Aceace Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Yav oyunun genel mekanikleri zaten kötü. Rahat 5-6 saat streamleri dolaşa dolaşa izlemişimdir. Fightlar zerre heyecan vermiyo. Uff dediğim bi hareket görmedim. Haritalar 3 aşağı 5 yukarı capture the flag modunda. (Capture the mercenery - capture the dragon knight - capture the ship - capture the curse) Onca ballandıra ballandıra farklı mekanikler olcak dediler 30 yıllık capture the flagtan ibaret. Hadi exp paylaşımı, itemsızlık vesaire abukluklarını geçtim. Q Penetrating Round Skillshot Cooldown: 12 seconds Fires a high powered round that deals 85 damage and knocks away all enemies. W Inspire Cooldown: 12 seconds Raynor buffs himself for 20% bonus move and attack speed for 8 seconds. Nearby allies gain half of this bonus while near Raynor. R Hyperion Heroic Ability Cooldown: 120 seconds The Hyperion slowly travels forward, dealing 100 damage per second to a random enemy target in its path. R Raynor's Raiders Heroic Ability Cooldown: 100 seconds Summons two cloaked Banshees that follow Raynor for a short time and attack what he attacks. The Banshees attack for 12 damage. E Adrenaline Rush Passive Automatically activates to heal Raynor for 160 when he is below 30% health. Can only occur once every 45 seconds. Allaşkına şu skillerden hangisi sizin ilginizi çekiyor? Bakın oyunun genel mekaniklerine girmedim bile. Lan dota 2'deki sniper, PA ve leoric'i çıkartırsan en düz denilebilecek hero bile bundan daha güzel daha yaratıcı.(Bu 3lü de bile aslında oyuncuyu heyecanlandırabilecek bişeyler var. Crit, assasinate gibi) En azından skili okurken insan vuu diyo. Luna düz sayılabilecek bir hero ama onun bile ultisinin çalışma şekli falan kendine has. Ama raynorun skilleri: q: Damage W: Speed r: Banshee=damage, hyperion=fena değil. En azından farklı. Beğendim ben. e: Bildiğimiz abaddon ultisi. Nova'da nerdeyse raynor işte damage, aoe damage, damage+slow, ilüzyon. Talent sistemi apayrı bi rezillik. Zerrre yaratıcılık yok. Bu ne lan? Üşenmeyin 5 dakikanızı ayırın. Abathur harici hiç bir hero aa ne güzel dedirtmiyor. Adamların yapmaya çalıştıkları şey kötü. Oyunun alphası ya da betası olması ile alakalı değil. Yapılmaya çalışılan şey olmamış durumda. De_Dust kurup kantır oynamak bile daha zevkli gibi duruyo. Ki en son kantır oynadığımda ortaokula gidiyodum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Moba kavramına farklı bir format getirmişler işte. Lezzetli gözüküyor. Hepsi lol ve dota gibi olacak değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 dday çakması olmuş bamb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 beğendim ben oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ben çok beğendim oyunu. 2 gündür sürekli stream izliyorum baya güzel ya. Şu oyunda 10dk içinde gördüğüm team fightı lolde filan 50dklık oyunda yapmıyorsun. Farklı en azında bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 biraz baktım twitch'den. ben bile beğendim. tutar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 çok güzel oyun ya ama oynasam mı keyi satsam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 key geldi de satması kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 EU'ya key yollamaları daha zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bu oyun neden bu akdar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Sen sorasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 http://heroesofthestormgiveaway.com/index.php?id=23649 Daha önce böyle sitelere hiç girmedim de güvenilir midir bilmiyorum. Hiç bu tarz yerlerden key kazanan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 inyormaynd said: http://heroesofthestormgiveaway.com/index.php?id=23649 Daha önce böyle sitelere hiç girmedim de güvenilir midir bilmiyorum. Hiç bu tarz yerlerden key kazanan oldu mu? Total Biscuit'in dediğine göre şu an hiç bir yerde giveaway vs yokmuş. Hepsi yalanmış ve tek amaç senin b.net hesap bilgilerini ele geçirmekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Abathur çok iyi ya. İşte görmek istediğimiz farklı farklı şeyler. Abathur da starcraft zerg expin açık ara en başarılı karakteriydi zaten, gemiyi şuraya indireli 10 dk olmadı hemen çakma hydralisk yaptı fakin çinli primallar diye kerrigana yakarışı falan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Abathur'un olayını hiç anlamadım ben oyunda. Sürekli main'de kalıyor scout falan ediyor ama adam aldığını falan hiç göremedim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Çıksa da denesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Key gelen yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 key verin la sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 closed alpha stagede olduğu için key göndermiyorlar, blizzard accountları flagliyor, o derece developmentda daha şu an literally key yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 izliyorumda bu aralar nony falan oynadığında. oyunla ilgili cok ciddi bir sorun var, oda aynı anda raynor, falstag, muradin, tassadar, zeratul, uther playable karakter olması. ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 NA dışı için yeni bir invite wave yollamaya başlamışlar/başlıyorlarmış galiba. Bugünlerde açıp bir kontrol edin battlenet hesabınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Tori said: NA dışı için yeni bir invite wave yollamaya başlamışlar/başlıyorlarmış galiba. Bugünlerde açıp bir kontrol edin battlenet hesabınızı. Evet invitelar baslamis. 2 gun once Technical Alpha invite gelmis bana. Gerci WoD Beta bekliyodum ama buda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kimler oynuyo şimdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ben oynuyorum ama ping çok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar