GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 repost olcak ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Black-ice said: http://s18.postimg.org/7amqsh9rt/roflbot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 başından sonuna kadar olay yerindeydim. teşekkürler black-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 blekays. kötüsün olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 He adamı banlattınız. Şimdi o karamsar, renksiz ve tekdüze hayatlarınıza (mıza) geri dönebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 mortal kombat'ta bana yaptığın fatalityler hafif kaldı. naapmışın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ee biz kiminle eğleneceğiz şimdi. Kuddusi gitmesin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://blackice-emergency.blogspot.com/2008/08/bu-sen-deilsin.html WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 düşünsene o kadar paran var ama paticiğe giremiyorsun aşsldmşasdşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yeri gelmişken söyleyeyim bari. Burada harbiden birilerini kollama olayı var ama. Mesela ben biriyle tartışmıştım burada. Adam bana alenen hakaret etti. Şikayet ettim. Sonra Ö.M geldi bir yetkiliden. "Ya boş ver onu takma. O hep öyle" falan tarzında. Yanlış şeyler tabii... Ne demişler, adaletin olmadığı yerde mafya devreye girer. İnsan doğal olarak; acaba tartıştığım kişinin arkasını hangi alan yetkilisi kolluyor falan diye düşünüyor. Mesela o sana sağlam hakaret ederken, senin ona bir "lan" demen bir banlanma sebebi olabilir korkusu yaşıyorsun. Bu da seni kısıtlıyor bazı konuları tartışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 asdasf hemen aratmış. yok lan ben değilim o. ama sevdim tavrını. said: KALEMLERİNİZİ KUŞANIN, SAVAŞMAYA GİDİYORUZ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: Ee biz kiminle eğleneceğiz şimdi. Kuddusi gitmesin bari. senle eğleniriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 durun dışarıda işim var, 4 gibi falan dönücem ofise. o zaman başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Yeri gelmişken söyleyeyim bari. Burada harbiden birilerini kollama olayı var ama. Mesela ben biriyle tartışmıştım burada. Adam bana alenen hakaret etti. Şikayet ettim. Sonra Ö.M geldi bir yetkiliden. "Ya boş ver onu takma. O hep öyle" falan tarzında. Yanlış şeyler tabii... Ne demişler, adaletin olmadığı yerde mafya devreye girer. İnsan doğal olarak; acaba tartıştığım kişinin arkasını hangi alan yetkilisi kolluyor falan diye düşünüyor. Mesela o sana sağlam hakaret ederken, senin ona bir "lan" demen bir banlanma sebebi olabilir korkusu yaşıyorsun. Bu da seni kısıtlıyor bazı konuları tartışırken. :)-D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Yeri gelmişken söyleyeyim bari. Burada harbiden birilerini kollama olayı var ama. Mesela ben biriyle tartışmıştım burada. Adam bana alenen hakaret etti. Şikayet ettim. Sonra Ö.M geldi bir yetkiliden. "Ya boş ver onu takma. O hep öyle" falan tarzında. Yanlış şeyler tabii... Ne demişler, adaletin olmadığı yerde mafya devreye girer. İnsan doğal olarak; acaba tartıştığım kişinin arkasını hangi alan yetkilisi kolluyor falan diye düşünüyor. Mesela o sana sağlam hakaret ederken, senin ona bir "lan" demen bir banlanma sebebi olabilir korkusu yaşıyorsun. Bu da seni kısıtlıyor bazı konuları tartışırken.zaten demoktratik bi yer olduğu vaadi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu kadar korkmayın abi banlanmaktan, "lan" dediğin için banlanıyorsan vakit geçirmeye laik bir yer değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Zaten öyle beklentim olsa burada yazmam. Benimki tespit sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu herifin toplu bir şekilde şu community'de ettiği hakaretin haddi hesabı yok, hala hesap alıp geri dönüyor hala göz yumuluyor. noyan'da bir diğeri. bu adamlar bu kadar rahatsa, sizde rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lan dediği için banlanan biri yoktur heralde ya. yoktur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aynen öyle bir beklentim olmadığını belirterek konuya giriyorum. Dün Esh bana anneni de dahil edelim buraya tarzı bir şey yazdı. Biriniz var mı bunu 1 aylık ya da kimseyi tanımayan kendi halinde takılan bir adamın yazması durumunda banlanmayacağına ihtimal veren? Salak bile yazmaya korkarım birine ben ki yazmam banlanırım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bandan korksaydık menemene ekmek banmazdık der ve oyuna girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ha direk Türk mantığı diyorsun. Adalet yoksa hukukun boşluklarını kullanmak herkese mübahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 elii kere banlandım mutluyum. banlanıcam korkusuyla aklındakileri söyleyemenlerde bariz aptaldır benım gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar