Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 aptal gibi 10 klık heroları almaktan 30 level oldum az önce 8 tane herom var malesef, para da vermek istemiyorum bi an önce kasıp giricem valla hl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 gözünüzü seveyim şu paticik kanalına girin de 5 olup girelim şu oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Thrall ve Jaina ne zevkliymiş 27'yim hala, geri kalan yarım ayda 40 olabilir miyim acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ne kadar oynadığına bağlı, olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Friend listendeki insanlarla party yapıp oynayınca bonus alıyorsun XP'ye ve gold'a, ayrıca Starter alırsın 5€'a Stimpack veriyor, o zaman XP ve gold akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 tüm istediğim herolar 10k gold napacam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 alacaksın, hayvan gibi paran var. ben thrall aldım yine mesela, 6. herom oldu asdfsda en az 7k verdim. thrall adammış ama, adamın hası. gerçek bir delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 oo bu arada kael gelmiş. şimdi girince fark ettim. alsam mı acaba bi try edeyim. gold da yok o kadar asfasd para ile mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 QM zevkli ya, ekip girince çok eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ben qm girmeden önce pati kanalına yazıyorum da geri dönüş yapanı görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Kael oyundaki en offensive i yüksek en defensive i düşük hero olmuş güzel baya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 alıp kanala bi ilk izlenim yapayım diyorum da 30TL getirisi olmayacak bir video için hiç bulaşmayıp indirime girince mi alsam dedim şimdi asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 CCsi cok kuvvetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 arcane said: CCsi cok kuvvetli Lol wut ? Low range, skillshot and just first target ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 http://www.teamliquid.net/video/streams/Khaldor navi vs fanatic oynuyo snaırım ünlü moba takımalraı bakmak isteyen baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 S-H said: ben qm girmeden önce pati kanalına yazıyorum da geri dönüş yapanı görmedim daha. Olm ben bir kişi bile olsa katılıyom. Sarışın bir kürt olarak qm coop farketmeden oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 "Traiti yokmus gibi yaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 @arcane aynen traitle tf de baya iyi bakalım biliyormusun diye baitledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hi hii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Cuce said: http://www.teamliquid.net/video/streams/Khaldor navi vs fanatic oynuyo snaırım ünlü moba takımalraı bakmak isteyen baksın Double tamk moda olnus ne iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 DarKRideR said: alıp kanala bi ilk izlenim yapayım diyorum da 30TL getirisi olmayacak bir video için hiç bulaşmayıp indirime girince mi alsam dedim şimdi asdfsda hacı hero yeni çıktı, uzun bir süre indirimi bekleme derim. gold biriksin alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Kael lvl 20 ye kadar ya, ondan sonra pek bir atraksiyonu kalmıyor. O zamana kadar fena ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bundan sonra gelen herolar hep 15k mi olacak? hic 2k 4k 7klik herolar göremeyecegiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 fredy said: bundan sonra gelen herolar hep 15k mi olacak? hic 2k 4k 7klik herolar göremeyecegiz? 1-2 hafta sonra 10k oluyor, ilk çıktığında 15k işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Her zaman yeni gelen hero 15k 2 hafta sonra da 10k olacak. Eski herolar da zamanla ucuzlıycak atiyorum 10k lik 7k, 7k lik 4k olacak vs gibi. Ama hic bir zaman ilk cikan hero 15k altinda olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar