-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 79-80 puan verdim. çok iyi yapmışlar. ilk fimden sonra ilaç gibi geliyor. chris evans hepten hayvanlaşmış, kendi yaptığım vücuttan utandım ahah. aksiyon sahneleri çok başarılıydı. scarlett zaten bebeğim. samuel jackson babamısss. bucky'i oynayan adam ünlü mü bilmiyorum, ama rolün hakkını vermiş diyebilirim. robin'i görünce de gene gülümsemekten kendimi alamadım. konu da bir iron man 3'e göre çok daha iyiydi. bol aksiyon, bol bol secrecy, bol gerilim. sondakiler quicksilver ve scarlett witch'di ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 senko said: tam popcornluk filmdi popcorn yiyerek seyrettim ben de. biz de arkadaşlarla kendimizi şımarttık, karamelli popcorn yiyerek izledik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 karamelli popcorn'mu olur ya. yakışmazki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 bi ben beğenmedim sanırım.. iyice garipleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ay hala ızlıyemedım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 -Deno- said: sondakiler quicksilver ve scarlett witch'di ? end credits evet quicksilver, scarlet witch ve baron von strucker avengers 2 de olacaklar işte. Hydra'nın Ultron ile de bir bağlantısı vardır belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Bunu izleyin sonra shield dizisine go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 -Deno- said: biz de arkadaşlarla kendimizi şımarttık, karamelli popcorn yiyerek izledik sdf nerde var ya karamelli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 palladium'da vardı valla 10 lira :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 fim cokyiyidi la.. ama 3dnın ben taa seyine sey ediyim. ne kadar boktan bişi bu 3d.. bu arda hersey gayet sahneydi ama setting zenginleştikce sinemaya tasındaıkca harbi nick fury yerine tırto cakma nick fury kullanmaları giderek daa cok batıyo insan. cok ciddi sahneler fırsatlar kacmıs durumda bu aptal tercihleri yüzüdnen creditlerden sornaki sahneyi kesti adamlar goremedim, creditleirn sonunuda göremedim, special thanks ta goremedim kirby'le simon'ı en sonda varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 zenci oylarini da almak icin, napsin adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Baya iyiydi bucky bu kadar yüzeysel geçilmeseydi daha iyiydi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 aquila said: zenci oylarini da almak icin, napsin adamlar. adam ilk zenci edit:amerikalı super kahraman zaten. winter soldier'da burda bitmez merak etmeyin siz. daha döktürüler onu. yalnız bucky vs cap dovusleri ne cok iyidi la ha konusma cok daha iyi olabilirdi. baya zayıf kaldı cap standartlarına gore. bide, o hasta ziyareti sahnesinde ağlattı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Cuce said: aquila said: zenci oylarini da almak icin, napsin adamlar. adam ilk zenci edit:amerikalı super kahraman zaten. winter soldier'da burda bitmez merak etmeyin siz. daha döktürüler onu. yalnız bucky vs cap dovusleri ne cok iyidi la bucky'i oynayan adamla 9 filmlik anlaşması varmış marvel'ın. Daha bırakmazlar adamı sdf chris evans bırakınca yerine geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Çok severim bucky karakterini de 9 filmlik malzeme yok asdf cameo çıkar avengersta falan artık ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 takıma katılır np. 9 film dediğinin 2 si gecti zaten. 2 de avengers ve 3. kaptan filmi desen etti 4. 3. avengers var, antman var hulk var, strange var ohooo filmc ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 güzeldi film sevdim. 3d yüzünden nerdeyse siyah-beyaz ilemek zorunda kalmasak daha iyiydi. imax dışında allah belasını versin 3dnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bucky, kaptan amerika olmuyo mu zaten bi ara, onu da ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 -Deno- said: palladium'da vardı valla 10 lira :( oha lan ben düzüne 22 lira verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://static.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b96ceb10de/t/521e4ddee4b0b0b12af32d00/1377717729470/hilarious-avengers-art-thats-my-secret-cap-im-always-horny-header.jpg?format=750w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 aquila said: bucky, kaptan amerika olmuyo mu zaten bi ara, onu da ekle. oluyoda olmasın lan, ben sevmiyom captan bucky'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Chris Evans kontartım bitince çeker giderim diyordu. İşte Cap 3 yada Avengers 3'te öldürüp yerine geçirebilirler Bucky'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 nereye gidiyo! once an avengers, always an avenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 aktörlüğü bırakıp yönetmen olmak istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 liderlik tabı captain americanın doğasında var. ama ole arkadan değil en onde yonetmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar