Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2013/2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moriarty said:

mithat sen bu işten pek anlamıyon galiba ya.

Yok kanka ya , anca işte istatistiklere bakıyorum , hangisi daha iyi duruyosa o daha iyidir, öyle izleme mizleme yok bende . Bu herifler okuduğu üniversite de ki koçlarına kadar bilince tabii sonunculuk yolu gözüküyo habire bana.
Mesaj tarihi:
khala said:

Avery Bradley nasıl bi pg amk adam 1 assist ortalaması var. Dayanamadım artık saldım kamili.

Adam 5 maç üstüste assist yapamamış ortalamasını salla. Nerden baksan 150 dakika hiç asistin yok lan, oyun kuruyorsun

Trade dengeli bence, Sabo bir tık çok veriyor gibi dursa da muhtemelen teklif ondan, rebo ve bloğunu powerhouse yapacak adam
Mesaj tarihi:
Nowitzki & Z-Bo

Wall & Rubio gönderdim Irving istiyorsun ya Irving o takasa girecekse Love da girecek tabi ki.

Top tier adama Afflalo öneriyor.
Mesaj tarihi:
Afllalo geyik. Klay'i veririm ama, Curry'nin sayıları da çalar sakatlanacak banko nasılsa

Gönderdiğin takasa birşey demiyorum ki, sadece takımımın güçlü olduğu noktalar asist,steal,3ptm, bu ihtiyacımın %60'ını karşılayan iki adamımı alıp uzun veriyorsun. Ondan rejecto başkan. Love'ı bile rebosunu salla üçlüğü ve 5 asisti için değerli buluyorum kadromda.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Benchte oturttuğum Caron Butler 38 sayı atmış, vay aq

ahaha. box score'u açtım, baktım. bi dakka yamukluk var dedim bi daha baktım. sonra durdum "lan?" dedim bi daha baktım. o ne lan öle. en son muhtemelen washington ile falan 30 sayının üzerine çıkmıştır.

edit: dicektim de baktım, clippers ile atmış lan 30 yuh. hatta dallas ile de atmış bakınca hatırladım, spurs'e karşı coşmuştu.
Mesaj tarihi:
Zakari Çikosunu takaslamak istiyordum da vazgeçtim. Top 30 civarı teklifleri anca değerlendiririm.

Gasol reise üzüldük tabi ki, umarım sakatlığı ciddi değildir.
Mesaj tarihi:
İte kaka gidiyoruz her maç 5-4.

Gasol toparlandı, Nowitzki şampiyon oldukları sene ki gibi oynuyor. Zakari Çikosu Gasol yokken sorumluluğu arttı.

Irving ve Walker da toparlarsa 6-3, 7-2 galibiyetler imkansız değil.
Mesaj tarihi:
evan turner bile yalandan steal ya, sayı-ribodan sonrası yalan ft'si de normale dönerse sırf sayı atan bi adam olacak neredeyse. isaiah thomas ve kevin martin büyük steal'lar olmuş durumda.

bende de hayward-ersan-valanciunas bekleneni veremiyorlar. gerçi ersan ile hayward ok de, vala nedense gay trade'ini bekliyor adeta. gay ve derozan gibi dünya kötüsü adamlar yüzünden adama top değmiyor asdfasdfa
  • Yeni Oluştur...