Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 beyler özel rica troll'lenmesin bu topic, ty şimdiden bilgiden bilgisayar bilimleri bitirdim. şimdi haziran temmuza kadar falan spor salonunda çalışıcam işte. o sırada yalandan iki site, bir iki telefon uygulaması falan kurcalıyorum. avrupada yüksek yapmak istiyorum seneye. dayım ingilterede ev vericem falan filan orda oku dedi de, ya dünyanın kırk türlü hali var. birilerine güvenerek yaşamak istemiyorum. o yüzden yapmam gereken önce bi ülke seçmek niye yüksek yapmak istiyorum diye sorarsanız, 4 sene ünivi lise gibi okudum. git gel git gel. sosyal hayat 0. bölüm zaten malum adı üstünde. mühendislik bile değil yani fdgkfds. karşıdaydı zaten eve bi an önce gideyim hevesi falan. baydım baya. öğrencilik hayatını biraz daha uzatmak istiyorum o yüzden. kafamda software engineering okumak var. hani laf olsun diye okumak istiyorum aslında. ama aynı zamanda boşa vakit gitmesin tabi işime yarıcka bişeyler olsun. mba falan da olabilir. öyle akademik başarısı değşet okul falan aramıyorum o yüzden. amerika-avrupa arasında kaldığımda avrupaya karar verdim. sağı solu gezerim diye. ilerde giderim amerikaya. hazır gençken avrupayı silip süpüreyim dedim fdg. şimdi yurtdışında okuyanlar, giden gelenlerden falan ricam, hangi ülkede okunur, rahat yaşanır ? hani isteiğim londra gibi uçuk olup, ukrayna gibi de fakir olmasın. orta ölçek refah seviyesi belli bi düzeyi geçmiş olsun. kızları da güzel olabilr sdfs. hani ülkeden sonra okula bakıcam. zor işler bunlar. şimdiden başlayıp ne sınav mınav alıncaksa almam lazım. anam başımın etini yiyo tl:dr oldu biraz kusura bakmayın. yardım edenlerin gözlerinden öperim ty.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ev arkadaşım bilgi bilgisayar bilimlerini bitiriyor bu sene 3.92 falan ortalamayla. nerede ne yapılır iyi bilir. telefonunu vereyim ara bi sor istersen. veya tam olarak kafandakini öm at. bi sorayım ona, cevap veririm. not ortalamanı, ingilizce seviyeni, mezun olduğun okulu vs. yaz. sana opsiyonlar önerir.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bilgiden bilgisayar bilimleri bitirdim. not ortalamasini da 2.00 olarak baz alalim asdf.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 gmat toefl skoruna göre belli olur zaten hangi ülke okula gideceğin.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 3.92 ortalamalı adama soru falan sorulmaz
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Amacım öyle kariyer yapmak değil. Diploma almak. Kpss ye girmek.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 matt damon'in good will huntingdeki hali gibi olsa yeter.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 beyler not ortalaması falan sonra ya. önce bi ülkeye bakalım da sonra okul seçeriz not: iyi ki ilk cümlede bişey rica ettik
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ben bilmiyorum, herifçioğlu iyi biliyor ama. tam olarak maruzatını iletirsen ben sorarım ona. şimdi sorsam, not ortalaması ne hangi okuldan mezun diye soracak opsiyon söyleyecek ona göre.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 e hem kimseye bağımlı olmak istemiyosun hem ülke seçiyosun nasıl oluyor o?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aquila said: matt damon'in good will huntingdeki hali gibi olsa yeter. AHAHAHAHAHAHAHA (tu)
chrome Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Cok net. Prag abi. Prag. Baska da bir sey demiyorum. Bavula kremleri yaglari doldur git.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 killer'a gay mi demek istiyorsun? napıcak o kadar kremi yağı?
chrome Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Abi sen karisma. Senin anlamayacagin seyler bunlar bosver.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aquila said: matt damon'in good will huntingdeki hali gibi olsa yeter. LAN AHAHAHAHAHAHAHAHA
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aquila said: matt damon'in good will huntingdeki hali gibi olsa yeter. http://i.imgur.com/o5IF4Px.jpg
Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 troll postları için sağolun baps avrupa istiyorum ve niye prag
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aquila said: matt damon'in good will huntingdeki hali gibi olsa yeter. http://media.yourdailymedia.com/4/the_wire.gif
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 her türlü amerika ya, ne işin var avrupada falan. para gani değil mi zaten, ver parayı en güzel bölgede en güzel okullarda oku. hem ortam şahane hem eğitim şahane, recognition türkiyede direkt tavan ötesi. amerikan şirketlerine başvuru yaparken +1 kazanırsın, götü boklu avrupayı kim sallar. california bölgesini araştır.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Killer said: beyler özel rica troll'lenmesin bu topic, ty şimdiden birilerine güvenerek yaşamak istemiyorum. o yüzden yapmam gereken önce bi ülke seçmek hani laf olsun diye okumak istiyorum aslında. ama aynı zamanda boşa vakit gitmesin tabi işime yarıcka bişeyler olsun. tl:dr oldu biraz kusura bakmayın. yardım edenlerin gözlerinden öperim ty. Cano sen kendi kendini trolllemişsin. Önce karar ver, okuduğun işi yapıp geçimini oradan mı sağlayacaksın yoksa şimdiki yaşam standardın ile mi devam edeceksin?
Öne çıkan mesajlar