benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Arkadaslar Bilkentin hazirligindayim, sorunum ortamında Kivanc Tatlıtuğ gibi erkekler var. Sinifta 12 erkek 13 kiz bulunuyor, bizden 2 kisi 1.95 ustu yani diger siniflarda bu kadar uzun yoktur galiba , diger konu ise en onde yigit diye birisi var oglan epey yakisikli ancak kendini bilmisliginden gicik oldum ve onunla dolasanlardan uzak duruyorum , dogal olarak 2,3 kisiyle muhabbet kurdum. Kendi kendime tribe giriyorum sınıfta sessiz sekilde kimseyi umursamadan derse odaklaniyorum, ancak canim sıkılıyor bu duruma hani bende sarisin 1, 75 boylarondayim ancak nedense kendimi kotu hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Iki kisiyi kafala, size RPG oynatayim okulda haftanin bir gunu. Hem canin sikilmaz boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 anlamadım boyun kısa diye mi bunlar ? uzun boy prim mi yapıyor ünilerde haberimiz mi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ben bilkentdeyken 1.88 e haftada 2 kız teklif ediyordu, şimdi nedir ratio bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 İşlevin iyiyse boy problem diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ben de küçükken sarışınmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ortaokuldayım desen anlardım da LAN BU NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi benim boy 1.90 83 kiloyum niye bana teklif eden yok lan tipimde iyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://www.gizlitopukluayakkabi.com/?gclid=COTwwYiatboCFYVc3godiHUAow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi bu kadar dert etceğine 100 dolar harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 görünüşten ziyade zekaya önem veren hanımlar aramaya başla derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hazırlıktasın. yenisin. daha 1-2 ay oldu dönem başlayalı. acele etme. alakasız bölümlerden, fakültelerden falan bile bir sürü arkadaşın olacak 1 seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 benhakimimmasumbey said: Kendi kendime tribe giriyorum sınıfta sessiz sekilde kimseyi umursamadan derse odaklaniyorum if you are not appearing, you are disappearing. yolun başındasın genç. zamanla öğreneceğin çok şey var. yukarıda yazdığım sadece stimülatör, gerisi sana kalmış. doğu kampüse selam söyle, c binasını benim için öp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 YEAH 1ST PEYC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 1.75, sarışın http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/tg/image/1340/69/1340698561174.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 adam erkek ama burası da paticik meyilin varmış ponti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 erkeğim yazmamış ki yazdıysa nothingtodohere.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi kız galiba aynen sSDFKDSFLDSFSDF YAŞASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yok ya emin olamadım. asfhasd neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sarışın 1.75 kız zaten bu toptan yanlış girmiş olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bilkent sarısıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 imamizer said: ben de küçükken sarışınmışım bende hemde bembeyaz tenim varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Zaten şunun şurasında 3 hafta kalmış sınıfların değişmesine fazla abartıyorsun durumu.. Bu arada dersane ve lisede ben de öyleydim. yanıma geldiklerinde elimi uzatmazdım sevmediğim kişilere ama öyle de olmuyor işte görmemezlikten gelmeyi öğrenmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 pazartesi geliyorum elimde print cıktılarıyla hahahaha daha kotu hissedeceksin kendini beterin beteri betception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Zaten sinif degisecek diye mutluyum ancak tarz yaratmayi planliyorum mesela 3 numara sac ve sakal gibi ancak Ankara sogugu bu sonra hasta olmam umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar