Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Avrupa`ya oyunun cikmasini bekleyemem, fiyatlar bana cok geliyor diyenlere firsat. Sifir kivaminda cizik vs yok. Burdaki insanlari nispeten tanidigimdan simdilik sadece patiye aciyorum konuyu. Mecidiyekoy`deyim, elden de satarim kargoyla da atarim. 550 TL fiyat dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 alsammı ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi bence alinir bu cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ya hiç bilmiosunuz bu işi ya. vallahi bırak ya. küçükken hiç anneniz tembihlemedi mi size istediğini çok belli etme, beğendiğini çok çaktırma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şaka maka fiyata revizyon da şart ama 500 e 570 e açılmamış kutu ilanları varki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Piyasayi okadar bilmiyorum, nintendocu`ya gittigidiyor`a baktim 5dakika ona gore yazdim. Sifirsa olay kutusu duruyor koyarim icine, sarj aleti de hic kullanilmadi sifir gibi olur ayip ediyorsunuz :) Saka maka 500 verdiniz de sizi mi kirdim arkadaslar ^^, niyet ciddi olsun 3-5 hesabi yapmam okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 temizse her şekilde 500'den okutursun ki fiyatı o aslında Nintendocu tam bir ölücü mekanı ya, anasından babasından harçlık alan ortaokulluların işgali altında adamlar 30TL'ye oyun koyuyorlar, KİPA'DA 20TL diye geliyor bir anda 10 kişilik fakir squad 550TL'den kullanılmışı koysan ezerler seni orada asdfasd DH'ye koy kesin oradan satarsın. Edit: Bir dakika lan NTSC demişsin. 550'ye satarsın asdfas NTSC arıyor millet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ben de NTSC olusundan dolayı öyle fiyatlamistim ama 500 dedik yukarda, size o fiyata da veririm nolcak. Ayrıca alet tertemiz case'le fln kullandim sürekli ki elektronik aletlere çocuğum gibi bakma huyum var, istta olan buluşup görebilir. DH konusunda da muhtemelen haklisin ama bu konularda nedense biraz duygusalim, paticik disindaki oluşumlara mal satasim bile gelmiyor komik bir şekilde :) Gene de son ihtimal olarak değerlendirebilirim bir sure buradan ses cikmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Oyunları erken oynamak harici bi artısı var mı ki NTSC'nin? Amerikan eShop olayına erişmek için mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Oyun da var mi bunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hakkaten oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Benim okuyup gördüğüm kadarıyla oyunlar daha ucuz oluyor dolar haliyle, ben tr'den Amerika eshopuna ulasabiliyorum. Sansür isi de daha az diye biliyorum, ve bir de tabi daha erken cikiyorum oyunlar mesela ben shin megamiyi alali kaç ay oldu avrupa da hala tik yok. Tabi bu konularda Gerge gibi birini summonlamak lazim o daha ayrintili biliyordur elbet. Oyun olarak da içinde Gunman Clive, Sakura Samurai, 2 fast 4 gnomz ve Zelda ocarina of time gibi ucuz şeyler yüklü ve 35dolar var hesapta ama aktarmayi düşünüyordum hesabi. Yine de basarim 550TL diyorsanız hesapla veririm. Oteki turlu içerdeki param çöpe gidiyor galiba emin değilim onu transfer edip edemediğinden. Eşit: Full system transfer ile parami da alabiliyormusum öteki 3ds'e. Kartuş olarak elimde verebileceğim sadece Valkyrie Profile ve Hotel Dusk Room 215 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hesabı aktarma 750TL-800TL'ye fakat okutursun. yani bende uzman değilim ama benzer ilanlar gördüm kendime 3ds ararken, tahminimce eder yani asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Darqainu said: DH konusunda da muhtemelen haklisin ama bu konularda nedense biraz duygusalim, paticik disindaki oluşumlara mal satasim bile gelmiyor komik bir şekilde :) Gene de son ihtimal olarak değerlendirebilirim bir sure buradan ses cikmazsa. şu olay bende de var direk. xl alma düşüncem bile yoktu kaldıki 500 liralık şeyi foto görmeden, incelemden, denemeden, kargoyla alma konusunu hiç düşünmezdim de patiden olunca direk göz kapalı alınıyor. düşünüyorum yani bunu mu alsam diye. ben bi düşüneyim. bi haber bekliyorum ondan ses gelmezse yarın öbür gün eğer duruyorsa kararımı verip eft yi geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ayip ediyorsun imam bey gece gece upload yaptim senin icin; Bakin kutusu bile sifir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 laptop gibi lan asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 keşke xl olmasaydı :> giveaway yaparsan haberim olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bi ara arıyordum, fiyatı falan çok iyi. Alıp kenar köşeye atmayacağımı bilsem "yolla panpa" diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Giveaway ancak ufak kardeşime olur da onun da herşeyi var maşallah, bos oturtur nintendoyu :/ İleride ikinciyi veririz ona, bunu satasim var mümkünse bir patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Prime time güncellememi yapayim, duymayan kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ah bi param olsa darararara rarara rara rara rara raa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 fiyat güzel. ntsc olması avantaj. yalnız imam gördüğüm kadarıyla sadece pokimon için haraslıyolar bi kaç gündür. peşin söyliyim alet 2 ay sonra yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://nintendocu.com/classifieds/view/835 Panpa koş, 550TL veriyor. Sen oyunlarla birlikte 600TL de gerçi renk tutmuyor, ama olsun sen yaz asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 @rasmon Aslinda beklentiye bagli, casual oynayan insan icin guzel vakit gecirtiyor. Ben bazen evde yatip yuvarlanirken oynuyorum, onun disinda genelde yolculuklarda, metroda vs oynuyorum. Pokemon su aralar populer ama benim icin ona hala sira gelmedi. Ben fire emblem, shin megami de falan baya oyalandim yavas yavas oynayarak. @dark bu kadar heyecanla gelip yazinca ben de dayanamadim adama bi mesaj attim, maksat elimde pati disinda bir opsiyon olsun. Tesekkurler yardim icin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 DarKRideR said: http://nintendocu.com/classifieds/view/835 Panpa koş, 550TL veriyor. Sen oyunlarla birlikte 600TL de gerçi renk tutmuyor, ama olsun sen yaz asdfasd abi site baya iyiymiş ya saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar