Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Ben Varım 28 lvl ekleyin imzadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ben 39'um ama 40'a az kaldı. akabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 DeviantSun said: Bence random qm çok eğlenceli oluyor, çok eğlendiğim noktalar: 1. Mid'de team match sırasında alakasız lane'de tek başına minion kesen Li Li 2. Illidan'ı lane'de tek başına bırakıp Malfurion'un yanına boş lane'e giden Li Li 3. Daha temple'ların açılmasına 25 s varken capture edeceğimiz temple'ın dibindeki bruiser'ları ping'leyip initiate etmişken yanımdan geçip giden Jaina 4. Hemen ardından bruiser'ların ortasında kalınca temple'a başta gelemediğim için beni noob diye çağırıp report eden oyuncular 5. Mid ve End game'de boş lane'de görünmez olarak tek başına duran Nova 6. Team match sırasında karşı tarafın %50 health ile dolaşan Valla, Sylvanas gibi karakterlerini cloaked şekilde izleyip sonra minion kesmeye giden Nova 7. 3v3 sırasında karşı tarafın 2 adamı benim üzerimdeyken minion'lara ölmeyi beceren support'lar Dediğim gibi, böyle olayları takım halinde oynasan yaşayamazsın. Her gün değişik bir şey görüyorum, deli eğlenceli! Az önce kendini assassin zanneden bir Tyrael le oynadım da, yarı canı dururken 2-2 de geri kaçıp beni ölüme terkeden bir Tyrael... sdf Tüm takım savaşlarında bir kere görmediğim Rehgar. Tankı bizim base duvarının dibine sabitleyip orda bekleyen Hammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 39'umda 2-3 hero daha almam lazım benım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ekleyin SarışınKürt #2898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 valla hero alma konusunda ben de kararsızım. 2 tane lazım lvl37 falstad indirime girecekmiş, onu alıcam, hem mount gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 "Tankı bizim base duvarının dibine sabitleyip orda bekleyen Hammer." said: Bu çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=RUTdxy-S6Ns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 iyi skin yapıyorlar, ayrıca yeni herolardan birini de görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 arcane said: http://www.youtube.com/watch?v=RUTdxy-S6Ns Centurion süper duruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ya bir vallanın jainanın rehgarın falan master skinlere bakıyorum bir de şimdikilere bakıyorum, adamlar para vermeyene meme yok demişler resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Tori said: ya bir vallanın jainanın rehgarın falan master skinlere bakıyorum bir de şimdikilere bakıyorum, adamlar para vermeyene meme yok demişler resmen :p yok be hacı, çok güzel master skinler var ama bazıları işte böyle güzel olanların yanında vasat kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Natanyal#2558 Nova deniyorum biraz, oynayacak olursa her yol var bütün görevlere gelirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Şu oyun keşke ücretsiz olmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 100 küsür oyunlu abathur olarak söylüyorum yolo-q abathur girip üstüne murky nova falan gelince ağlayanın ve haritada haunted minesi görüp yine de abathur seçenin pipisi düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Tori said: adamlar para vermeyene meme yok demişler resmen :p (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Tori said: 100 küsür oyunlu abathur olarak söylüyorum yolo-q abathur girip üstüne murky nova falan gelince ağlayanın ve haritada haunted minesi görüp yine de abathur seçenin pipisi düşsün Dragon shire ve mine da Abathur varsa gg abi direk. Karşı taraf standart oyuncularsa ne yaptıklarını az buçuk biliyorlarsa çok çok zor kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Johanna süper gözüküyor, support warrior arası bir şey olursa Uther'den sonra main olarak seçerim gibi. Ayrıca Centurion skin'i de çok iyiymiş. Sonya ve Stiches skin'lerini sevmedim, Gazlowe güzel ama martian havası biraz daha iyi olabilirdi, turretlar süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 direk tank ya, support değilmiş. https://www.youtube.com/watch?v=kj-M1Pmbk6A bu da kael. https://www.youtube.com/watch?v=UgQKzxkMd2s&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 BİRADER TAMAM PRENSSİN AMA HERKES KOŞARKEN BU NİYE YÜRÜYOR LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ben şimdi oturuyorum, gece geç saatlere kadar gaming diye düşündüm. oynamak isteyenler eqlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 kael güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Starcraft'ı çok boşladılar. Starcraft warrior hero yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 fenix gelir aldaris gelir dehaka gelir, alexsey stukov falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Roqq said: Starcraft'ı çok boşladılar. Starcraft warrior hero yok. diablo ve warcraft herolarını yapmak daha kolaydır muhtemelen, skilleri belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar