Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=u3FKd8Gr1M8&feature=youtu.be Forum'dan uzaklaştıran arkadaşlara tavsiyem iyi dinlesinler baştaki konuşmayı... Niye actım topic'i bruce lee'nin bu konusmasını bilen coktur ama bu 1.10'te ki masa tenisi sahnesini ilk kez gördüm WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 reklam filmi için demişlerdi, fake diye biliyorum ama pek de bilmiyorum. araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://wafflesatnoon.com/2012/11/29/video-of-bruce-lee-playing-ping-pong-with-nunchucks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 said: THIS WAS NOT A FAKE, YOU DUMBA$$ES!! BRUCE LEE IS REALLY THAT GOOD- SO PLEASE—ALL OF YOU TWITS WHO THOUGHT THIS WAS FAKE- YOU MAY NOW CRAWL BACK INTO YOUR RESPECTIVE HOLES WHERE YOU BELONG. LOL bende kabul etmiyorum,biz inanmiyoz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bruce abi varsa işin içinde herşey olur ! be water my friend ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o değilde, bruce lee nin kullandığı alet edevatını satıyorlarmış: http://natedsanders.com/Category/Bruce_Lee_Memorabilia-55.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 gerçek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şöyle bi anikimiz olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bruce hepimizin anikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 su gibi aziz ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Masticore said: http://www.youtube.com/watch?v=u3FKd8Gr1M8&feature=youtu.be Forum'dan uzaklaştıran arkadaşlara tavsiyem iyi dinlesinler baştaki konuşmayı... Niye actım topic'i bruce lee'nin bu konusmasını bilen coktur ama bu 1.10'te ki masa tenisi sahnesini ilk kez gördüm WTF ? hasdufhdasu. masa tenisi sahnesinin doğru olması mümkün değil fiziksel olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 doğru abi o, o dönemde onun montajını efektini yapıcak teknoloji de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 su gibi aziz ol evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 JestersTear said: doğru abi o, o dönemde onun montajını efektini yapıcak teknoloji de yok zaten. http://www.snopes.com/photos/advertisements/pingpong.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 değil su, tahta dahil bütün elementlerin efendisi olsan öyle masa tenisi oynayamazsın sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ama ama bruce lee :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 JestersTear said: doğru abi o, o dönemde onun montajını efektini yapıcak teknoloji de yok zaten. çok tatlısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sağol canım benim bıngılından yirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Video gerçek. Arkadaşım kameramanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 PingPong sahnesi sahteymiş. Seneler sonra Nokia'nn bir modeli için mi ne çekilen bir reklammış. Oyuncu da BL değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 arcane said: değil su, tahta dahil bütün elementlerin efendisi olsan öyle masa tenisi oynayamazsın sdfsdf. beyzbol sopası gibi kullanan biri vardı öyle geçen sci-fi de çıkmıştı. mınçıka ile (nanchaku neyse artık) beyzbol topuna vuruş yapıyordu sadfasd adam baya aşmıştı kendini, topa vurduğu an mınçıka sopa-zincir-sopa dizilimi norma bir beyzbol sopası gibi oluyor böylece normal sopa ile vurmuş gibi fırlatıyordu topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar