kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 İnternet cafeye bir hat daha çekeceğim ve 2 hattı birleştirip 16mbit hız elde edip 27 bilgisayara eşit şekilde dağıtmak istiyorum. Şu anki sistemde tek 24lü switch bağlı, biri dosya indirdiği zaman hat çöküyor resmen. Bunun 16mbitte olmaması için makinelerin internet trafiğinide kontrol etmek istiyorum. Hazırladığım şema ile daha kolay anlatırım sanırım, konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum, şema dosyası ekte mevcut Not: Sabit IP'ye lisanslı programlar mevcut. 2 hat = 2 sabit IP, alacağım 2. hat üstünden bu programların güncellenmesi nasıl sağlanabilir ? Ayarlar ne şekilde yapılmalı gibi detaylara ihtiyacım olacak.. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hatlardan birine 13 birine 14 bilgisayar ver ekstra trafik kontrolünü modemin kaliteliyse static ip üstüne binebilecek maksimum trafik olarak birebir ayır. profit. yani kaliteli ama ucuz yollu iki rooter al hatları tek yerde birleştireceğine bir modemi bir hatta diğer modemi diğer hatta ver arada rooter üstünden kendi iç lokal ağınıda alırsın. sonra modem üstünden statik ip verdiğin bilgisiyasarların varsa modeminde tabi alabileceği maksimum trafik hızını belirle sadece anlık yüklenme torrent te oldduğu gibi. geleni gideni tek tek ayarlamak vakit kaybı olur. tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 akınsoftun ayarı var. bugün oyun indirirken tak mesaj çıktı download engellendi diye. idm ile indiriyodum programı engelledi. indirdiklerimi yazmadı diske. makina başına sınır var dedi adam. belkide manuel aktive etti dl yaptığımı anlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Manuel değil genelde dl yapmaya izin vermiyor akınsoft default olarak. Cafe yönetiminde akınsoft çok geliştirmiş kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aynı kafeden 3 sezon dizi indirdim bişey olmamıştı. sabahtan gidiyodum. bugün biri şikayet etti hiç bi videoyu açamıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şirkette gün içinde değil de akşam kurup çıkmak iyi oluyo. milleti rahatsız etmeden istediğini indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 internet kafeye gidip dl yapanların derisini yüzüp tuzlu suya atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bilemedim ben 500kb/sn sınırladım. heralde 2-3 mb/sn vardır internet kafede, öbür 4-5 kişiye yeter dedimde 800kb/sn miş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 24lü Switch bağlı şu anda, modem switche bağlı PCleri görmüyor tek tek.. Girdiğimde sanki hiç PC bağlı değilmiş gibi modeme. O yüzden oradan ayarlayamam. Ben 8+8mbit birleştirip ortak 16mbit oluşturmak istiyorum. Eğer makineleri cihazlara göre bölüp ayırırsam yine böldüğüm 10makine 8mbit diğer 17 makine 8mbit görecektir.. 16ya ulaşmayacak hiç bi zaman. Daha farklı bir ayarı olmalı... Akınsoft'ta idm.exe yi yasakladım bende ama işe yaramadı adam özellikle dosya indirmeye geliyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 öyle üst üste ekleme oluyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Promenader said: internet kafeye gidip dl yapanların derisini yüzüp tuzlu suya atmak istiyorum. Ne garezin var kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi niye kimse neden 2 hat dememiş ? direkt 16 al ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Warhero said: Promenader said: internet kafeye gidip dl yapanların derisini yüzüp tuzlu suya atmak istiyorum. Ne garezin var kardeş online oyun oynarken 500+ pinge neden oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 öyle üst üste 8+8 falan olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ha anca şöyle olur bizim sistemimiz vardı download için 24mbit oyunlar için 24mbit ayrı almıştık makinalarda ağ da farklıydı o yzüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gigabit hattin yoksa bilgisayarlar arasinda su yaptiklarinin hic anlami yok takilmaya devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar