Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sahtekarlığı mı savunmaya başladınız şimdi pişkin pişkin? Takımıma katkı sağlayacaksa hakemin cebine para da koyarım, nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 siz diyince beni aldın mı bilemedim de ben savunmuyorum dun emenike golden once 2 darbe aldıgında yere dusse faul olur muydu olurdu dusmemeyi tercih etti cabaladı gol oldu dusebilirdi de ve faul olurdu. Burak'ın da buna benzer pozisyonları var bazen dusmemeye calıstıgı ve dustugu zaman faul olan pozisyonlar bazen de faul oldugu gibi caba harcamadan dustugu. faul oldugu zaman dusmeyi sahtekarlık saymıyoruz heralde "ama gidebilirdi" diyip. ama wishmasterin yazdıgı bence de sevimsiz. ben bi de burak hala niye konusuluyo anlamıyorum. ki mactan sonra her pozisyonun acık acık faul oldugu ortaya cıktıktan sonra bile. İste demisler adın cıkacagına diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bi de darbe almadan atladıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi herif atlamıyo artık her normal oyuncu kadar 5 macta 1 tane oluyosa oluyodur hakkaten ben cok sinirleniyorum normalde atlayan oyunculara burak'a da cok sinirleniyodum ama herif gecen sene subattan beri atlamıyo. hatta atlıyo diye olan faulleri de calınmıyo yani. gecen sene net 2 penaltısı falan calınmamıstı adı cıktı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Darbe alınca düşüp düşmemek oyuncunun hırsına bağlı tamamen, orda düşmesine bir şey diyemem. Tutup da kendini yere atan adamı savunmak da şikeyi savunmaktan farksızdır gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Wishmaster said: Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse. sonra neden ciddiye alınmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vN2bmKtDc4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Theridone said: Wishmaster said: Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse. sonra neden ciddiye alınmıyoruz Sen ciddiye alsan ne olur, almasan ne olur. Sizin gibi elemanlar Materazzi'ye kafa atan Zidane'ı da o davranışından ötürü alkışlamıştı. ONURLU ADAM ZİDAN. Sabri, Zidane'ı bu şekilde final maçından şutlatsa ve Türkiye de dünya kupasını alsaydı kimsenin o tiyatral onurlu hareketlerini görmezdik kanımca.. Ben samimiyetsizliğinize gelemiyorum aslında. Yoksa tabi ki futbol saf haliyle daha güzel. Ama bakıyoruz, ne Maradona dışlanmış, ne Henry efsaneliğinden bir şey yitirmiş. O yüzden, daha az gözyaşları diliyorum hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bunu savunan adam da ünal aysal adalet bekçiliği yaprken healll yeaaaahh diye geziyordu o da güzel tabi. herkes işine geldiğinde dürüst işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ben dürüst olduğumu mu söylemişim, post'unu mu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ligdeki siralamaya bakmamis sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Sizi hayatın gerçeklerine alıştırıyorum gencolar. Ben her hafta hardcore maç yapan bir insanım zaten. Hayatımda da hiç kendimi sahte şekilde yere atmadım. Futboldan bu şekilde zevk alıyorum. Profesyonel olmadığım için yapmıyorum. Ticarette, savaşta nasıl belaltı vurmak mübahsa, profesyonel futbolda da öyle. Biz burada ne kadar boş boş konuşsak da sizin tatlı romantizminizden uzakta gerçekleşen futbolda bunlar olmaya devam edecek. Bugün Burak Yılmaz yapar, yarın Emenike yapsın. Ağlamaya gerek yok diyorum. Net mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bunlar böyle ya. messi iniesta çirkefliğin kralını yapar. alkış kıyamet desteklerler. gs'li topçu yere düştü mü emek hırsızı sdfds gökhan gönülü'de gördük derbide. kendini yere attı üstüne 10 dakka hakeme ağladı penaltı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 1-2 kez yapılır, ona oke derim de huy eder ve nasılsa çalınıyor diye işi tamamen emek hırsızlığına dökersen orada işte sesler yükselmeye başlar. Profesyonellik ile şerefsizlik arasında bir çizgi vardır. O çizgiyi aşan adamlar zaten inatla böyle yerden yere vuruluyor. Diğerlerine vay ibne diyip geçiştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesela düşmeyi bilmek diye bir terim var futbolumuzda :) Gerçekten faula maruz kalırsın ama o kadar kötü düşersin ki, faulu gösteremezsin. Hakem de vermez.. Hangi takımdı hatırlamıyorum, antrenmanda düşme çalışması yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 beyfendi alex'i de gördük yıllarca. karı gibi atıyordu kendini biri dokununca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 HAHAHAHAHAHA her hafta hardcore maç ediyormuş teşekkürler hıncal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bir de şöyle bir şey var. Maç berabere, uzatmalardasın. Sağ çarprazdan ceza sahasına yardırıyorsun. Peşinden sana kitlenmiş halde gelen kazma bir defans oyuncusu var. Başladı kaymaya. Sen de gördün. Kaleci de iyi kapatacak gibi duruyor. Bacağını -kendi güvenliğini alarak- topla kayan adam arasına koyarsın ve yalandan bir darbe alırsın. Pozisyon bariz fauldur. Pat, rahatça atarsın kendini yere. Düdük çalar, penaltı olur. Mesela bu futbol zekasıdır bence. Çevre kontrolü, koşul analizi ve fayda sağlayan bir karar. Alex yapmıştı, helal olsun büyük topçu demiştik arkadaşla. Edit: Bu yetersiz adam nerden türedi buralarda ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sakin ol şampiyon, kendini çarşamba gününe sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Seksi ic camasiri aldim ben, umarim ronaldo begenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Wishmaster said: Bir de şöyle bir şey var. Maç berabere, uzatmalardasın. Sağ çarprazdan ceza sahasına yardırıyorsun. Peşinden sana kitlenmiş halde gelen kazma bir defans oyuncusu var. Başladı kaymaya. Sen de gördün. Kaleci de iyi kapatacak gibi duruyor. Bacağını -kendi güvenliğini alarak- topla kayan adam arasına koyarsın ve yalandan bir darbe alırsın. Pozisyon bariz fauldur. Pat, rahatça atarsın kendini yere. Düdük çalar, penaltı olur. Mesela bu futbol zekasıdır bence. Çevre kontrolü, koşul analizi ve fayda sağlayan bir karar. Alex yapmıştı, helal olsun büyük topçu demiştik arkadaşla. http://oi45.tinypic.com/xqi78o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gs kaderi bu, diğerleri her şeyi yapar, etik gs ye kalır... ne yapak elimizden geleni yapıyoruz bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 eboue var bizde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 emek hirsizi ne aptal bi laf ya, tam turk kafasi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Adam olaya sadece GS-FB rekabeti gözlüğünden bakabildiği için beni çarşambayı beklemeye davet etmiş. Tatarcım, sen yorma o tatlış beynini. Senin için fazla değişken var o postta. Okumadan bir sonraki post'a geç bu tarz durumlarda, fazla ısınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar