Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2013/2014


khala

Öne çıkan mesajlar

Buradan mı yahoodan mı yazmak lazım bilemedim.

3sayı ve blok özelliği ihtiyacı olan varsa oralardan indirip karşılığında asist ve top çalma özellikli oyuncular arıyorum. Ekstradan biraz ribaund çıkarsanız biraz daha fazla sayı özelliği verebilirim.

Çok apbrmetrics okudum , işe yaramayacak gibime geliyor sanki boşuna çabalıyormuşum gibi hissediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana 3-4 teklif falan yapti da genelde kobe var sakat diye kabul etmedim bi arada sacmaladi diye kabul etmedim. Serge ibaka ve lowry karsiliginda adam akilli ast stl ozellikli birini alsam cok sevinicem ortalama bi tanede uzun ama takas teklifi yaparken ranklere degilde istatistiklere bakarsaniz memnun olurum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler var mı yok mu bilmiyorum biliyosunuz bu yeni görüntüsüne fransız kaldım size sormak istedim.

Şu kadrolar ile geçen sene oynasaydık (geçen senenin istatistikleri hazır elde var diye) atıyorum sayılarda kim birinci olurdu kim sonuncu olurdu bir rank durumu , asist olur rib olur bütün bizim bu 9 istatistiğinde bulunabileceği , geçen sene aynı bu kadrolarla bütün sene oynasaymışız kimlerin hangi istatistiklerde kaçıncı olabileceği ranklenmesi lazım bana. Mal gibi elle yaparak ameleliğe girişmek istemiyorum hazır varsa çok iyi olur.

Hatta takımların böyle oyuncuların toplam kaç sayı atmış + maç başına kaç atmış hepsi var , hali hazırda o varken takımın toplam kaç attığı , maç başına toplam kaç attığı falan tarzı bir 'toplam' durumu var mı , o bile yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...