Tori Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 wowda level 100 olanlara direwolf mount, hearthstoneda 100 win alanlara kart mount geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 2 kişiyiz +1 arıyoruz var mı kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 nubum ama geliyim mi? :D mulgear#2331 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 mulgear6 said: nubum ama geliyim mi? :D mulgear#2331 davet attım abi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 oynayan varsa 00.00 da oyunda olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 crusader için çeken condemn istiyordum, varmış. http://www.heroesnexus.com/news/1361-kaelthas-and-johanna-datamined-full-ability-list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 müjdeli haberi veren arcane'e teşekkür ediyorum, eklenmesini tek istediğim hero idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 keske onun yerine paladin ekleselermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 tam "yea diyablo karakterleri tamam lazım da hikayesi üstünde çok durulmayan (inb4 "diablo'da hikaye lel") main karakterler havada kalıyor" diyecektim ki crusader kalpkalpkalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Heroic'lerinden biri bence kesinlikle Steed Charge olmalıydı, Shield özellik olarak güzel gözüküyor ama görsel olarak çok ezik kalmış. Steed Charge D3'de görsel olarak en eğlenceli ability'lerden biriydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 diablodan amazon veya necromancerı hero olarak koysalar keşke bir de scoundrel çok güzel olabilir aslında, hele bir de yine troy baker reis seslendirirse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ben de fenixi istiorm sc den, ama zealot hlaini. bu arada hero lige basladım,4 mac yaptım ve 4 te 4 yanı. Ne guzelmıs hero lig, herkes ne yaptıgını bılıo falan. Adam secerken konusuo mılleet sunu al bunu al bu lazım dıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 zaten zamanla bildiğimiz heroların çoğu gelecektir ki tahminim hero sayısı şuankinin bir 3/2si kadar daha artacaktır. HL'ye de az kaldı benim 5 levelcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 fenix yaparlar kesin, ölünce dragoon olarak gelir ama. hiç ölmiycan zealot istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ya bunlarda heroları son halıyle koyma tavırları var sylvanas highelf deil mesela arthasta lich king filan. fenixi dragoon olarak getırebılırler, üzülürüm :( gönül koyarım, mavi mavi toplar mı atıcaz sımdı yanı pff. zealot olması sart ama 1 tane,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 bu arada şu skin mevzularına ben hiç takılmıyorum hatta basic halleri bence daha cool. yeni biriymiş gibi görünüp rakibe sürpriz yapabiliyon sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Suark said: ya bunlarda heroları son halıyle koyma tavırları var sylvanas highelf deil mesela arthasta lich king filan. fenixi dragoon olarak getırebılırler, üzülürüm :( gönül koyarım, mavi mavi toplar mı atıcaz sımdı yanı pff. zealot olması sart ama 1 tane,. dediğin olayı skin olarak koymuşlar. ( özellikle pre lich arthas ve h.efl sylvanas skinleri on numara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 aldaris baya meleeci duruyo ben cok trailer falzn izlemiyorum özllikle ama böle babacan bi havası vardı. ama bgönlüümüzdeki zealot fenixdir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 @S-H öylede dragoonla zealot arasında baya fark var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 artanis o artanis googleladım baktım aldaris judicatormış raynorla tychus aynı anda olmadı bence ya, ayıp yanı. toss tarafından bi tasadar var son expansiondan sonramı basıcaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 starcraft legacy of the voide baya hype yapıyorlar ya, archon modedu commander modedu falan co-oplar, standlone olacakmış zaten önceki oyunları istemicek %99 1-2 starcraft herosu gelir onun release zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 nası ya hem zeratul hem tassadar var işte full kanka mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 aaa zertaulu unuttum ben eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 norad 2 gelsin asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 streak yaptım http://i.imgur.com/OAEhHaj.jpg sonraki maç bir liselinin kızıp afk bırakma şansı 83% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar