Auril Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bulamazsan öm at 4 tane olması lazım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Tamam saolun buldum.Her yer key kaynıyormuş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Heroes of The Dorm Yarı Final - Final Maçları yok mu nette yahu? ESPN den para verip mi izlemek gerekiyor illa tekrarını bile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ben saçma bir şekilde bulamamıştım ilk. Heroes of the Dorm Yayınlandıkça buraya ekliyorlar. Canlı değil tabii, o sadece ESPN'de veya onu net üzerinden illegal stream eden sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bitti zaten, daha ne canlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 olm bu diablo çok iyi heroymuş lan, rotasyona girince deneyeyim dedim de 4. maç sonu direkt satın aldım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ara ara streamlere bakıyorum, rank 1 elemanların oyunlara, sanırım maçların %90'nında falan diablo oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 tam bir heroya alışmışken, pick'i değiştirip yenilerini vermesiyle hay amk bunuda mı öğrenecez evresi hem zevkli hem de üzerimde baskı olusturuyor. bir kaç el tam fonksyionu beceremeyince kendimi lamer hissediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 şu an blizzard twitchde heroes of the dormun tekrarını yayınlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Quick maç ekip seçimi tam bi rezalet yemin ediyorum katil eder adamı. Ne healer var ne tank sinir geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 herkese mukemmel setup bulmaya calissa, 3 gun matchleyemezsin buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 biraz önce 3 warrior verdi bizim takıma, dps diye de falstad vardı. bir de tyrande işte de onun heali zaten bok gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Önceden iyiydi, naptılar bilmiyorum şu an rezil durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bölgendeki oyunculara bakıyor işte, bazen rotation'da güzel tank oluyor, herkes tank oynuyor filan saçma sapan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 quick match "quick" olsun diye mal gibi eşleştiriyor bunun farkındayız yeniden kodluyoruz düzelticez falan dediler de araya dorm morm girince kaç haftadır patch gelmedi kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ya abi zaten üç kişiyiz, bir healer bir tank atayacaksın gruba ne kadar zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 zaten uc kisisiniz ve boyle bi sikintiniz varsa, healerla tanki kendiniz alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ben solo girince nedense 2 tank 3 support falan gibi abuk setuplar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bu rotasyona gelen heroları millet lvl 5 yapıcaz diye yüklenince sapıtıyor sanırım sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ya hero leaguede abathur alırlar ses çıkarmam, adam kadroyu görüyor soruyor alıyım mı diye sinerji olur mu napıyım diye falan veya işte illidan/valla/battlemomentumluhede yanına abathurla duo-q ile quick matcha girerler, kafadan takıma avantaj ama quick matcha solo-q abathur giren adam direk saldım çayıra mevlam kayıra sdf bir de NAPAK ABATHUR DA MI OYNAMAYAK diyorlar, benim abathurla 100 küsür oyun var ta alphadan beri solo girmemişimdir lan ki o revamp öncesi abathuru bilen bilir, double heroicler, odinle archonla zaten şimdikinin 2 misli olan durationu daha da uzatmalar, locustlarla mercanery almalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 oyun bozmaya başladı gibi, hearthstone gibi ücretsiz yapılmamalıydı, yakışmadı blizzard, keske parayla hero almasaymısım,pisman oldum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=zB6GTU2VSQ0& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Daha önce bu konuda açıklama yapmışlardı. Takım içindeki Support dağıtımı konusunu sıkıntı olarak görüyorlar ve Dorm turnuvasından sonra gelecek patch ile düzeltileceğini söylüyorlar. Ayrıca Beta sırasında eşleştirme sırasında matchmaking rating şu an daha önemli ve normal oyuncu deneyimi ve oyuncunun oyun süresinin öneminin daha düşük olduğunu belirtiyorlar. Oyun release olunca bu değiştirilecekmiş, beta'ya özel bir durum. CONVERSATIONS AROUND THE COMMUNITY: MATCHMAKING Onun dışında unutulmaması gereken bir nokta var, HotS eşleştirme mekaniği oyuncuların maçlarının %50 loss/win olmasına çalışıyor. Doğrudur, yanlıştır o kısmının tartışmasına girmeyeceğim ama ardarda 2-3 win alınca özellikle quick match'de bir anda karşına elite takımı çakabiliyor, dersini al diye. Matchmaking mekaniklerini anlatan yazı: MATCHMAKING DESIGN IN HEROES OF THE STORM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 selam herkese oyunu ilk açıp play'e tıkladığımda en son hero league oynadıysam oyun kitleniyor. benzer bi sıkıntı yaşayan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 grafik ayarlarından kaynaklı olduğunu okumuştum. o ekranda 8-10 tane heroyu bir arada gördüğün için oyun o ekranda kitleniyormuş. bende de benzer sorun vardı, sonra kendi kendine düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar