STY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 geforceun ekran kartı kampanyasından aldım. muhtemelen oynamayacağımdan satıyorum. key rus falan değil. 30-35 tlye rus keyleri bulabilirsiniz. greenmangamingde de şu an 75tl civarı 28 ekime kadar. ben taksit imkanlı 75tl'den hemen teslim satayim diyorum. oyun takası da yaparım ama piyasada oyun yok. bilemedim. sevgiler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 versene abi hayrına ayıp edion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 50 tl çıkar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ağustosta bende nvdia gtx770 almıştım böyle birşeye hakkım var mı acaba benimde ? nvdia paso bunun reklamlarını koyuyor heryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Senin bu durumda max 40TL ye satman gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 300'e sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sigara içmeyenlere satılıktır ayrıca. if you know what i mean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 niye sigara içmiyosak gidip bakkaldan bi paket malbuş alıp kargo bedelini senin ödeyeceğin şekilde göndersek kodu alamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sorunu renderleyemedim kusura bakma.işlemcim yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi gabenden değerli tarafın ne, neden ona kazandırmıyım sana kazandırıyım ? bunu açıklarsan alabilriim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şişman degildir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu arada ruscuda 48 tl ye var ona ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 anektarlar goltuğun altında galık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 orjinal ürünlere göre indirim yapmak gerekli bence. Beni ilgilendirmez rusçu 10tl ye satmış, hikmet abi bedavaya vermiş. Hedef kitlesinin kapsama alanını max. da tutup satış yapılmaz. bana uymaz. lafı dötümüze yesek de satışa devam. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ruscuda orjinal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi ilan **20-25tl daha verim rusya çekoslavakya karıştırmiyim, eleman da güvenilir gibi taksitlen kendimi zorlamadan alayım oynayayım şu lanet oyunu he mi?** kafasındaki kitleye hitap eden bir ilan şu an. yani zorla satmıyorum ki. satılmasa da olur sonra belki oynarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 rusçu linki versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 iyi dedin hakkat rusçu multi lang mı$ ordan alak bari eyw STY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ruscu iyidir. ucuz hem. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 rusçuda gittigidiyor garantisi varken ve 38 tl iken, biri sana güvenecek para yollucak hem de daha fazla para yollucak? abboleyyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 rucçu ne yaw gideyim ordan alayım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 reklamını yaptık rusun gereksiz yere , google enginelere düştük bir oyun satacaz diye bende hata =) neyse 65tl son fiyat. 2 güne satılmadı , steam kütüphaneye ekliyim oynarız belki sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 rus demiyecektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 40 tl den vermen gerek abarma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ee Ruscudaki key rusya regionina ait degil mi sadece? Katakulli yapip, vpn ile rusya ip si falan alip oyle mi aktivasyon yapiyoz,hadi onu yaptik her oyuna giriste rusya ip si mi gerekiyor ? Ruscu aydinlat bizi pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar