inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 çok iyi fikir lan güzel yapmışlar http://i.imgur.com/A7zcXK8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 fikir ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 o fikir mi güzel? dolly'i rezalet yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dolly yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ip mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://sabia.tic.udc.es/gc/Contenidos%20adicionales/trabajos/Peliculas/FX/imagenes/ejemplos/bulletTimeMatrix1.gif şu kurulumun daha amatör hali işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Vingthor said: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tamam işte aynı anda çeyrek daire makine poto çekmiş di mi. ama aralıklar eşit olmadığı için fps tutmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Abi saçmalamayın 19 tane kamera yeter aynı hızda temiz... sonra arka arkaya koy... bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://i.imgur.com/k6dFJYI.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Editor said: Abi saçmalamayın 19 tane kamera yeter aynı hızda temiz... sonra arka arkaya koy... bitti kime ne diyorsun kim saçmalamış anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 JestersTear said: ya evet ama yüz güzelliği ve estetiği diye de birşey vardır. Ondan bu kızda yok. fotoğraftan fotoğrafa değişiyor canlı görmek lazım kesin kanıya varmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Saeros said: Editor said: Abi saçmalamayın 19 tane kamera yeter aynı hızda temiz... sonra arka arkaya koy... bitti kime ne diyorsun kim saçmalamış anlamadım Black-ice said: çok iyi fikir lan güzel yapmışlar http://i.imgur.com/A7zcXK8.gif Şunun için demiştim de fps ye bakarak kaç kamera olduğu bulunabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Gif olduğundan tam rakam çıkmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 adam atıyor kartları kartlar tam elinden çıktığında kamerayı durduruyolar adam bozmuyor hiç (ya da sonra aynı yere aynı şekilde geçiyor aşağıdaki aşamadan sonra) sonra tek tek misinayla asıyorlar kartları. sonra tekrar kaydetmeye devam ediyolar ve kamerayla adama yaklaşıyor yavaş yavaş. hiç bi bok yok çok basit bi şekilde yapmışlar sadece misina olayıyla uğraşıp o yüzden güzel fikir demiş idim. yani diğer türlü yöntemlerle bu kadar net görüntü alamazlar bu kadar amatör bir video için diye düşündüm. bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 baya aptal bi fikirmis. 5-6 kamerayla daha iyisini yaparlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 4-5 tane kamera koyup şunu yapmak misinadan daha kolay duruyo açıkcası. Ne uğraşcam misinayla herkesin iphone falan var cebinde , 5-6 kişi birleşin koyun aynı sıraya çat çat çat çıkar bu sahne ortaya hiç uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 işte amele işi o ben olsam öyle yapmazdım para var huzur var alırım 10 tane hatta 30 tane canon 7d (yeter sanırım) Remote hepsini bağlar attığında çekerim temizzzzzzzzzzzz Ha odamı yok FX kasarimm ;) Robin hood değil zenginim. yinede dağıtıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 adghsfdhgdfhafasdasdfas misina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi ip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bilmiom ben öle sandım ama görüntüye iyi bakarsanız akış var gibi bu kadar iphonela falan aynı hizada tutup bu net akışı sağlayamazlar bence. hem hizası şaşar görüntü çarpık olur hem de çok fazla görüntü almaları lazım yanyana açı, mesafe ayarlayarak falan. misinayla falan yapmışlar dedim o yüzden. güzel bi tripod onu kaydıracak fln düzen olmadıgı sürece misinayla daha güzel olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ya saydam misina kullanmışlar işte. Onlar kamarada görükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tek kamera var herif koşmuş ne aptalsınız yaAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar