subat gibi cıkması lazım en geç. Belli olmaz, Expansion diye Major Patch kakalamaya çalışıyorlarsa, Minor patchleri de Major patch olarak kakalayıp süreyi uzatabilirler. O potansiyeli gördüm bu gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yok abi bu oyundan adam olmaz... anca pvpciler ciddi oynıycak bi de top guildler gerisi traş olur.. onların oynamasının sebebi de " e iyiyiz artık devam edelim bitene kadar" diye düşünmelerinden dolayı olur.. belki birkaç adam kaybederler ama doldurulur yerleri her zaman.. ha bu arada alın size gameplay Heroes of Storm artık neyse adı http://www.youtube.com/watch?v=f_fAkO3WOSY hemen kendi yorumumu yapıyım, geliştirilmiş dota. wcdeki resmen saçma saçma özellikler eklenmiş.. oynanır mı diye sorarsanız evet oynanır ama dota2 beş kat daha iyi tabi.. sırf fanı olduğumuz için oynanabilir.. Abom koymuşlar bi tane resmen pudge... azıcık orjinal olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi afli lock elem shaman resto dru'ya pala healer'lı takımla çıkmak süper fikirmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 onların oynama sebei o değil 8 yıl geçti anca world ranke girdik hadi devam yoksa su an top20deki guildlar 2008de ilk 100de falan bile değildi çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 böyle sanki hmm adeta bir teslim gününden bir gece önce yapılmış ödev havası var gibi yeni exp.da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Norak fena açıkladın abi içim ürperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Wow bitsine kızmak diye bişey yok panpalar, bitecek diyorsunuz da bitmeyeceği ve yeni casual oyunculara yelken açacağı belli. Seni beni geçtiler artık, zaten bi burnout oldu bizde. Ki ben de bu saatten sonra anca casual mmocu olabilirim. Gider xpaci alır pvp zonelarda biraz takılıp durotanla kilrogun peşinden koşarım falan. Item squish gelsin bide ya. Özellikle istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: http://i.imgur.com/Qqb8nhw.png kadro iyi de benden gecti blizz kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 o değilde, bu grom ismi kimle telif sorunu olmuşki? vivendide mi kaldı acaba lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar