Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ahaha cok alakasızmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Bu oyunun mmr ini cozebilen var mi la? Neyin kafasini yasiyo oyun anlamis degilim. Boyle 6 mac arka arkaya kazanmisim, 7. Mac oyuna yeni baslayanlarla sokuyo , sonraki mac 4 yerine 3 yeni baslayanla sokuyo falan. Sabir mi test ediyo abi anlamiyorum. Sabir rating in ne kadar yuksekse hayati kazaniyo musun nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 volvo usuludur, 5 oyun kazandiysan 7 oyun kaybetmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Valla bencede var öyle bir dalavere... O yüzden quick matchden hiç haz etmiyorum en güzel hero league. Solo olarak rank 9'a geldim maçlar zevkli oluyor, ucunda milletin kendi rankleri olduğu için karakter seçimleri ve oynama biçimleri mantıklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Quick mac baya salak zaten. Hero acmak para almak icin giriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Rehgari 5 lemeye calisiuorum quickte, demin gelen kompozisyona bak: Nova zeratul rehgar lili azmodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bu arada sinirlenip quitlerseniz hero ligindeki hero seçiminde 2 lvl birden düşürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Heroes başta olmak üzere böyle takım oyunlarını ve MOBAları tanıdıklarınızla oynayın abi, milletin ağız kokusunu çekmeyin. Akıl sağlığınız bozulur yoksa. MMR'la matchmakingle uğraşmak zorunda da kalmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bütün goldla aldığım herolar silinmiş, ve hepsi lvl 1 e inmiş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 sunucular yüzünden oluyor o. çık bir daha gir düzelene kadar. birşey silinmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 artık galibiyete 100 maglubiyete -70 falan veriyo bende. niye lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Geçen sene yazın alphada ta wipedan önce falan bir kere free olmuştu, üstüne 2-3 kere nerfledilerdi, bir daha da ne beli doğruldu ne de rotasyona girdi, bakalım bu sefer ne olcak. 4chandeki anon yeto resimde typ0 yapmış abv http://i.imgur.com/rZZ9Gbz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Free mree tanimam 10k bastim murlock a , duzeltsin pustlar. Artik hero ligde kazansam 80 gelip kaybetsem 80 gidiyo. Niye boyle oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 80i alirken iyi de verirken mi zor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 başta niye 200 al 60 ver yapıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ayagin alissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 mantıklı oyunlarda herkesin ratingi hesaplar ona göre + - verir. bu neye göre yapıyor bilmiyorum. zaten mantıklı olsa +200 200 200 diye başlamaz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 beta geldı nabıorz sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 2-3 oyun atıp öeh!! diye oyunu kenara atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yYG1zxW8_vk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 abi işte mm de geliyo bazen bu mallar. 15" crt de mi oynuyo da göremiyolar silhuetini anlamış değilim. 20 nin altına indiğimden beri baya challenged oyunlar dönmeye başladı. bu kadar mal gelmiyo o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Sylvanas'ın bu hafta da gelmemesi hayal kırıklığı yarattı bende, duyurulalı 2 hafta oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 patchler çarşamba geliyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ya ındırdım oyunuda sadece practice cıkıyor? nası mac yapıcaz onlayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar