Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Gaboo

Öne çıkan mesajlar

siz diyince beni aldın mı bilemedim de ben savunmuyorum dun emenike golden once 2 darbe aldıgında yere dusse faul olur muydu olurdu dusmemeyi tercih etti cabaladı gol oldu dusebilirdi de ve faul olurdu. Burak'ın da buna benzer pozisyonları var bazen dusmemeye calıstıgı ve dustugu zaman faul olan pozisyonlar bazen de faul oldugu gibi caba harcamadan dustugu. faul oldugu zaman dusmeyi sahtekarlık saymıyoruz heralde "ama gidebilirdi" diyip.

ama wishmasterin yazdıgı bence de sevimsiz.

ben bi de burak hala niye konusuluyo anlamıyorum. ki mactan sonra her pozisyonun acık acık faul oldugu ortaya cıktıktan sonra bile. İste demisler adın cıkacagına diye.
Sosyal ağlarda paylaş

abi herif atlamıyo artık her normal oyuncu kadar 5 macta 1 tane oluyosa oluyodur hakkaten ben cok sinirleniyorum normalde atlayan oyunculara burak'a da cok sinirleniyodum ama herif gecen sene subattan beri atlamıyo. hatta atlıyo diye olan faulleri de calınmıyo yani. gecen sene net 2 penaltısı falan calınmamıstı adı cıktı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Wishmaster said:

Abi takımıma katkı sağlayacaksa ben de sahte düşüşler yapardım. Neyin kafasındasınız? Herkes çok aziz bir hayat yaşıyor ya, millete doğru yol göstermeye bayılıyorlar. İşinize bakın. Sahada dürüst olmak zorunda değil kimse.

sonra neden ciddiye alınmıyoruz

Sen ciddiye alsan ne olur, almasan ne olur. Sizin gibi elemanlar Materazzi'ye kafa atan Zidane'ı da o davranışından ötürü alkışlamıştı. ONURLU ADAM ZİDAN. Sabri, Zidane'ı bu şekilde final maçından şutlatsa ve Türkiye de dünya kupasını alsaydı kimsenin o tiyatral onurlu hareketlerini görmezdik kanımca.. Ben samimiyetsizliğinize gelemiyorum aslında. Yoksa tabi ki futbol saf haliyle daha güzel. Ama bakıyoruz, ne Maradona dışlanmış, ne Henry efsaneliğinden bir şey yitirmiş. O yüzden, daha az gözyaşları diliyorum hepinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi hayatın gerçeklerine alıştırıyorum gencolar. Ben her hafta hardcore maç yapan bir insanım zaten. Hayatımda da hiç kendimi sahte şekilde yere atmadım. Futboldan bu şekilde zevk alıyorum. Profesyonel olmadığım için yapmıyorum. Ticarette, savaşta nasıl belaltı vurmak mübahsa, profesyonel futbolda da öyle. Biz burada ne kadar boş boş konuşsak da sizin tatlı romantizminizden uzakta gerçekleşen futbolda bunlar olmaya devam edecek. Bugün Burak Yılmaz yapar, yarın Emenike yapsın. Ağlamaya gerek yok diyorum. Net mi?
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 kez yapılır, ona oke derim de huy eder ve nasılsa çalınıyor diye işi tamamen emek hırsızlığına dökersen orada işte sesler yükselmeye başlar.

Profesyonellik ile şerefsizlik arasında bir çizgi vardır. O çizgiyi aşan adamlar zaten inatla böyle yerden yere vuruluyor. Diğerlerine vay ibne diyip geçiştiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle bir şey var. Maç berabere, uzatmalardasın. Sağ çarprazdan ceza sahasına yardırıyorsun. Peşinden sana kitlenmiş halde gelen kazma bir defans oyuncusu var. Başladı kaymaya. Sen de gördün. Kaleci de iyi kapatacak gibi duruyor. Bacağını -kendi güvenliğini alarak- topla kayan adam arasına koyarsın ve yalandan bir darbe alırsın. Pozisyon bariz fauldur. Pat, rahatça atarsın kendini yere. Düdük çalar, penaltı olur. Mesela bu futbol zekasıdır bence. Çevre kontrolü, koşul analizi ve fayda sağlayan bir karar. Alex yapmıştı, helal olsun büyük topçu demiştik arkadaşla.

Edit: Bu yetersiz adam nerden türedi buralarda ya ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Bir de şöyle bir şey var. Maç berabere, uzatmalardasın. Sağ çarprazdan ceza sahasına yardırıyorsun. Peşinden sana kitlenmiş halde gelen kazma bir defans oyuncusu var. Başladı kaymaya. Sen de gördün. Kaleci de iyi kapatacak gibi duruyor. Bacağını -kendi güvenliğini alarak- topla kayan adam arasına koyarsın ve yalandan bir darbe alırsın. Pozisyon bariz fauldur. Pat, rahatça atarsın kendini yere. Düdük çalar, penaltı olur. Mesela bu futbol zekasıdır bence. Çevre kontrolü, koşul analizi ve fayda sağlayan bir karar. Alex yapmıştı, helal olsun büyük topçu demiştik arkadaşla.

http://oi45.tinypic.com/xqi78o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...