Yeager Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Amanın Arthas, burst ile sustain mafiş. Raynor baya değişmiş, gelen değişiklikler nasıl olmuş oyunda görmek lazım. Thrall'ın cd reduction gitmesi baya koyacak :D Tychus'un o ulti değişimine ben nasıl alışacağım şimdi... Ne güzel bodoslama dalıyordum her yere ama beğendim açıkcası. %50 cc reduction gitmesi çok pis koyacak yalnız. Tyrael'dan Cast Aside'ı neden kaldırırsınız bu acayip nerf oldu. Zeratul'un pusuya yatıp camp bölgelerini ultiyle çöreklenmesi artık bir mazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 said: When queuing for Quick Match games, the flagged player will be teamed up with other flagged players who have similarly left games early. iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Tycusun 3 dene hearü olması saçmaydı ama zera da girçık ara pası plase ile uyuz ediyordu o da güzel Fury of the storm çok hoş olmuş zagarada pis akar dot+range yerine 3lü atma alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Kaede said: bw ölmüş kajdsfahdkfj ahuah aynen mezara gömmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Malfurion hiç fena değildi zaten, şimdi BW falan da nerflendikten sonra daha da ön planda. Bu hafta deneyin, beğenerseniz direk alırsınız 2k golda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 jaina akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Jaina gerçekten aradıgım damage. GÜM, PAT, ÇAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 defansif sıkıntıları var ama. yanında destek olmadan keklik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yeni bw aldım allahsızlar refound var mı bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Yalnız bir de zeratul level 20de rewind alıyor ya... Her ne kadar gathering power neflensede 4 tane singularity adamı top eder top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 jainanın dps inanılmaz ve arcane int aldıktan sonra mana bitmiyor frost armor / shield / sprint ile defansı kökleyince öyle çok yardıma da ihtiyacı kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 zagara ırspıçıcıı gibi vuruyormuş ya çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Olm o nasıl patch ya, eyvallah baya iyileştirmeler var oyunun geneline de, nerfleri insan evladı gibi tutsalarmış :( Thrall'dan Battle Momentum'un alınması, MY HEART IS BROKEN NOW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ver dabıl hidra+roach assasine bırak cebelleşsin sağda solda sdf yada geriden 8 dene banelingi sal teamfighte şenliği seyret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Lost Viking şu an için bana epey zayıf göründü ama hala daha keşfedilmesi gerekiyor sanırım. 3 karakteri ayrı ayrı yönetmek cidden meşakatli. Aynı anda götürsen bu sefer aoelerde bir anda eriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 asdjhasahshdjsh https://www.youtube.com/watch?v=rCIo_JihpXU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bunun orjinalinde ne dediğini öğrenme vakitimiz geldi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 abi ben ilk defa görüyorum bunu geberdim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 süper :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 fredy said: asdjhasahshdjsh https://www.youtube.com/watch?v=rCIo_JihpXU efsane olmuş. Yeager said: Lost Viking şu an için bana epey zayıf göründü ama hala daha keşfedilmesi gerekiyor sanırım. 3 karakteri ayrı ayrı yönetmek cidden meşakatli. Aynı anda götürsen bu sefer aoelerde bir anda eriyorlar. lost vikings iyi ya, hepsi bir aradayken baya bir eziyorlar. Arada ayırdığında exp manyağı oluyorsun, karşı takıkımın toplam expsinin yarısı kadar exp kazandırabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Lost Viking'in en feci espirisini bugün Dragon Shrine haritasında gördüm. Vikinglerden 2'sini üste ve alta shrinelara yolladı eleman, birini de ortadaki dragonu almak için kullandı. Cuk oturdu :D İyi bir hero olduğunu düşünüyorum ama ustalaşması zaman alır. Hero difficultysi hard bence şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oha 3 farlı unitemi? ben chenın ultisi gibidir diyodum. o gral olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 AscAnsio said: Lost Viking'in en feci espirisini bugün Dragon Shrine haritasında gördüm. Vikinglerden 2'sini üste ve alta shrinelara yolladı eleman, birini de ortadaki dragonu almak için kullandı. Cuk oturdu :D İyi bir hero olduğunu düşünüyorum ama ustalaşması zaman alır. Hero difficultysi hard bence şu an. Dragonu aldıktan sonra da diğer 2 Viking kullanılabiliyor. Çok orijinal olmuş ya hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bu arada şunu da pas geçmeyelim, Blizz bu patchte feedbacklerin çoğunu dikkate almış, ciddi güzellemeler var. O fena nerf listesi dışında çok olumlu iş olmuş. Artifactlar ve Talent Gating için millet isyan edince de dikkate alıp sistemi komple kaldırmışlardı, duyarlılık böyle devam ederse bu oyun çok daha kaliteli hale gelir. Başarılı bir technical alpha/closed beta olarak ilerliyor şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Aynen katılıyorum. Bu arada; said: Walls Vision provided by Walls reduced by approximately 15%. Internal testing revealed a pretty powerful exploit involving Wall vision – an adjustment was necessary to help prevent it. Wall vision ile nasıl bir exploit olabilirdi merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar