fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 O diil de nasil 6 yediniz realden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 harbi iyi yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fizban said: O diil de nasil 6 yediniz realden Siz de ne güzel sıfır çektiniz gruplarda. "0" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 nostalji olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fizban said: O diil de nasil 6 yediniz realden Siz uefa'dan izin aldınız mı maçı izlemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 adamların real madridle resmi maçı yoktu dimi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fizban said: O diil de nasil 6 yediniz realden 6 yeriz 16 yeriz gider ceyrek final oynariz sikinti yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Red said: adamların real madridle resmi maçı yoktu dimi sdfs Real Madrid içinde Fenerbahçe'yi tanıyan biri olduğunu bile zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sizin 6nizi üstünüzü iyi tanıyorlar hehehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 EHEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kasımpaşa yla puan farkıa çılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 barbu said: Sizin 6nizi üstünüzü iyi tanıyorlar hehehhe. http://www.izlesene.com/video/munited6-fb2/3984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Kasimpasa cl ye katilcak böyle giderse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Oynadığımız futbol resmen gaz verme faktörünün türkiyede taktik&teknik bilgiden ve profesyonellikten çok daha üstün olduğunun ispatı.Ne olursa olsun Gs nin başında FT olsaydı bu maç bu kadar iğrenç bir görüntü oluşturmazdı takım. Gidip getiriyorlar böyle Tr ligine ve türk futbolcusuna 25 gömlek üstün adamları teknik direktör olarak ama adamların ellerine verdikleri malzeme küfürden hırpalanmaktan fırça yemekten anlayan bir futbolcu topluluğu olunca adamlarda şaşırıyor. Herşeyi geçtim o salak tercümanın yaptığı tercümelerin %70 i yanlış eğer ligtv için yaptığı tercümeler gibiyse futbolculara verdiği hizmet bunu bile çözemedik senelerdir.Aynı adam eksik yanlış kafasından sallıyor resmen. Bir sonraki FT dönemine kadar bizden bir bok olmaz.Manciniyede yazık tugayada boşuna imajları zedeleniyor adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://i.capsspot.com/s/23/1/670217.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 asdhuauhausdjdskfşkoöoğlpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yılmaz vural mı o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bi kere baktım, 50 kere falan izledim sanırım asdufdhasufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şu takımda ilk gitmesi gereken adam eboye. Abi bıktım şu adamın yerde yatmasında. Akıllanmıyor herif. Herkes ağzına s.çıyor resmen adam gene yatıyor yok yere. Dün gece de takım mağlup olmadık yere yerden kalkmıyor. İzliyoruz tekrarı hiçbirşey yok. 44. dakikada gene yattı. Tugay yollamamış sağlık görevlilerini. Sonra kendinden kalktı. Herkes baydı artık. Sabri ile de küfürleşmiş FB maçında niye yattığın yerden kalkmıyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ya ben anlamıyorum bu futboldan yada bu işin içinde bişeyler var... Dun oynanan fb maçındaki kadro nedir oyle mancini diye sormuyor mu biri bu adama ? dany i almış sol back e yerleştirmiş,kardeşim elinde reira var her şamp ligi maçında koydugun adam varken oynatmıyorsun.. burak sol açık oynayamıyor herif inadına sol açıga koyuyor.. bruma sag açık oynayamıyor sol açık oynaması lazm hatta bi ara yeltendi sola geçmek için burak gerisin geri yolladı... bi ceyhun tutturmuş gidiyor tamam bende severim ama bu maçın adamı deil.. yani 2+1 sezon 7milyon euro alan bi adam bu mudur yani? baktıgın zaman takımı derbi moduna bile sokamamış.. sanki kasımpaşaya karşı oynayan bi gs izledim dün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ilk şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Somon said: ilk şık öğret, öğreneyim bari napalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ona ne benim vaktim yeter ne senin.. . . ... . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Vaay senin aklın yetmez dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Somon said: ona ne benim vaktim yeter ne senin.. . . ... . .. denyo gibi msjlar atacagına futbol bilgin nedir tecruben nedir yazda bunları kıyasalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar