BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Steamde pack olarak felan aldığım bir sürü oyun var. Bunların bi çoğunuda oynamadım hatta install bile etmedim. Bu aralar biraz sıkıldım öneriniz var mı? Ne oynamalı? Bunu dene felan diyebileceğiniz. Instal edip bile denemeye üşeniyorum bi çoğunu. Bi kısmıda çalışmıyo zaten. http://steamcommunity.com/profiles/76561198006953666/games?tab=all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hns seviyosan poe release oldu steam'e, ben geçen haftasonu oynadım çok da iyi vakit geçirdim ama learning curve'u biraz sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi HnS den midem bulandı. Diablo 3 var 3 defa bitrirdim cocugumu kesiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kasap havası oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Fallout new vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bitirdim ya onu DLC lerinide bitirdim. GTA larda öle. ORda yazmıyo zamanında gençtik bi hata yaptık diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dayz origins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 BonePART said: Abi HnS den midem bulandı. Diablo 3 var 3 defa bitrirdim cocugumu kesiyodum. tam 3 kere ha. vay be çok bitirmişsin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Aluriel said: BonePART said: Abi HnS den midem bulandı. Diablo 3 var 3 defa bitrirdim cocugumu kesiyodum. tam 3 kere ha. vay be çok bitirmişsin panpa fazla bile o oyna 3 kere bitirmek farm yapanların allah yardımcısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Senin listendeki türlere bakaraktan CoJ gunslinger seversin gibi geldi, steamtradesde 1-2 tane tf2 keyine veren bir sürü adam vardı. Sadece şu trailerı izle yeter, bütün oyun trailerları şu video kadar net olsa ne iyi olurdu. http://www.lightninggamingnews.com/wp-content/uploads/2013/06/Call-of-Juarez-Gunslinger-PC-Review-Gameplay-Footage-Billy-The-Kid-1024x576.jpg http://www.youtube.com/watch?v=U5_9M60crGs Bioshockların en üstlerdeyken infinite'ı göremedim abi, daha 3 gün önce amazonda 9.99du, yardır. Hatta rapture'da geçen expansiondan hallice bir dlcsi var. Dotada 800 saat görerekten smite diyim 3d moba, awesomenauts var 2d moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi moba olarak dota yeterli ya zaten baskasınıda oynamıyorum yane yeternce zaman yiyo dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 awesomenauts 15-25 dklik bir mac atip cikayim dedigin anlar icin iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 TABİKİ BF4! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 BF4 teki bebeler babalarına daha vitamin olmadan ben CS Beta 3.1 ve Q2 oynadıgımdan gelmiyo bana o tip FPS ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oh lan yeni jenerasyon fpslerden sıkılan bi ben değilmişim, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 cs aldım 1 elden uzun oynayamadım daha. eskiden 3 gün internet kafede cs oynar yine sıkılmazdım. niye böyle oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eskiden uo oynamak için yaşayan bi insandım 10 yıl önce asdgfj şimdi nasıl yapmışım diyorum, her oyun da tat vermiyor artık. yaşla değişiyo demek ki bağzı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Listendeki hiç oynanmamış oyunlardan Limbo iyi oyun. Onun haricindeki oyunlardan da iyiler var ama genelde eski oyunlar ve sanırım büyük kısmını koleksiyon amaçlı almışındır. Fallout ve GTA serileri gibi. Savaş oyunu sevenler için Wargame: European Escalation da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben de uzun zamandır çıkmazdayım ya oynayacak oyun bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 csgo oyna yeni nesil nesil bebe fps değil, quake live, tribes ascend, ro2 falan da olur ama şu an beni tek eğlendiren mp fps csgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben aldığım oyunu bitirmeden başka oyun satın almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 BlaCk said: eskiden uo oynamak için yaşayan bi insandım 10 yıl önce asdgfj şimdi nasıl yapmışım diyorum, her oyun da tat vermiyor artık. yaşla değişiyo demek ki bağzı şeyler. yaşla değil o uo daki tadi başka biyerde alamıyoruz... illa multi olcak ve en az 5-6 arkadaşınla beraber oynayacaksın başka türlü tad alamıosun multilerdende ve sadece o arkadaşlarınla oynaman yetmiyor oyunun dinamiği dışında oyunu oynarak eğlenmek paha biçilemez NET... o yüzden oyunları pek sevip oynayamıyorukkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Black-ice said: cs aldım 1 elden uzun oynayamadım daha. eskiden 3 gün internet kafede cs oynar yine sıkılmazdım. niye böyle oluyor? Cs go ben de ilk aldigimda 1 el oynadim sonra uzun sure oynamadim, sonra arkadaslarla mumble da bi kac el oynadiktan sonra competitive acaip sardi her gun 4-5 el oynuyorum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 tek bayar evet, kendi seviyende arkadaş veya arkadaşlarla matchmakinge girmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi oyun kulturune bayiliyorum surekli takip ediyorum guzel ve beni heyecanlandiracak bir oyun ciksin istiyorum ama hakkaten yasimiz mi gecmis nolmus hemen skiliyorum. Oyunlar mi kotulesti noldu anlamirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar