Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Annenle seks yapmak isterim. -Dilek Annenle seks yapsak ya. -Öneri Annenle seks yapsak olmaz mı? -Soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 karşılığı bu değil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oha paticiğe ana bacı karışmış. Cinayet sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Loxias said: Annenle seks yapmak isterim. -Dilek Annenle seks yapsak ya. -Öneri Annenle seks yapsak olmaz mı? -Soru Annenle seks yaparım ha - Tehdit Annenle seks yapan yapana - Hakaret Annenle seks yapar parasını da vermem - Tehdit+Hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: neutrino said: Esh said: neutrino said: @esh Peki ana bacı sövmek kısmına açıklaman nedir? "Anneni online muhabbete almamizi ister misin" yazdim, kufur mu etmisim? Bu acik bir davetti, kendisi kabul etmemis bu teklifi demek ki. Bu bayağı ayıp bir şey ya, küfür olmayan ama çok çirkin şeyler yazılabilir bu şekilde. Ha adam benim resmimi kullanacak, dalga gececek o ayip degil, biz annesine davet gonderdigimiz zaman mi ayip oldu? Evet bence ayıp olmuş. İkinizi de tanımam etmem abi ama adam senin bu forumda paylaştığın bir fotoğrafı kullandığını yazmış sonuçta, bilmiyorum doğru mu ama esprili bişey yaptı diye annesiyle ilgili şeyler yazmak hoş değil. Sen de onun resmini bulup bişeyler yapsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Loxias said: Annenle seks yapmak isterim. -Dilek Annenle seks yapsak ya. -Öneri Annenle seks yapsak olmaz mı? -Soru Annenle seks yaparım ha - Tehdit Annenle seks yapan yapana - Hakaret Annenle seks yapar parasını da vermem - Tehdit+Hakaret AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 adama konunun geldiği yer nedeni ile "seni nüfusuma alayım" dedim. bilmeyenler için söyleyeyim, çok fazla sigara otlanan,sürekli borç isteyip ödemeyen,bir şekilde sürekli arkadaşından faydalanan adamlara bu lafı söyleyerek geçti üniversite hayatımız. ama ne benim veya arkadaşlarımın bu lafı söylediğimiz arkadaşlarımızın analarına karşı cinsel ilişki isteğimiz olmuştu ve ne de böyle bir şey o arkadaşlarımızın akıllarına dahi gelmemişti. gülmüş ve geçmiştik. bunu enteresan bir şekilde hem o adam ve hem de forumda ki pek çok kişi, "oooovvvvv, adamın anasına küfrettiiiiii" diyerek değerlendirdi ve adam benim ilkokuldaki kızımla ilgili şu hepimizin eleştiriler yazdığımız ensest,tecavüz,sapıklık konu başlıklarındakine benzer şeyler yazdı. çıldırdım. neler neler yazdım ve hala bazılarınıza o zaman yazdıklarımdan ekmek çıkıyor. şunun için yazdım. o adam banlanmedi. ben banlendim. bunu garipsedim mi? tabii ki hayır. Türkiye lan burası. hak ettiğimiz şekilde yönetildiğimizin forum bazında ispatı. Bana son banlanmamın en büyük faydası ders çıkarmam oldu. 1.forum ortamında karşındaki insanlar seninle aynı görgü,kültür,eğitim seviyesinden olmayabilir. 2.forum ortamında böyle kişiler lafı bir taraflarından anlamaya her zaman elverişlidir. 3.o zaman forum ortamında olduğunu unutma.eğlenmene bak. hayat kısa. 1 saniye sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. bu nedenle mümkün olduğu kadar şu forum ortamında hoş vakit geçirelim.birbirimize hakaret etmenin,kırmanın anlamı yok.bundan eğlenen tipler var,biliyorum ama er-geç onlar da yaptıklarının anlamsız olduğunu anlayacaklar. lan sizin deyiminizle vot oldu ama yazdım işte. take care buddies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 OFFF BUNA ŞİMİ ÇETO YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben seni yazdim oglum. Ben seni yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi noldu kaçırdım belediyedeydim ya. naptın yaver? adımı soyadımı fln mı ifşa ettin? tehdit fln mı var. bunları biri aktarsın ya da öm ile at. acaip merak ettim ya. önce anneme küfür ettin, şimdi adımı soyadımı ifşa ettin. ben birinin resmini bulup koydum diye banlanmıştım. şimdi sen banlanmayacak mısın acaba hala merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Volkan etkisi yaratmiyo ben diyince emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 KuddusiMavra said: adama konunun geldiği yer nedeni ile "seni nüfusuma alayım" dedim. bilmeyenler için söyleyeyim, çok fazla sigara otlanan,sürekli borç isteyip ödemeyen,bir şekilde sürekli arkadaşından faydalanan adamlara bu lafı söyleyerek geçti üniversite hayatımız. ama ne benim veya arkadaşlarımın bu lafı söylediğimiz arkadaşlarımızın analarına karşı cinsel ilişki isteğimiz olmuştu ve ne de böyle bir şey o arkadaşlarımızın akıllarına dahi gelmemişti. gülmüş ve geçmiştik. bunu enteresan bir şekilde hem o adam ve hem de forumda ki pek çok kişi, "oooovvvvv, adamın anasına küfrettiiiiii" diyerek değerlendirdi ve adam benim ilkokuldaki kızımla ilgili şu hepimizin eleştiriler yazdığımız ensest,tecavüz,sapıklık konu başlıklarındakine benzer şeyler yazdı. çıldırdım. neler neler yazdım ve hala bazılarınıza o zaman yazdıklarımdan ekmek çıkıyor. şunun için yazdım. o adam banlanmedi. ben banlendim. bunu garipsedim mi? tabii ki hayır. Türkiye lan burası. hak ettiğimiz şekilde yönetildiğimizin forum bazında ispatı. Bana son banlanmamın en büyük faydası ders çıkarmam oldu. 1.forum ortamında karşındaki insanlar seninle aynı görgü,kültür,eğitim seviyesinden olmayabilir. 2.forum ortamında böyle kişiler lafı bir taraflarından anlamaya her zaman elverişlidir. 3.o zaman forum ortamında olduğunu unutma.eğlenmene bak. hayat kısa. 1 saniye sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. bu nedenle mümkün olduğu kadar şu forum ortamında hoş vakit geçirelim.birbirimize hakaret etmenin,kırmanın anlamı yok.bundan eğlenen tipler var,biliyorum ama er-geç onlar da yaptıklarının anlamsız olduğunu anlayacaklar. lan sizin deyiminizle vot oldu ama yazdım işte. take care buddies. KES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: ben birinin resmini bulup koydum diye banlanmıştım. oha lan?! bu banlanma sebebi ise benim likedindeki fotoğrafımın başına şu forumda gelmeyen kalmadı. adam kalmaz lan forumda eğer o tipitipler banlansa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yok lan, adresin falan acik facebookta, gerekirse aliriz faceten , ozele inmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fin said: KuddusiMavra said: adama konunun geldiği yer nedeni ile "seni nüfusuma alayım" dedim. bilmeyenler için söyleyeyim, çok fazla sigara otlanan,sürekli borç isteyip ödemeyen,bir şekilde sürekli arkadaşından faydalanan adamlara bu lafı söyleyerek geçti üniversite hayatımız. ama ne benim veya arkadaşlarımın bu lafı söylediğimiz arkadaşlarımızın analarına karşı cinsel ilişki isteğimiz olmuştu ve ne de böyle bir şey o arkadaşlarımızın akıllarına dahi gelmemişti. gülmüş ve geçmiştik. bunu enteresan bir şekilde hem o adam ve hem de forumda ki pek çok kişi, "oooovvvvv, adamın anasına küfrettiiiiii" diyerek değerlendirdi ve adam benim ilkokuldaki kızımla ilgili şu hepimizin eleştiriler yazdığımız ensest,tecavüz,sapıklık konu başlıklarındakine benzer şeyler yazdı. çıldırdım. neler neler yazdım ve hala bazılarınıza o zaman yazdıklarımdan ekmek çıkıyor. şunun için yazdım. o adam banlanmedi. ben banlendim. bunu garipsedim mi? tabii ki hayır. Türkiye lan burası. hak ettiğimiz şekilde yönetildiğimizin forum bazında ispatı. Bana son banlanmamın en büyük faydası ders çıkarmam oldu. 1.forum ortamında karşındaki insanlar seninle aynı görgü,kültür,eğitim seviyesinden olmayabilir. 2.forum ortamında böyle kişiler lafı bir taraflarından anlamaya her zaman elverişlidir. 3.o zaman forum ortamında olduğunu unutma.eğlenmene bak. hayat kısa. 1 saniye sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. bu nedenle mümkün olduğu kadar şu forum ortamında hoş vakit geçirelim.birbirimize hakaret etmenin,kırmanın anlamı yok.bundan eğlenen tipler var,biliyorum ama er-geç onlar da yaptıklarının anlamsız olduğunu anlayacaklar. lan sizin deyiminizle vot oldu ama yazdım işte. take care buddies. KES tam pişmiş mi olsun, hafif kanlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Kurtuluş savaşı pembesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oha adamın küçük kızı ile ilgili laf eden adam hala burada mı? yuhannesburg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bence bu konuyu büyütmenin bir manası yok. adres falan saçmalamayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ahah tehdit etmedim ki, basiniza bisey gelir hayat boyle diye uyardim kufur etmedim ki, teklif ettim. cok guzelmis kardes. orta 1 e geri dondum sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 GONDARCENGIZ said: abi mesainin ortasına s.çtın ya. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh zaten sabah akşam küfrediyor, her 3-5 mesajından birinde küfür oluyor, ama eski rütbelilerden heralde hiç bişey olmuyor elemana, şimdi alenen sövmüş falan ama yine yırtar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Esh said: Yok lan, adresin falan acik facebookta, gerekirse aliriz faceten , ozele inmeye gerek yok. Sen hiç kaldıramadın bu olanları. :) Dünden beri sinirden post bile atmıyorsun attığın postlarda anneme, ya da adresini bulur döverim de öteye gidemedi be yaver. Bir daha tehdit edeceksen artistlik olsun diye buradan etme özele inmeye gerek yok diyorsan eğer. Faceden mesaj atabilirsin bulduğuna da göre. İşin boyutunu buraya çekeceksen bileyim ona göre hareket edeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bingildak said: şu herifin toplu bir şekilde şu community'de ettiği hakaretin haddi hesabı yok, hala hesap alıp geri dönüyor hala göz yumuluyor. noyan'da bir diğeri. bu adamlar bu kadar rahatsa, sizde rahat olun. Bonzisinin silinmesini hala unutmadım, dynamick'e o konuda kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar