Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Günde 8 saat işte 4 saat yolda geçiyor nerden baksan 8 saat uyumam gerekse (Ki bunu şuana kadar eksik yapıyorum) geriye kalıyor 4 saat. Onda da nişanlımla bir yere gitsem , bi film indirip izlesem falan zaten yemek tuvalet falan derken tamam bitti gün. Bu kadar kısıtlı süreyle anca köle olunuyor anladığım kadarıyla , hani 2000 yıl önce köle olsaymışım kendime şu kadar zaman ayırabilirmişim zaten. Hadi hep beraber dert yanın burada nasıl 24 saat yetmiyor. İstiyorum ki günde 4 saat çalişiim o da evimin yanında bir yer olsun ve aynı maaşı alayım , çok şey mi istiyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 forumu bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 48 saat olsa bu sefer de 16 saat çalışıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 4 saat yol mu? benim iş yürüme mesafesinde 15 dk gidiş, 15 dk geliş toplam 30dk. full deniz manzarası da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bana 36 saat falan lazim ya 12 saat uyumak istiyorum gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 48 saat olunca niye 16 saat çalışıyorum , bırak 8 saattek alsın , 40 saat bana kalsın , 4 saati yolda geçse 36 kalır , 10 saati uyusam 26 saat kalır , bunun 5 saati falan gezsem 21 saat kalır , 1 saat falanda yemek yiyerek tuvalete girerek geçse , geriye 20 saat kalır bana. Çözüm yolunu bulduk bundan sonra günler 48 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 4 saat yolu yeni görmüşüm oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Abi abartmayın 2 saat gidiş 2 saat geliş olarak o , yani toplam 4. Kayışdağda oturuyorum , taksimde çalışıyorum. Bazen çok daha kısa sürebiliyor. Geçen gün saat 19da işten çıktım koşa koşa 19:20 kabataş kadıkoy vapuruna yetiştim , 19:40 gibi kadıkoydeydim metroyla kozyatağına geçtim taksiye bindim (ki 6-7 lira bişi degil) saat 20:10 falandı , hani 70 dakka da sürebilir ortalama ama 1.5 saatten biraz fazla sürüyor bende yuvarladım 2 dedim toplam 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 istanbulda 1 saattan az sürüyorsa sadece gidişiniz şanslı çalışanlardansınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Aynen , 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş desen , istanbul trafiği için çok uygun bence. Babam zamanında ikitellide çalışıyordu biz o zamanlar ziverbeyde oturuyorduk , nerden baksan trafik olan gün 3 saati aşıyordu adamın sırf gelişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben modadan davutpaşaya gidiyorum lan bazen okula yol çok güzel ama yoksa hayatta gitmem totalde 2-2.5 saat sürüyor.marmarayla baya kısalıyor gerçi ama binmem hayatta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 10 saat iş, 2 saat yol, 6-7 saat uyku, gerisi bana ait ama saat 20:00 den sonrası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben sıkıldım 4-5 saat uyumaktan max uyuduğum 7-8 saat ona dinlendiğim gün der oldum. Eskiden gece 4te yatsam sabah 9da uyanan bir bünyem vardı şimdi izin günleri kafayı koyuyorum 12 saatten önce uyanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sırf yol yüzünden iş yerimin yanına taşındım, sabah 8:30'da kalkıp duş muş ütü yapıp işe gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bu İstanbulluların her fırsatta diğer şehirleri aşağılayıp da trafikte 3-4 saat helak olduğunu görünce nası mest oluyorum anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 10 seneyi geçti,isttan çerkezköye-çorluya iş için gidip gelmeye başlayalı.birkaç sene önceye kadar haftada 6 gün.şimdi hafta içi 5 gün. ötesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sabahları işe giderken sıkıntı yok da akşam dönüş çok sıkıntılı ya bu trenler kalktığından beri anam ağlıyor. onun dışında 24 saat değilde 27 saat falan olsa yırtçam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 5 saat uyumaya alıştım.bunun biraz faydası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bu yaşta ne nişanlısı abi deli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 topiği okudum. istanbulda yaşayan zavallılar demekten kendimi alamıyorum. izmire taşının bence hepiniz. hele istanbula maaş alcam diye gidip sabah 5de kalkıp 8.30daki işe yetişen adamı hiç anlamıyorum. ulan bu çile çocuk doyurmak aile geçindirmek harici bişey için çekilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 o yüzden 8.45te kalkıp 10.30 da mesaiye başlayan iş FTW sfsdf akşam max 5. paydos unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Eve 20 dakikada geldi otobüs diye o kadar kızmıştım. 4 saat ne ya ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ögrenci hayatı gibisi yok işte. ev-okul beşiktaşta günde 2-3 saat ders. gerisi benim.Sırf bu yüzden uzattım okulu hiç dersten kalmadan exchange, yandal falan ayagına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 fazladan 4 saatiniz olsa nabıcaksınız lan sanki farklı. 1 değil 2 film izlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar