Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

DeviantSun said:

Bence random qm çok eğlenceli oluyor, çok eğlendiğim noktalar:
1. Mid'de team match sırasında alakasız lane'de tek başına minion kesen Li Li
2. Illidan'ı lane'de tek başına bırakıp Malfurion'un yanına boş lane'e giden Li Li
3. Daha temple'ların açılmasına 25 s varken capture edeceğimiz temple'ın dibindeki bruiser'ları ping'leyip initiate etmişken yanımdan geçip giden Jaina
4. Hemen ardından bruiser'ların ortasında kalınca temple'a başta gelemediğim için beni noob diye çağırıp report eden oyuncular
5. Mid ve End game'de boş lane'de görünmez olarak tek başına duran Nova
6. Team match sırasında karşı tarafın %50 health ile dolaşan Valla, Sylvanas gibi karakterlerini cloaked şekilde izleyip sonra minion kesmeye giden Nova
7. 3v3 sırasında karşı tarafın 2 adamı benim üzerimdeyken minion'lara ölmeyi beceren support'lar

Dediğim gibi, böyle olayları takım halinde oynasan yaşayamazsın. Her gün değişik bir şey görüyorum, deli eğlenceli!

Az önce kendini assassin zanneden bir Tyrael le oynadım da, yarı canı dururken 2-2 de geri kaçıp beni ölüme terkeden bir Tyrael... sdf Tüm takım savaşlarında bir kere görmediğim Rehgar. Tankı bizim base duvarının dibine sabitleyip orda bekleyen Hammer.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

ya bir vallanın jainanın rehgarın falan master skinlere bakıyorum

bir de şimdikilere bakıyorum, adamlar para vermeyene meme yok demişler resmen :p

yok be hacı, çok güzel master skinler var ama bazıları işte böyle güzel olanların yanında vasat kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

100 küsür oyunlu abathur olarak söylüyorum

yolo-q abathur girip üstüne murky nova falan gelince ağlayanın ve haritada haunted minesi görüp yine de abathur seçenin pipisi düşsün

Dragon shire ve mine da Abathur varsa gg abi direk. Karşı taraf standart oyuncularsa ne yaptıklarını az buçuk biliyorlarsa çok çok zor kazanmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...