Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Pha ve bullettan , ve hatta bunu gören herkesten ricam reddetmeleri , en azından görenlerin bir faydası dokunmuş olur bana , he yok kablediyoruz diyorsanızda canınız sağolsun.
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Khelben onayladığını söyledi whatsapp dan. Onaylayanlar: khala khelben dreagloth 4 kişi kaldı cevap vermeyen, onlar da gördüklerinde yazarlar veya tek tek sorarım.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Böyle baya bildiğin inada bindirir gibi olması da çok hoş. O adamı alıcam!! Şu kadar itirazı başkası yapsa benim takasıma , çok net reddedirdim bende. Neyse , bence bekleme kimseyi nasıl olsa onları da 'ararsın' ve kabul ederler olay biter ,şu konunun şu kadar çirkinleşmesi bile kötü oldu daha uzatmamış oluruz.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 taraflar kabul ettiyse bence problem yok, ama anlamadim su takasi asfd, kim teklif etti?
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Taraflar önce kabul etti sonra ben reddettim ama edemedim , khala teklif etti takası. Oy kullanmadıysan daha , red hakkını kullanmanı rica edeceğim , kullanmazsanda canın sağolsun.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sezon basindan beri deron williamsi gondermeye calismiyo musun sen? mis gibi takas iste.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Meeks ve dalembert bence de mis gibi de , kobe muhabbeti kafamı karıştırıyor. Sonuçta illa ki bir gün kobe dönecek , meeks yerine bir başkası olsa bu kadar sıkıntı olmazdı. Şimdi iş yerinde bakamıyorum lige , meeks yerine başka bir eleman varsa yine aynı kalibre aynı istatistikler ama yerine sakat iyileşecek zamanı azalacak falan muhabbeti olmayan o da uyardı aslında bana. Şu adamı bi düzgün fiyata okutamadım ya ona yanıyorum kısaca.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 son pismanlik fayda etmez hacit, sen dusunmeden tradei kabul et, sonra ablier lutfen kabul etmeyin diye gel rerore yap, yok oyle.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 aquila said: son pismanlik fayda etmez hacit, sen dusunmeden tradei kabul et, sonra ablier lutfen kabul etmeyin diye gel rerore yap, yok oyle. şu doğru canım. hayır yapacaksa da özelden falan yapması lazımdı dhsaufhads. ne bu dilenir gibi ortalıkta :D ha ama mithat'a olan inattan ziyade saf takasa bakılmalı karar verirken bence, o ayrı konu.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Röeh , insan birazcık acır lan :D Zaten o konu çoktan elimden çıktı , muhabbetin uzaması çok daha önceden başka bir hıyarın kullandığı mal mal cümlelerdendi , son 2 sayfaya bakıldığında taktığım konunun trade olmadığı ortada. sabonis said: ha ama mithat'a olan inattan ziyade saf takasa bakılmalı karar verirken bence, o ayrı konu. şu var çok açık ve net. Açık açık yazma sebebimde khala vicdana gelir belki diyeydi.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Deron williams böyle devam ederse sıkıntı değilde , coşarsa , tırt bir takımın elinde değil , genelde şampiyon olan adamın elinde coşacak bundan sonra , onu bilerek onayladığınız için ayrıca tebrik ediyorum. Commish yapabildiğin bir olaysa , meeks ve dalemberti verme bana , direk onları fa yap ben fa bi adam alırım ben onların yerine . edit:Hayır takımı komple dağıtıcam bu seferde 'geçen sene ki rezillikten almıyoruz' muhabbetine geri gelecek konu. Tamam geçirin şunu da adam akılllı oyniim bende en azından milletten üç beş bişi öğreniim seneye bari adam akıllı bir iddaam olsun.
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya mithat telefondan bana şu mesajı attırıyosun ya. Kobe olayından başlayalım. Kobe en az 1 ay dönmeyecek, dönse de eski formuna kavuşması 3 ayı bulur. Alacağı süreler düşecek vs. Meeks geçen sene de bu takımdaydı. Bu sene 5 dk daha fazla alıp sayı üçlük fg ortalamalarını yükseltti. Sf pozisyonundaki denyoları da göze alırsak süresi düşmez bu civarda kalır. Dalembert de bu sene canavar, eski günlerini aratmıyor ve o pozisyonda alternatifi çok tırt. Ben bu takası yaparak risk alıyorum. Deron oynasa da yapacağı rank max 50. Kullanacağı top alacağı süre hep düşecek. Bu riski göze alıp gönderdim takası zaten, eğer böyle sakatlanmaya devam edip maç kaçırır veya brooklyn beyaz bayrak çekerse sıçtığımın resmidir.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben deronla konustum, mithat beni biraksin bomba gibi oynicam dedi.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya khala hala neyin takasını anlatıyosun , 3 sayfadır boşuna mı ben 'lafım takasa değil lafım davranışlara' diyorum? Tamam takası geçir takas zaten geçecek o belli , ama olay 'top benim oynatmıyorum' kıvamına gelmesi , bi de iq muhabbeti şu ikisiydi bunu sende biliyosun. Şu takas geçecek diye 3 sayfa ağlanmaz yani olay biraz da kişiselleşti o iki laftan sonra o kadar. Yoksa 10. takımım ben benim derondan ne gibi bir beklentim olabilir ki lan :Dadfasdfasdf
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yahu senin IQ na laf eden adama söyle onu, gelmiş bana ne söylüyorsun? Ek olarak top benim oynatmıyorum olay, kurallara aykırı davranışa ceza vermeyelim o zaman dingonun ahırı gibi takılalım ödüllü ligde.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 khala said: . Ha şu tavrın yüzünden bir daha takas yaptırtmam sana, bu da benim elimde olan bir şey. Gördüğün üzere bu sebepten takas yaptırtmam dedin , kurallara aykırı napmış gözüküyorum? Takası kabul ettim ondan sonra vazgeçtim naptım sildim mi naptım? Duruyor takas orada gayet. Yani anlayacağın takas yaptırtmam sana 'top benim oynatmam' benim yaptığım kurallara uymayan illegal bir olaydan değil , senin benim vazgeçmiş olmama verdiğin tepkiden oldu. He kurallara aykırı bişi yapmayı başarabilmişsem fantasy lige girmeden hemde , o zaman herkesten özür diliyorum.
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Of abi kime laf anlatıyorum ya, yoruldum resmen.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kime laf anlatıyosun? IQ düşük adama anlatıyosun sonuçta. Ben sana senin yazınla cevap verip izah ediyorum , cevap bu.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 of nasıl içine oturmuş ya kıyamam. belki de iq çok yüksek biz seni anlayamıyoruz, hep negatif bakma olaylara.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sen hiç konuşma senin yüzünden millete giydiriyorum sabahtan beri senin yüzünden. Belki 15 tane falan test çözdüm sabahtan beri hepsi iyi çıktı lan niye öyle diyosun ki.
Öne çıkan mesajlar