Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 saat yetmeyenler toplaşalım

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Günde 8 saat işte 4 saat yolda geçiyor nerden baksan 8 saat uyumam gerekse (Ki bunu şuana kadar eksik yapıyorum) geriye kalıyor 4 saat. Onda da nişanlımla bir yere gitsem , bi film indirip izlesem falan zaten yemek tuvalet falan derken tamam bitti gün.

Bu kadar kısıtlı süreyle anca köle olunuyor anladığım kadarıyla , hani 2000 yıl önce köle olsaymışım kendime şu kadar zaman ayırabilirmişim zaten.

Hadi hep beraber dert yanın burada nasıl 24 saat yetmiyor. İstiyorum ki günde 4 saat çalişiim o da evimin yanında bir yer olsun ve aynı maaşı alayım , çok şey mi istiyorum yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

48 saat olunca niye 16 saat çalışıyorum , bırak 8 saattek alsın , 40 saat bana kalsın , 4 saati yolda geçse 36 kalır , 10 saati uyusam 26 saat kalır , bunun 5 saati falan gezsem 21 saat kalır , 1 saat falanda yemek yiyerek tuvalete girerek geçse , geriye 20 saat kalır bana.

Çözüm yolunu bulduk bundan sonra günler 48 saat.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi abartmayın 2 saat gidiş 2 saat geliş olarak o , yani toplam 4.

Kayışdağda oturuyorum , taksimde çalışıyorum. Bazen çok daha kısa sürebiliyor. Geçen gün saat 19da işten çıktım koşa koşa 19:20 kabataş kadıkoy vapuruna yetiştim , 19:40 gibi kadıkoydeydim metroyla kozyatağına geçtim taksiye bindim (ki 6-7 lira bişi degil) saat 20:10 falandı , hani 70 dakka da sürebilir ortalama ama 1.5 saatten biraz fazla sürüyor bende yuvarladım 2 dedim toplam 4.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...