Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heroic'lerinden biri bence kesinlikle Steed Charge olmalıydı, Shield özellik olarak güzel gözüküyor ama görsel olarak çok ezik kalmış. Steed Charge D3'de görsel olarak en eğlenceli ability'lerden biriydi :(
Mesaj tarihi:
diablodan amazon veya necromancerı hero olarak koysalar keşke

bir de scoundrel çok güzel olabilir aslında, hele bir de yine troy baker reis seslendirirse falan
Mesaj tarihi:
ben de fenixi istiorm sc den, ama zealot hlaini.

bu arada hero lige basladım,4 mac yaptım ve 4 te 4 yanı. Ne guzelmıs hero lig, herkes ne yaptıgını bılıo falan. Adam secerken konusuo mılleet sunu al bunu al bu lazım dıye.
Mesaj tarihi:
ya bunlarda heroları son halıyle koyma tavırları var
sylvanas highelf deil mesela
arthasta lich king filan.

fenixi dragoon olarak getırebılırler, üzülürüm :( gönül koyarım, mavi mavi toplar mı atıcaz sımdı yanı pff.

zealot olması sart ama 1 tane,.
Mesaj tarihi:
Suark said:

ya bunlarda heroları son halıyle koyma tavırları var
sylvanas highelf deil mesela
arthasta lich king filan.

fenixi dragoon olarak getırebılırler, üzülürüm :( gönül koyarım, mavi mavi toplar mı atıcaz sımdı yanı pff.

zealot olması sart ama 1 tane,.

dediğin olayı skin olarak koymuşlar. ( özellikle pre lich arthas ve h.efl sylvanas skinleri on numara)
Mesaj tarihi:
aldaris baya meleeci duruyo ben cok trailer falzn izlemiyorum özllikle ama böle babacan bi havası vardı.

ama bgönlüümüzdeki zealot fenixdir tabiki.
Mesaj tarihi:
artanis o artanis
googleladım baktım
aldaris judicatormış

raynorla tychus aynı anda olmadı bence ya, ayıp yanı. toss tarafından bi tasadar var
son expansiondan sonramı basıcaklar acaba
Mesaj tarihi:
starcraft legacy of the voide baya hype yapıyorlar ya, archon modedu commander modedu falan co-oplar, standlone olacakmış zaten önceki oyunları istemicek

%99 1-2 starcraft herosu gelir onun release zamanı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...