senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 olm yazdım ya onlardan var zaten kaloriferin üstünde boydan boya hemide işe yaramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Goering said: http://www.hepsiburada.com/liste/vicks-vh5200-ultrasonic-hava-nemlendirici/productDetails.aspx?productId=sgvicksv5200&categoryId=26012213 bende bundan var ama daha ucuza almistim, limango'dan 120 tl gibi birseye sık çıkıyordu hava temizleme aleti ilanı... bi süre takip et çıkar kesin içinden vicks tablet de çıkıyor, çalıştırmazsan temizlemen lazım yoksa su akıtıyor bir süre sonra. (3-4 hafta unuttum ben akıttı) parkenin anası ağladı aman sağolasın hocam burdakilerden bi tanesini alırım sanırsam. vakit yok şimdi limango takip etcek kadar limango da kampanya ya girene kadar boğazı elime alabilriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ne guzel iste, kuru kuru. Istanbul'da filan oluyorum ben nemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 BURNUNA BALIK SOK DKSJGLSDKGFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 alışkanlık meselesi yıllardır nemli şehirlerde yaşadım angara error verdiriyor o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Saeros said: BURNUNA BALIK SOK DKSJGLSDKGFDS sokarsam sonra dışarı çıkmaz burnumda kalır nefes alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 buhar makinasi bu yuzden uretiliyor zaten evler icin ise yarar mi diye sormak niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bebek kategorisi altinda gormustum ben sadece, normal insan icin uretildigi burda ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 o iyonizerli bilmem ne makinalar sinuzite davetiye yalniz uyarayim da sonra hüsnü nemlendirici oldum demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kalorifere su koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kaloriferine su koy barınaktan al gibi bişi oldu be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben kaloriferin yanına bardak koyuyorum plastik, yetiyor.Metal bile değil bardak, istersen metal koy sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 buhar makineleri baya baya ise yariyor da usenmeden temizligini yapmak lazim. Yapisi geregi mahlukat uremesine elverisli mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bi de kalorifere su koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 senko said: zipzip said: izmire geri dön KEŞKE :( sana bir yazılım otomasyon firmasında iş ayarlıyım mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 izmire dönmek isteyen herkese iş ayarlayabilirim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 senin sorunun da ayrıca kuru odadan falan kaynaklanmıyor abi. fazla nemli oda da iyi bir şey değil nem ile birleşen toz solunum sonrası akciğerlerinde daha yüksek oranda yapışır çünkü.alerjin var bir şeye. o yüzden böyle oluyorsun muhtemelen. bir test falan yaptırırsan immünoloji bakıyor sanırım ona hallolur sorunun. yoksa izmir ankara değişimi böyle bir sorun çıkartacak kadar farklı değil birbirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 havluyu ıslatıp kaloriferin yakınına koymayı denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 chrome said: senko said: zipzip said: izmire geri dön KEŞKE :( sana bir yazılım otomasyon firmasında iş ayarlıyım mı lan? ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Adam izmirden ankaraya gitmis. Icim ezildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 chrome said: izmire dönmek isteyen herkese iş ayarlayabilirim hatta.ayarla bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi bu cayci diye bisi var, su kaynayinca rolantiye aliyo buhar saliyo surekli kendi takiliyo, ses de cikarmiyo. Ayrica cok huzur veriyo calisirken saatlerce onu izledigim oluyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 chrome said: senin sorunun da ayrıca kuru odadan falan kaynaklanmıyor abi. fazla nemli oda da iyi bir şey değil nem ile birleşen toz solunum sonrası akciğerlerinde daha yüksek oranda yapışır çünkü.alerjin var bir şeye. o yüzden böyle oluyorsun muhtemelen. bir test falan yaptırırsan immünoloji bakıyor sanırım ona hallolur sorunun. yoksa izmir ankara değişimi böyle bir sorun çıkartacak kadar farklı değil birbirinden. hacit neye alerjim olucak ki kaloriferler yanmadan once gayet iyiydim ne zaman yanmaya basladi o zaman benim sorunlar da firladi ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ev tozuna olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Myte olur ev tozu olur. Alerji testi yapan bi yere git bi ihtimal kaynagi bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar