serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 souldarkorn said: Daha Arena da İmparator FT diyen taraftar olursa el insaf. Adamın GS umrunda değil. Resmen egosunun şovunu yapıyor. İnanıyor musun buna? Olacaktır yine yüzlercesi. Adam demogojinin dibine vuruyor. Bizim milletimizin en iyi yediği şeydir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ya rakibin bu hafta Bursa ile oynuyor, Konya'yı yenip kabus başlayan sezonda haftaya Kadıköy'de lider olma şansın var. Kopenhag'ı yenip muhtemelen CL gruplarından çıkma şansını %70'e yükseltme şansın var. Çıkıp yaptığı şova bak, mal ultraslan da bağırsın yönetim istifa diye. Terim'i sevmeyen azdır, yapılanlar tam da doğru değil, fakat artık TD'miz Mancini ve bu adam güzel şeyler yapmaya çalışıyor, kısa sürede de bunun demosunu izletiyor. Zamanı mı bunun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 hahaha terim yine taraftara oynuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Adam resmen GS taraftarını isyana çağırıyor. Rezil herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 İşte %50 salya sümük İMPARATOR desin diye aklı başında diğer %50'nin daha da illetini kazanıyor. Gerçekten vahim ve rezalet planlanmış bir olay izletiyor şu an gelecek için düşünürsek Ha bir de bu ülkede başbakan, cumhurbaşkanı mağdur olur Terim olmaz, bıraksın bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Var mı sorusu olan yok dedi direkt acıtasyona başladı. Adam soru sordurmadan kendi egosunun şovunu yaptı. Üstüne de taraftarı kışkırtıyor. GS umrunda değil. Takım dökülse FT gitti takım dibe vurdu diye sevinecek. Aysal şimdi yapar bir açıklama verir ağzının payını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bende tam tersine aysalın takımı değil kendi egosunu düşündüğünü fatih terimin aysaldan daha galatasaraylı olduğunu , fatih terime yapılanın aysal tarafından ayıp olduğunu düşünüyorum. Canaydın falan gibi başkanlar kalsaydı şimdi fatih terimi böyle yollamazlardı. Zaten belki de çoğumuzdan daha koyu galatasaraylı olan albayrağın bile durumu ortaya koyuyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 neler diyo lan ben izleyemiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 adama sözleşme önerdik, kabul etmedi. Bi de yüzsüz yüzsüz, ben kovulmadığım sürece Galatasaray'dan gitmem diye ayak yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Uf hakkınızı helal edin 40 yıl için dedi gs taraftarına tam oldu, eli kalbine gitti vs vs. ADAMSIN BE TERİM! ADAM twitleri heryerde. Gazla çalışan millet olmak çok handikap bir durum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 fatih terim'İn hakkı yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mithat said: Bende tam tersine aysalın takımı değil kendi egosunu düşündüğünü fatih terimin aysaldan daha galatasaraylı olduğunu , fatih terime yapılanın aysal tarafından ayıp olduğunu düşünüyorum. Canaydın falan gibi başkanlar kalsaydı şimdi fatih terimi böyle yollamazlardı. Zaten belki de çoğumuzdan daha koyu galatasaraylı olan albayrağın bile durumu ortaya koyuyor herşeyi. karsisindaki terim oldugu icin olay sanki aysalin egosu gibi algilaniyo, baskasi olsa kims umursamazdi. baska basgan olsa terimi gondermeye yetemezdi, terim kendi gidene kadar takimin icine sicilirdi. o o kadar gsli, bu bu kadar gsli diye takim yonetilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 daha 3 gun once imparator dediginiz adami hemen nasi satmissiniz iki pembe hipster gozluklu yoneticiye ya, anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 İmparator imparator gibi davranamzsa böyle soytarı olur gider. Napak? Görmezden mi gelicez sizin gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bu süreç galatasaraya zarar vermez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 valla imparator dediginiz adamin ben hic bir zaman imparator oldugunu soylemedim, kendisi adana derebeyinden ote birsey degil. IMPARATORA CAN FEDAAAA :( diye aglarken unal aysalin got killigina evrilmenize guluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 birde şöyle düşünmek lazım acaba dünya kupasına gitsek bu konuşmayı yaparmıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Yok ya o kadar değil , hani ne fatih terim galatasarayın herşeyi ne aysal , hepsi gelip geçici , ben sadece illa ki bi aysal vs ft varsa burda ft haklıdır diyorum fakat normal şartlar altında ikisi de galatasaraya kurban olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Arkada havai fişek patlatarak yapardı, tv başında anında epilepsi geçirip balkondan pikaçu diye atlardık. Aklının alamayacağı bir ego şova dönerdi o zaman işte, direkten dönmüşüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aysal dan cevap gelir yakında. ancak bence yapması gereken hiç takmamak.hiç cevap vermezse en doğru olanı yapmış olur.hemde pis basına malzeme vermemiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 gs taraftarı şuanda yaklaşık olarak %50 %50 bölünmüş durumda. çıkarımımın kaynağı da baya sağlam. hurriyet yorumlarındaki iyi-kötü oy sayısına baktım. güzel güzel girin birbirinize emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 offf abi taraftara fena oynadı ya :D o %50-%50 olayıda ft yüzünden.ulan çıkıp hiç konuşma yapmasa her şey güzel gidiyordu herkes mancini ye ısınmıştı.gene her şeyi bok etme çabasında yüzsüz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 fizban said: valla imparator dediginiz adamin ben hic bir zaman imparator oldugunu soylemedim, kendisi adana derebeyinden ote birsey degil. IMPARATORA CAN FEDAAAA :( diye aglarken unal aysalin got killigina evrilmenize guluyorum ben. Aziz Yıldırım'ın taşağının kılı konuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 YÖNETİM İSTİFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ne doymaz egon varmış hocam ya. aziz para verse bu kadar shitstorm yaratamazdı. madem konuşmak istiyorsun, bari sezon sonunu bekleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar