Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Gaboo

Öne çıkan mesajlar

Oynadığımız futbol resmen gaz verme faktörünün türkiyede taktik&teknik bilgiden ve profesyonellikten çok daha üstün olduğunun ispatı.Ne olursa olsun Gs nin başında FT olsaydı bu maç bu kadar iğrenç bir görüntü oluşturmazdı takım.

Gidip getiriyorlar böyle Tr ligine ve türk futbolcusuna 25 gömlek üstün adamları teknik direktör olarak ama adamların ellerine verdikleri malzeme küfürden hırpalanmaktan fırça yemekten anlayan bir futbolcu topluluğu olunca adamlarda şaşırıyor.

Herşeyi geçtim o salak tercümanın yaptığı tercümelerin %70 i yanlış eğer ligtv için yaptığı tercümeler gibiyse futbolculara verdiği hizmet bunu bile çözemedik senelerdir.Aynı adam eksik yanlış kafasından sallıyor resmen.

Bir sonraki FT dönemine kadar bizden bir bok olmaz.Manciniyede yazık tugayada boşuna imajları zedeleniyor adamların.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu takımda ilk gitmesi gereken adam eboye. Abi bıktım şu adamın yerde yatmasında. Akıllanmıyor herif. Herkes ağzına s.çıyor resmen adam gene yatıyor yok yere.

Dün gece de takım mağlup olmadık yere yerden kalkmıyor. İzliyoruz tekrarı hiçbirşey yok.

44. dakikada gene yattı. Tugay yollamamış sağlık görevlilerini. Sonra kendinden kalktı. Herkes baydı artık.

Sabri ile de küfürleşmiş FB maçında niye yattığın yerden kalkmıyorsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben anlamıyorum bu futboldan yada bu işin içinde bişeyler var...
Dun oynanan fb maçındaki kadro nedir oyle mancini diye sormuyor mu biri bu adama ?
dany i almış sol back e yerleştirmiş,kardeşim elinde reira var her şamp ligi maçında koydugun adam varken oynatmıyorsun..
burak sol açık oynayamıyor herif inadına sol açıga koyuyor..
bruma sag açık oynayamıyor sol açık oynaması lazm hatta bi ara yeltendi sola geçmek için burak gerisin geri yolladı...
bi ceyhun tutturmuş gidiyor tamam bende severim ama bu maçın adamı deil..
yani 2+1 sezon 7milyon euro alan bi adam bu mudur yani?
baktıgın zaman takımı derbi moduna bile sokamamış.. sanki kasımpaşaya karşı oynayan bi gs izledim dün..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...