DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Ayrıca eğer 64 bit Windows kullanıyorsanız ve oyunda anlamsız takılmalar, zaman zaman spike'lar yaşıyorsanız 32 bit client ile oynamayı deneyin. Bazı kişilerde sorunu düzeltmiş. Battle.net client içinde Launcher Settings'e girin. Game Settings -> Heroes of the Storm -> Launch 32-bit client seçeneğini işaretleyin. Arada bir patch'lerden sonra tekrar 64'ü denemenizi öneririm, sorun giderilmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 youtub2a düştü final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Arizona herhalde 4 kere filan takım halinde Jaina'nın ultiyi mal gibi beklediler. Çok kötü oynamışlar. Hele Diabloyu oynayan felaketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 DeviantSun said: Ayrıca eğer 64 bit Windows kullanıyorsanız ve oyunda anlamsız takılmalar, zaman zaman spike'lar yaşıyorsanız 32 bit client ile oynamayı deneyin. Bazı kişilerde sorunu düzeltmiş. Battle.net client içinde Launcher Settings'e girin. Game Settings -> Heroes of the Storm -> Launch 32-bit client seçeneğini işaretleyin. Arada bir patch'lerden sonra tekrar 64'ü denemenizi öneririm, sorun giderilmiş olabilir. Takılmalar düşmeler oluyordu bende de, şu çözdü sorunumu, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Tyrande <3 Sanırım para verip alcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Tyrande baya zevkli bir support gerçekten (tüm supportlar var elimde) ama yapısını iyi öğrenmek lazım, oyundaki en iyi dmg dealer support olabiliyor ama burstü survival ı tamamen skill shot. Premade için çok iyi supportlardan ama solo que için tavsiye etmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 solo qm atıyorum, lvl 15 oldum 12k gold var, bir şey almam gerekiyor mu weekly herolar ı lvl 5 yaparak deva mı edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 sevdiğin hero varsa al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 hepsini 5 yapayım da öyle karar vereyim bari. bundle falan almalı mı diye sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Lvl 30 da 10 hero lazım, ona göre işte altını harca. Para verip hero almaya pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 bende 14k birikti bi sonya almıştım bu hafta inidirmde 5 euroya sgt.hammer aldım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Ben 2k'lık ve 4k'lık heroların hepsini almışım :( 7k ve 10k'lık herolardan da bayağı aldım ama tüm herolar 5+ lvl falan olduğu için eskisi gibi gold da gelmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Li li mükemmel ya :D çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 5-12 mayıs haftasında sylvanas free-to-play, ondan sonraki hafta da open betayla yeni patch/hero gelmesi bekleniyor, iyice hevesinizi alın sonra zaten release gelince QM falan girilmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yeni baslayan biri icin alacak karakter onerileriniz nedir daha lv 15'im belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 HL takılıcan hacı QM tam bir sinir harbi sdf, tabi kendi ekibinle girmiyorsan, iletişim halinde olduğun 4-5 kişi girince baya zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 2K'lıklardan al. Valla, ETC, Malfurion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Önerim 2000'lik lerin 3'ünü veren Starter Bundle'ı alman, 5€ sadece; 3 hero da playable ve hatta Malfurion oyundaki en iyi 2 healer'dan biri. Ayrıca 2 mount veriyor (Armored War Steed'e a ek olarak Beta'da para harcayınca Wonder Billie mount'u hediye). Buna ek olarak top tier hero'lardan bir kısım almanı öneririm, Hero League'e geçince kolaylık sağlar. 2000 GP: Starter almadıysan Malfurion, Reaper of Souls Preorder etmediysen Valla ve E.T.C. fiyat performans olarak süperdir, kaçırma. 3'ü de top tier. 4000 GP: Illidan ve Tassadar. Ama ikisi de oynanışı standart dışı hero'lardır, o yüzden gp harcamadan deneyin derim. 7000 GP: Burası en zor bantlardan birisi; Uther oyundaki en iyi healer'lardan biri. Zagara iyi oynayan bir oyuncunun elinde heroic'i ile müthiş. Diablo early ve mid game'i en güçlü tank. Stitches, Tyrande, Rehgar banttaki önemli diğer isimler. 10000 GP: Jaina oyundaki en iyi assassinlerden biri. Sylvanas ve Lost Viking çok güçlü ama oynaması da o kadar zor hero'lardan, mutlaka almadan deneyin derim. Brightwing team fightlarda game changer olabiliyor, aynı zamanda geniş haritalarda teleport'u kritik. Sonra kalan ve toplayacağın gp ile de oynamayı sevdiğin hero'lara gold harcarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 eline saglik cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ben direk 10.000'e Thrall'ı aldım <=NOOB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bu haftaki rotasyon ; Malfurion, Nova, Rehgar, Tyrael, Valla Level 12: Chen Level 15: Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 10 tane hero mecburiyeti olmasa hiç almaya gerek yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 vikingsde şu (shift + attack click lane) + (shift + move click base) hedelerini çok basit microlamayı falan 3 kişiye anlattım ilki ANANIAVRADINI dedi, ikincisi OHA KIZ OLSAM VERİRDİM dedi, 3.sü yabancı bir arkadaştı you magnificent sob dedi vikings alan oynamadan önce bir kere youtube'a girsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 DeviantSun said: Önerim 2000'lik lerin 3'ünü veren Starter Bundle'ı alman, 5€ sadece; 3 hero da playable ve hatta Malfurion oyundaki en iyi 2 healer'dan biri. Ayrıca 2 mount veriyor (Armored War Steed'e a ek olarak Beta'da para harcayınca Wonder Billie mount'u hediye). HAHAHAHAHAHA NOOB MALF mı? 1. Rehgar 2. Brightwing 3. Lili 4. Malf Çoğu burst damageyi malf tutamıyor bile. Tranq bile tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Tori said: vikingsde şu (shift + attack click lane) + (shift + move click base) hedelerini çok basit microlamayı falan 3 kişiye anlattım ilki ANANIAVRADINI dedi, ikincisi OHA KIZ OLSAM VERİRDİM dedi, 3.sü yabancı bir arkadaştı you magnificent sob dedi vikings alan oynamadan önce bir kere youtube'a girsin pls hadi istediğimiz gibi control grouplamamıza izinv ermiyo vikingleri bari shift+1 falan yapmamzı izin versin. düzelmesi lazım vikinglerin kontrollerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar