Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 güncelde görüp özeniyorsunuz ama paranız mı yok? kaç nesil pokemon çıktı anlamam rezil olurum diye mi korkuyorsunuz? bu aşkı kapsanız koşup 3ds mi alacaksınız? işte bu thread size göre. gerekenler – android yüklü bir alet [ios için araştırmadım] – antrenör yüreği [karı kız baksın sevsin diye pokeman yakalamamak] – bir adet emulator [myboy önerilir] – pokeman oyunu yapabilecekleriniz – pokeman oynamak – 5$ verirseniz arkadaşlarla kapışmak trade atmak – nostalji yapılışı – android marketten myboy emulatoru yükleyin. – google a girip emerald rom yazın. bulup indirin – sd kartınızda klasör açıp içine indirdiğiniz dosyayı atın – myboy a girip dosyanın yerini bularak açın sorular – aga bu ne? insanların rpg kültürünü sevmesi için teşvik – bazı pokemonların evolve olabilmesi için trade gerekiyor ama ben emulatore para vermem, hadi verdim nasıl trade edecek insan bulacağım? trade için bir tarafta paralı emulator olması yetiyor. ancak insan bulamam derseniz buraya pokemanın adını yazıyorsunuz. eğer emeraldda yok ise ya da evolve olmuyor ise ben size cheat code gönderiyorum. a wild x appears şeklinde yakalıyorsunuz. not: bu girişim teşvik amaçlıdır jenerasyonlara ve oyuna alışıp sevdiyseniz lütfen pokeman x y alın. o pokeman nasıl, ben burayı anlamadım, kaybeldim gibi sorularınızı burdan sorabilirsiniz. ben de noobum artık kim cevaplar bilmem. toplarımıza kuvvet gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hileli oynamak icine eder ama, soylemis olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 evet ediyor. windows için oynanan rom oyunlarında başka bir save'in ile trade yapabiliyormuşsun. ancak androidde böyle değil bu o yüzden bir nevi mecburiyet. vermesem insanlar emulatore para verecek, kendi savenini başka android bulup ona atacak, trade edecek. vermesem mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 evolve olmayan pokemonu napiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ulan geçen yapmıştım ben bunu tablete fakat emerald değildi. green leaf mi ne. farkı ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 aynı pikaçunun laciverti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 vegan o versiyondakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pokemonlar mı vegan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pokemonlar da vegan ash'te vegan proteinleri birbirlerinden sağlıyor, ash pikaçuya, pikaçu balbazara şeklinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 lan onu hic dusunmemistim, bunlar pokemon mu yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ne yicek hacı sen levrek yemiyor musun o da magikarp yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 vay bubaan pikachusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pokemaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 leaf greende balbazar falan veriliyor starter olarak ve oyun boyunca çıkan pokemonlar farklı biraz. ben bu arada trade olayını araştırdım. androidde oynadığınız oyunu bilgisayara atıp devam edebiliyor, bilgisayarda kendiniz ile trade yapabiliyormuşsunuz. eve gidince bir tuto yaparım. iki haftadır elim bilgisayara değmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qB36N2h6j3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 odiş turp, magikarp balık, psyduck ördek, farfetch'd yanında pırasa ile geliyor, budew marul, sikörtıl tospağa çorbası, shellder midye dolma, tauros boğa, miltank inek, mareep koyun, slowpoke domuz... daha bir sürü hayvan pokemon var yenebilir şekilde. E et de yiyorlardı hep yahni pişiriyordu brock animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hayvanı kestikten sonra etini poke topuna koyabiliyormusun acaba koysan kaç hafta gider öyle poke topunu da deep freeze atsak mesela bayaa gider sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 emeraldda charizard yenince shout öğreniyorsunuz. dragonborn diye şarkı söylüyorlar. en iyisi emerald o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Android cihazlar için emulatöre gerek yok, yani sadece Pokemon için yok. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pokeke.pokemonfirered&hl=tr ben şunu kurdum direkt, babalar gibi oynuyorum. 3DS'im ve Pokemon Y gelene kadar 4-5 gün net idare eder, eski günlere geri döndüm asdfsda https://play.google.com/store/apps/developer?id=Marlana%20Fighting%20Arcade%20Game&hl=tr elemanın sayfaya bakınca emerald, leefgreen vs. de görebilirsiniz. Kur gir direkt bayağı şarj yiyor yalnız dikkat edin ona asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Beyler bunlar hep para tuzağı farkında değil misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 paranin tuzagi olsa nolur la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 john gba indirebilirsiniz. s4 de onu kullanıom ben... coolrom die bi site var, direk ordan telefona indirebilirsin oyunları. zelda pokemon vs akıom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 treyd var mı onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 treyd edecek kimsem yok, o yüzden denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar