jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: Paticik burası burada her bok trollenir kültürünü oturtan da, bunu bahane edip 2 tane ciddi cümleyi bir araya getiremeyen de sokakta dayak yer umarım. Ne bir kalitesi kaldı, ne bir eğlencesi bir şeyler paylaşmanın, ota boka cıvıklık oldu milletin işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Eski paticik'e özlem saçma, sonuçta insanlar değişti, trendler değişti internette davranış biçimleri değişti. Şartları ve zamanı göz önünde bulundurmak lazım, ha 5 sene önce ortam daha mı güzeldi? Evet öyleydi ama yapacak bir şey yok. Dedim zaten, 10 kişi gelip SADDAFAS dan öteye geçemeyen yorum yazsın, 3 kişi gelsin paylaştığımız şeyi ciddi ciddi eleştirsin bence yeterli. Yukarıda biri tek cümle yazmış, bence çok kötü kursa gitmelisin diye. Bu bile iyi bir yorum yani. Böyle diyorum da ben sanki cıvıtmıyorum yersiz zamanlarda. Özellikle paylaşım yapılan, arkadaşlar sizce? tarzı konularda bokunu çıkartmamaya dikkat etmemiz lazım, yoksa inci sözlük tier olup kalacağız bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 totemic said: evet arkdaşlar sanatçının ''eski paticik'e özlem'' temalı kompozisyonu ile bugunkü sanat programımızın sonuna geldik. Mesela şu post bu konuda olsa ne oluuur, olmasa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aynı senin postun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Vingthor said: https://www.facebook.com/tisaneoykunen bu adama çalış abi "fuck the serbest muhasebe" ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Photoshopta renklerle oynamaya basla bence direk. Hep raw cek sonra artik komposizyona uygun sekilde 2 rengi azaltip birini artirirsin, diger renkleri kalibre edersin falan guzel seyler cikmaya baslar. Birde makinada varsa gridleri de ac egik cekmeyi onlemek icin ben cok faydasini goruyorum. Egik cektiysende yine ps de duzelt ctrl+t yapip dondur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Rasmon said: Katılıyorum. Başlarda zevkliydi ona buna bok atarak muhabbet çıkıyodu ortaya ama bi süre sonra insanın foruma giresi bişey paylaşası, paylaşılan bişeye yorum yazası gelmiyo. Çoğu kişide şakalı komikli bişey yazayım da millet gülsün amacı var. Benim artık amacım foruma girip, beleş oyun mu var, update mi çıktı diye bakmaktan öte gidemiyo. Ki ben çok eski üye değilim ama görsel sanatlarda mis gibi konular vardı, tabletle güzel şeyler yapan birisi vardı hatta, bakıp bakıp ben de mi alsam, nasıl yapılıyor diye kendimi geliştirebileceğim şeyler arıyodum. Fotoğrafla ilgili topicler de öyle. Donanımda bi sorunum olsa, yazamıyorum herkes format at, modem ışığı yanıyo mu, kasayı yan yatır diyecek diye. Yapmayın. gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Abi şakalı komikli şey yaz da hiç muhabbetin olmayan adamla ne bu samimiyet yani ben onu anlamıyorum bazı insanlarda. Geliyorsun ya kırk yıllık arkadaşınmış gibi laf sokuyorsun, ya da düşmanınmış gibi ezmeye çalışıyorsun, sonra adam tepki verince tü kaka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ben bu kadar kötü resim çekseydim bileklerimi diagonal keser intihar etmeye çalıştım süsü yaratırdım. Ayrıca senko said: cep telefonun hayirli olsun kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 fotoğraftan anlamam. bence bazıları güzel. ama dediğim gibi kesinlikle anlamıyorum fotoğraf sanatı ya da fotoğrafçılıktan, dolayısıyla benim değerlendirmemin hiç bir önemi yok. yalnız başka bir şey dikkatimi çekti; burada konuyu açan kişi ve ona destek veren kimi kişiler, çoğu durumda trolün allahını yapan, linç kültürünü kişilik olarak benimsemiş, ''çok yeniyim ama, şöyle bir şiir yazdım'' v.s. temalı bir çok konuda emeğini paticik üyelerinin beğenisine sunan çoğu kişiye dünyayı zindan etmiş kişiler. bunlar; söz konusu olan, kendi ya da arkadaşlarının emeği olunca bakıyorum, birdenbire birer fazilet timsali, iyilik meleği kesilmişler. umarım değişerek gelişmişlerdir. ama hala aynı kafada iseler, yani burada böyle görünüp, başka bir yerde başkasının emeğine, ya da kişiliğine linç kültürü eşliğinde saldıracaklarsa, kendilerinin birer gelişmemiş kişilik olduğunu kabul etmeleri gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar