yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hadi bakalım. (bu arada tam ne zaman olcak yerel seçimler, mart 2014 mü?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 işte bu yüzden kaybediyor ya bu ülke. genel seçimler neyse de,yerel seçimlerde akp'li aday chp'li aday diye bir kafa olmaması gerek. hangi adayın şehri daha ileriye taşıyacagına inanıyorsan ona verirsin, partisi önemli olmaz. fakat bizdeki kafa her konuda oldugu gibi tersine çalışıyor, genel seçim gibi herkes partisine oy vercek. 3. dünya ülkesi mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben olanı yazdım abi, haklısın yoksa. sırrı'ya hdp'nin adayı demedim misal, çünkü diğer adaylar belli değil öte yandan. yani erken bir yorum yapmışsın anket açısından. bence bu yüzden kaybetmiyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben de yorumu senin özelinde yazmadım zaten :) bu konudaki düşüncem bu yeri gelmişken söylemek istedim, orda aday isimleri de olsa insanlar bu kafada oy vercekler, kazanan adaya degil, kazanan partiye bakcaklar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 applev0dka said: işte bu yüzden kaybediyor ya bu ülke. genel seçimler neyse de,yerel seçimlerde akp'li aday chp'li aday diye bir kafa olmaması gerek. hangi adayın şehri daha ileriye taşıyacagına inanıyorsan ona verirsin, partisi önemli olmaz. fakat bizdeki kafa her konuda oldugu gibi tersine çalışıyor, genel seçim gibi herkes partisine oy vercek. 3. dünya ülkesi mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 adayların kim olduğunu bilmeden nası oy veriyoruz? bilen varsa banada anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Çok basit! Istanbul uçuruma sürüklensin, peşinden de Türkiye gitsin istiyorsan, AKP adayına oy veriyorsun, yok şayet istemiyorsan, CHP adayına oy veriyorsun. Vicdanın rahat ediyor! Öteki türlü hesabını 100 sene sonraki ölenlere dahi veremeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 belediye olarak akpye veririm ben,yoksa başka türlü o metrolar hayatta bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 applev0dka said: işte bu yüzden kaybediyor ya bu ülke. genel seçimler neyse de,yerel seçimlerde akp'li aday chp'li aday diye bir kafa olmaması gerek. hangi adayın şehri daha ileriye taşıyacagına inanıyorsan ona verirsin, partisi önemli olmaz. fakat bizdeki kafa her konuda oldugu gibi tersine çalışıyor, genel seçim gibi herkes partisine oy vercek. 3. dünya ülkesi mode on Bu cehaletin farkinda oldugu icin akp hep genel secim havasina sokuyor. Politik argumanlarla kandiriyor milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Fin said: belediye olarak akpye veririm ben,yoksa başka türlü o metrolar hayatta bitmez. versen de bitmeyecek ki, adam iki seçim sonrasına gün veriyor. 2019 dediği metro 2030da biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 applev0dka said: hangi adayın şehri daha ileriye taşıyacagına inanıyorsan ona verirsin, partisi önemli olmaz. Yerel seçimlerde adayların öneminin genel seçimlere göre daha önemli olduğu söylenebilir. Ama partinin hiç önemi yok da denemez. Normalde oy vermeyeceğim ama çok da karşı olmadığım bir partinin adayına oy verebilirim. Fakat tamamen karşı olduğum bir partinin adayına oy vermem. Mesela AKP'ye, kimi aday gösterirse göstersin, asla oy vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yerel ve genel seçimler Türkiye'de maalesef birbirinden çok ayrık değil. Tamam insanlar da bunun bilincinde değil ancak bilincinde olmadan aslında doğru şeyi yapıyorlar. Zira "AKP belediyesine vereyim de şehre hizmet gelir, genel seçimde vermem ama" düşüncesi hep adamlara yaradı. İstanbul ve Ankara'yı alınca oradan çok rahat genel seçime propoganda yürütüyorlar. Düşünün işte, Gezi sırasında Tayyip Afrika'tan döndüğünde İstanbul belediyesi CHP olsa öyle karşılama ile güç gösterisi yapabilir miydi? Ankara'da Gökçek yerine CHP olsa öyle gövde gösterisiyle şovla reklamla kendini sağlama alabilir miydi? Sonrasında düzenledikleri mitinglerde o belediyeler kendisinde olmasa ucuza el altından gemiler otobisler kiralayıp adam çekebilir miydi? Bunların hepsi adamın şovuna döndü, arada kalan insanlar arasında "Vay, adam hala çok güçlü, arkasında milyonlar var" diye rahatlama ve ona yönelme oldu. Böyle anlık olaylar dışında da genel olarak Tayyip kendi konuşmalarında bile istanbula şöyle hizmet götürdük ankaraya böyle hizmet götürdük diye propoganda yapıyor. Bugün bile yerel seçim afişlerine bakın, hep Topbaş'ın yanında Tayyip resmi var, ikisini bir tutarak yerelden genele atlama yapmak istiyorlar işte. O yüzden yerelle genel "evet farklı şeyler" ama ikisini Türkiye koşullarında yine de çok bağımsız düşünmemek lazım. Karşı taraf öyle düşünmüyor çünkü, bu da adamlara genelde yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 CHP sarıgül gibi karaktersiz bir aday çıkarırsa vermem ama İşçi Partisi ile işbirliği yapıp ulusalcı bir aday çıkarırsa tabiki CHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 goldbären said: Fin said: belediye olarak akpye veririm ben,yoksa başka türlü o metrolar hayatta bitmez. versen de bitmeyecek ki, adam iki seçim sonrasına gün veriyor. 2019 dediği metro 2030da biter. sanmadım o verdikleri tarih 2-3 yıl oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 istanbulda yaşıyorum ve akp'ye daha fazla beton döksün diye oy vermem. hele 3. köprü gibi şeylerle buraya 1-2 m adam daha getirmesinler. bana sağa sola içki ruhsatı verecek, konser, sergi, park yapacak adam lazım. betona gömülsünler emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar