Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia AMD'nin yeni kartlarina karsilik fiyat kirdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1030 saat csgo oynamışım bu yıl sdf, indielerden nefret ederim sadece hesaba ekleyip dl bile etmiom. gerçi artık AAA'lerden de nefret ediyorum. şaka maka csgo hariç her oyundan nefret ediyorum lan, 30'a yaklaşıyoz ondan heralde. neyse source motoru da %98.7 işlemciye baktığından daha 2010'a kadar kullanabilirim 4850'yi, eceliyle vefat etmezse. etmez herhalde yha
Mesaj tarihi:
esh sen de gelip 660gtx takabilirsin abi buyur, ZEVKLE TAKTIRIRIM ZEVK İLEN! doymam hatta bi daha taktırırım sli olur, ama tek takış da kafi. Fakat 4850i atmam, dönüşümlü takarım
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

660 ama bu

Avv evet link ve fiyat yanlış olmuş.277usd+kdv vatanda:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

applev0dka said:

660 ama bu

Avv evet link ve fiyat yanlış olmuş.277usd+kdv vatanda:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

indirim yansımış gibi mi o zaman ?
Mesaj tarihi:
tamamen bilmediğimden soruyorum; şimdi diyelim türkiyedeki x ithalatçının elinde düşmeden önceki x fiyatdan getirdiği 7X serisi kartlar var, nvidia da fiyatları düşürünce önceki almış olduğu ürünlerindemi fiyat düşüyor? yoksa yeni siparişlerle getireceği ürünlerdemi fiyat düşüyor ?
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

şaka gibi türkiye fiyatları ::o

newegg: GTX780 510$
vatan: GTX780 900$

newegg: GTX770 330$
vatan: GTX770 540$

780 510 dolar da o markaları almayın be. asus, msi'dan şaşılmaz bence.

yakın zamanda bi tanıdık gidiyor amerika'ya, aralık başında dönecek. işlemci, ram, ekran kartı komple değiştirsem mi acep hazır fiyatlar inmişken.
Mesaj tarihi:
510 dolar olan asus zaten birde bundle var onlarda batman assassin creed splinter cell veriyo nvidia şaka gibi valla

souldarkorn said:

Emektar gtx 570 yerine gtx 770 alsak değer mi verdiğimiz paraya ? Yoksa öyle ahım şahım bir fark olmaz mı ?

baya fark olur fps de olmazmı, 2x fps alırsın.
  • Yeni Oluştur...