LuCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bu servetten cektımız nedır. her mac bi kalas lık yapıo aldıgı topu 3 sanıye ayanda tutamıo...acık konusmak gerek fenerlıyım ama boyle adamların fenerbahcede oynaması benı kıl edıo bı aldıkları paraya bak...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kına serveti böyle kın kın diye?[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 napım arkadasım oyle ama fenerlıyım ama fenerın takım oyununu bozan 2 3 kazmadan nefret edıorum ...he sımdı cıksın bırı bana bi tane olumlu hareketini gostersın servetin defansta...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hava toplarında aşırı üstünlük sağlıyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 direk ondandır =P[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Servet ileride yıldız futbolcu olabilir ama henüz çok pişmesi lazım. Aslında geçen sene falan çok kulübede çürüdü onun da etkisi var... Bence ilk 11de değil de sonradan oynamalı servet öyle öyle tecrübe kazanmalı...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben serveti degilde selcuk a hastayım adam gelecek vaad eden yontulmamış ingiliz odunu.Böle uzun paslar atmaya calısmalar falan. birşeyler anlatmak istiyo adam. Zaten bir roportajında bir laf etti agladım gülmekten ama seviyorum selcugu..selcuk : ben komple bir futbolcuyum [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Aralık 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Selçuk çok acayip tekmeler savuruyo ayaklarına hakim değil dikkat edin boşa salladığı tekmeler birine gelse vallaha sakatlar. Birde bu fb nin şaşı toplama olayı nedir ümit özat şaşı bu selçuk şaşı... Selçuk arada güzel paslar atıyo yalnız Ankaragücü maçındaki tuncaya attığı pas çok iyiydi gol oldu. Servet te tam bir ayı mı desem ne desemvallaha ben silas diyorm ona[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Servet abartılıyor. Çok iyi bir oyuncu değil bence.Kendini değiştirmesi, yenilemesi gerekiyor. İyi bir savunma oyuncusunun kendine Maldini yi Nesta'yı örnek alması gerekir.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Servetin yerine daha az hata yapan biri çok yararlı olur FB için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Servet kendine çok güveniyor bu yüzden kaybediyor.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 servet derken Denizi unutmayın. Nesta ve Maldini akıllı oyuncular denizde bu yok ama. futbolcular hakkında böle konuşmayı sevmem ama adam görünüşten aptal bonussiomo gibi kafası vardı ordan ünlü oldu başka bişeyden değil.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gencecik bi adama bu kadar yüklenilirmi? daha fenerbahcede 10 yıl rahat oynar servet. ufak tefek hatalarla silinmez futbolcular silinmemeli. önemi yüksek maçlarda gollük hatalar yapıyor dogrudur ama tecrübe kazanınca hangi adam serveti geçebilir. yaptıgı kritik müdehaleleri görmüyorsunuz yapamadıgı müdehaleleri görüyorsunuz siz. aynı hakan şükür gibi. attıkları değil atamadıkları konusuluyor. server çok iyi bi futbolcudur. zaten öyle olmasa hem genç hemde milli takımda hemde fenerbahcede banko oynayamazdı bu yaşta.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! [Bu mesaj Fistan tarafından 14 Aralık 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bence gayet iyi bir futbolcu cmde en iyi 4 turk defansindan birisi hatta potential ability 175 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Pyr0, 13 Aralık 2004 23:55 tarihinde demiş ki: kına serveti böyle kın kın diye? pyro bizde kınıyalım kın kın kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Futbolda 3 tip oyuncu bulunur.Atletik,letostam ve pikniker.Pikniker adam tekniktir ama ağırdır.Balık etlidir:)Fazla press yapamaz,mücadeleye girmez.Bunlara örnek olarak 10 numaraları gösterebiliriz.Letostam'lar genelde kanat oyuncuları olur.Zayıftırlar ve çok iyi koşarlar.Bunalrda teknik orta seviyedir.Atletik adam adından da belli olduğu gibi iyi mücadele eder.Press yapar,ikili mücadelelerden kaçmaz.Teknik olarak en zayıf adamlar bu sınıftadır.Şimdi bunların arasında hangisi Servet'e daha uygundur siz karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: ExhaulteD, 14 Aralık 2004 15:24 tarihinde demiş ki: bence gayet iyi bir futbolcu cmde en iyi 4 turk defansindan birisi hatta potential ability 175 :) Ne yazıkki biz gerçek hayttam bahsediyoruz Bence Servet doğru oynatılmıyor daha verimli oynayabileceği taktikler bulunmalı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ümit Özat harbi şaşı adam :) Adam taç kullanıyor .united maçında alexe bakıyor topu tuncaya atıyor :D Garibim Tuncayca bu top bana nasıl geldi diye bakıyor :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 servet için yorumum.. fenerde evet milli takımda asla..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bencede servet aslında bırazcık yavas kalıyo ve sankı bıraz tecrube eksıklıgı var fenerde guzel oynuo ama mıllı takıma ayak uyduramıyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 abi ben servetten okada sikayetci degilimde, bu selcuk takimi bitirdi ya[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Eternal, 14 Aralık 2004 01:00 tarihinde demiş ki: ben serveti degilde selcuk a hastayım adam gelecek vaad eden yontulmamış ingiliz odunu.Böle uzun paslar atmaya calısmalar falan. birşeyler anlatmak istiyo adam. Zaten bir roportajında bir laf etti agladım gülmekten ama seviyorum selcugu..selcuk : ben komple bir futbolcuyum abi su yontulmamıs ingiliz odunu isi bitirdi bu adamı iki kelimeyle anlattı valla helal olsun..kalas.. [signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Cthulhu_, 14 Aralık 2004 19:46 tarihinde demiş ki: servet için yorumum.. fenerde evet milli takımda asla.. emin olun ki chulhu bir fener dusmanı[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Pyr0, 13 Aralık 2004 23:55 tarihinde demiş ki: kına serveti böyle kın kın diye? kın kın kın :] adam her hatasından sonra formasına sümkürüo ezberledim artık :] hava atı$larında iyi ama.[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 hava atışı nedir? böyle topu havaya atıp "istop" gibi bişey mi?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar