Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 http://store.apple.com/us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Abi tamam da orada unlocked telefon yok, ona en yakını t-mobile contract free dalgası. Onun da ne olduğunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Unlocked o iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Storeden alıp siparişi processing'den üst level'a taşınan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Out for Delivery diyor bana. Bugün gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 2 kasımda verdim siparişi ben. 12-14 kasım için delivery diyor. Hala process aşamasında. Accurate oluyor mu bu delivery tarihleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 accurate olmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 apple dust2 kapının arkasındaki kutudan bile vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 1'in de verdim; 2'sinde yola cikmis, 6'sinda gelecek diyordu. Biraz once geldi, yukledim su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Sorieno said: Accurate oluyor mu bu delivery tarihleri? Kusursuza yakin isliyor. Dedigi tarih genelde worst case oluyor zaten. Daha erken alman olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bizde oyle olmayabilir bu arada, UPS ile calisiyorlar. UPS Turkiye icin cok sorunlu bir kargo siketi, musteri temsilcileri fiilen yok mesela, asla ulasamadim ben yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 UPS de zaten çoğu ilde (ben Aydın'da yaşıyorum mesela) taşeron kullanıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 GERGE said: Bizde oyle olmayabilir bu arada, UPS ile calisiyorlar. UPS Turkiye icin cok sorunlu bir kargo siketi, musteri temsilcileri fiilen yok mesela, asla ulasamadim ben yillardir. sitedeki formu doldurursan anında dönüş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 GERGE sabretmiş benim anlattığım fakat anlamadıkları şeyleri üşenmeden daha da çok açıklayarak yazmış. (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 1 kasım akşamı sipariş vermiştim, bugün 00:30 da yolladılar. TNT ile geliyor. Bu arada 11-13 arası gelir yazıyordu , beklenenden daha hızlı oldu yani =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Aiko said: accurate olmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Deacon said: worst case oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 GERGE said: Bizde oyle olmayabilir bu arada, UPS ile calisiyorlar. UPS Turkiye icin cok sorunlu bir kargo siketi, musteri temsilcileri fiilen yok mesela, asla ulasamadim ben yillardir. Aslınsda UPS Türkiyenin binası okadar süper bir bina ki (merkezi) Sanırsınki CTU merkezi haha birsürü kişi çalışıyor kartlarla giriş çıkışlar filan son derece güvenlikli hepsi mükemmel versage giyimli... paravan işlermi dönüyor anlayamamıştım 1 sene önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şubeleri çok sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 açılmadı gitti arkadaş mülakata girdi hala gelmelerini bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 27 kasımda Apple Store TR'ye geliyormuş. iPad Air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kılıf ve fiş siparişi verdim, kılıf 20-27 kasım arası gelecek demesine rağmen kargo ertesi gün elime ulaştı. sevdim bu işi :) cihaz fiyatları yüksek ama aksesuar fiyatları hemen hemen abd fiyatlarıyla aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bir iPhone 5S de ben alayım diyorum da daha şube olmadığından ve kargolarında kolilere ne kadar dikkat ettiklerini bilemediğimden tırsıyorum doğrusu. Gelene kadar harap olmasın telefon..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 mağazalarada aynı şekilde geliyo telefonlar? bişey olmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Burada bir UPS var elemanlar kolileri atıp tutmuyorlar. O kadar para vereceğiz kargocular yüzünden gg olmayalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar