incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 aquila sende. gobek+gozluk havasi var
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 incdarkness said: aquila sende. gobek+gozluk havasi var (tu)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ulan geçen bir operasyon yapmışlar istanbuldaki masaj salonlarına...hikayesi o kadar komik ki. emniyet müdür yardımcılarından birisinin camı açıkken kadın(bu salonların reklamını genelde hoş hatunlara yaptırıyorlar,masaj salonunun ad,adres bilgilerini içeren küçük kağıtlar veya kartları camı açık olan arabalardan içeri atıyor bu hatunlar)atıveriyor kartı. adam da meğer emniyette bu işlerle ilgili hazırlık yapıyormuş. birkaç haftalık hazırlıktan sonra onlarca salonu basmış göçertmişler B)-
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 negüzelanlattın.jpg edit: .gif olcaktı pardon
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 KuddusiMavra said: ulan geçen bir operasyon yapmışlar istanbuldaki masaj salonlarına...hikayesi o kadar komik ki. emniyet müdür yardımcılarından birisinin camı açıkken kadın(bu salonların reklamını genelde hoş hatunlara yaptırıyorlar,masaj salonunun ad,adres bilgilerini içeren küçük kağıtlar veya kartları camı açık olan arabalardan içeri atıyor bu hatunlar)atıveriyor kartı. adam da meğer emniyette bu işlerle ilgili hazırlık yapıyormuş. birkaç haftalık hazırlıktan sonra onlarca salonu basmış göçertmişler B)- adamlar zaten hazırlık yapmamış mı. kartın atılması etken mi?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 evet çünkü lap diye bu salonu basmışlar ve oradan hareketle diğer salonlara ulaşmışlar. ulaşmalarını sağlayanlar da bu ilk bastıkları salonda yakaladıkları lavuklar :) edit: yanlış anlama olmasın, bu emn.md.yrdcısı masaj salonlarına operasyon yapılması için hazırlık yaptırıyormuş,bir çok istihbarat toplamışlar.arabasına atılan kart araştırmalarını hızlandırmış.nirengi noktası olmuş onlara.
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Verilmiştir muhtemel kasamadım onca sayfaya bakmaya.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 KuddusiMavra said: adam da meğer emniyette bu işlerle ilgili hazırlık yapıyormuş. birkaç haftalık hazırlıktan sonra onlarca salonu basmış göçertmişler B)- Suna hiç gerek yokmuş bana söyleseler adreslerini verirdim hepsinin
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/05/go-be-fat-somewhere-else.jpg
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 millet şişko olmadıgını ispatlamak için şişman kızlar kozunu kullanmış hep, böle topikleri tersten okuyunca daha anlamlı oluo
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Gayette iri kemikliyim (yalaan). Şişman sayılırım ama güzel çocuğum (külliyen...) Sonuçta gold a göre daha bi havam var :) Ama kaderimiz aynı tabi. İsteyen olursa fotomu atarım.
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ARkadaşlar bir de kadınların kilosu hakkında tartışmış çoğu arkadaş. Ulan paticiktekilerin çoğuna kız versek nefes alsın yeter derler, ne kilosu?
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oylar hala %48, olmadı %50 geçemeemişsiniz.... evinde zor tutuyoruz ayrıca benim havam olamdığını nerden biliyosunuz lan. IRL tanıyanlar anlatsın ben susayım...
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 10 kilo vermeliymişim diyor http://www.kaloricetveli.net/boy-kilo-orani-hesaplama.html
Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 packboys olarak bi kaç foto atalım mirinleyin isterseniz muhumuh
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ocakta 127 kiloydum su anda 82 kiloyum, turkiyeye gelmesem net 70 filandim sosyal hayatin olmadigi, tayyip yuzunden milletin icemedigi bu abidik ulkede butun hayat artik yemek ve mekanlar uzerine donuyormus onu tespit ettim, arastirmalarim bitsin sosyolojik olarak bu yaraya parmak basmaya calisicam
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 fenn said: 10 kilo vermeliymişim diyor http://www.kaloricetveli.net/boy-kilo-orani-hesaplama.html 5 kilo almalısın diyo dfgh
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 1.88 boya 74 kilo olmasılın diyen cetvelin içine tükürürüm ben
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Viktor said: sosyal hayatin olmadigi, tayyip yuzunden milletin icemedigi bu abidik ulkede butun hayat artik yemek ve mekanlar uzerine donuyormus onu tespit ettim, arastirmalarim bitsin sosyolojik olarak bu yaraya parmak basmaya calisicam Abüüü bize hatunlara tanışabileceğimiz mekanlar mı açacaksın ? http://cbimg9.com/graphics/08/05/51593c.jpg
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Viktor said: ocakta 127 kiloydum su anda 82 kiloyum, turkiyeye gelmesem net 70 filandim sosyal hayatin olmadigi, tayyip yuzunden milletin icemedigi bu abidik ulkede butun hayat artik yemek ve mekanlar uzerine donuyormus onu tespit ettim, arastirmalarim bitsin sosyolojik olarak bu yaraya parmak basmaya calisicam Aynen öyle abi, özellikle Akboylar bu olaya çok düşkün. Tatlı falan olaylarına titriyorlar....
Öne çıkan mesajlar