SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Abi bi zahmet şikayet etsin insanlar. İnsanlara küfrediyosun. Napsın millet çetintaş gibi adres mi arasın forumda? Şikayet mekanizması olmasa analar bacılar havada gezer forumda. Elbette birine burdan küfür ettiğinde fiziksel olarak hiçbişey olmuyor ama insanlar yine de rahatsız oluyor. Kelimeler eyleme dökülmeden de rahatsız edici olabilir. * ile kürt yazdık diye ırççı ırççı diye şikayet edildik, 1 ay gittik ağzımızı açmadık. Ki ırkçılıkla zerre ilgim yok, 4 sene dersimli adamla aynı evi paylaştım can ciğer arkadaşım -benüm kürt arkadaşlarım da var olayı-. Gel gelelim forumun bi kuralı var ve ırkçı olmasam bile yazdığım onu hissettirdiği için şikayet edildik uçtuk. Burdaki insan bilemez benim ırkçı olup olmadığımı özel hayatımda ama rahatsız olmuş, haklı haksız şikayet edilmişim ve mekanizma gereği ceza almışım. Şimdi bu adam da şikayet etmesin o zaman. Sen küfret şikayet edilmesin. sipeys pr0n foto koysun. noyan u*******cu muhabbeti yapsın. E ara sokaktaki kumarcı kahvesi oldu burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Uğur mumcu mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 uğurturucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 öff seagle'ın banı açılmış logout olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 uruspucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gaboo said: e şimdi vingthorun mantıkla ben rahatça ana avrat sövebilmeliyim kendisine banlanmadan o da bana sövebilmeli. hadi disarida veya skypeta filan bulusup sovusebilirsiniz, bizim icin sakincasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sizin mantıkla esh'e yaver diyen herkesin uçması lazım. anasına sövmekten beter çünkü direk karakterine basıyosun adamın. en büyük hakaret o bana göre. sınırı nedir bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 moncici said: öff seagle'ın banı açılmış logout olayım logout olmana gerek yok script yazmış biri kullan, gizliyosun mesajları, biraz zeki çözümler üretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gerçi sen logout olsan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 O bu degil de, "yaver" kelimesini ilk kim yazdiysa muebbet yesin. Sonrasinda kullanan herkeste harf basina 1 ay yesin. Her gordugumde diken diken oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 neyse biri script yazmış, mesajları görmüyormuşuz, yükledim artık görmüyorum siygıl ne yazıyosa ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 KHaRoN said: O bu degil de, "yaver" kelimesini ilk kim yazdiysa muebbet yesin. Sonrasinda kullanan herkeste harf basina 1 ay yesin. Her gordugumde diken diken oluyorum. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Vingthor said: sizin mantıkla esh'e yaver diyen herkesin uçması lazım. anasına sövmekten beter çünkü direk karakterine basıyosun adamın. en büyük hakaret o bana göre. sınırı nedir bu işin? e olması lazım zaten. ona işlemiyor. sen küfredince işlemiyor. şikayet ispiyonculuk olayına dönüyor sonra mesajların ana fikri. E sapıtıyor kurallar. Paticikte tam demokrasi olmadığını biliyoruz, adam kayırma olayı yok değil ki zaten gizlenmiyor. Adam kayırma derken toleranslar kişilere göre farklı. Bunu kabul ediyoruz ister istemez. Ama fazlası da bokunu çıkarmak oluyor. Bi yerden sonra türk ceza kanununa dönüyor paticik kuralları. Hırsızı dövdün diye hapse giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ne var la bu kadar yaverde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 tersten oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yaver komik ya ceza almasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yaver meselesi nedir beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Script konusu; Zekice çözümleri kullanın işte, iq seviyeniz yükselsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sen de biraz balık ye olmadı yağını kullan, ince esprileri anlayabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kitap oku dicektin olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gezi zamanı kilidi takıp bıraksaydık şimdi ne güzel pokemon levelleyip ponylerle sevişiyoduk hepimiz şimdi saçma sapan yok şikayet eah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 işiniz gücünüz yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi 2013 bitiyor dünya uçan arabalara falan geçicek artık sizin tartıştığınız şeye bakın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 oha 15 sayfa olmus ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 k1nJo said: abi 2013 bitiyor dünya uçan arabalara falan geçicek artık sizin tartıştığınız şeye bakın ya. yok ööle bişi millet hala "87 doğan kral kasa aga, 5,5 a alak sana bunu" modunda. ne uçması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar