Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 EĞLENCELİ TABİ APTALLLL nova iyiymiş ya, sanırım pişman olmicam aldığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oyun temiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Vingthor said: oo indirdim girdim. eheh. nolcak şimdi oyun çıkınca bide satın mı alacağız beta bitince? açtığımız HEROLAR NE OLACAK Takımla iletişime geç. Büyük planlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 reset gelmicek dediler hero moer al aç vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 En hızlı gold nasıl kasılır ? Party ile girince x2 exp. veriyor fln. yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 brightwing aldım çok ez mode oldu oyun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Regalya said: reset gelmicek dediler hero moer al aç vs Oo bu haber super oldu, levellarsam gidecek diye uzuluyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Her hero için build bulabileceğimiz bi site mite bişey varmıdır? Vardır da bilen varsa link atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abi nasıl oynamak istiyosan öyle build yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Malibu said: Her hero için build bulabileceğimiz bi site mite bişey varmıdır? Vardır da bilen varsa link atsın :) http://www.heroesfire.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Masticore said: En hızlı gold nasıl kasılır ? Party ile girince x2 exp. veriyor fln. yazıyor En hızlı gold kasma yolu bana göre her heroyu level 5'e getirip 500 goldu almadan geçiyor. Tabi euro verip stimpackte alıp gold alma boostlanabilir. ps. tabi dailyleri kaçırmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 onumuzdeki haftanin beles rotasyonu said: Malfurion Valla Tassadar Jaina Tyrael Zagara Chen jaina ve chen bu ikisini merak ediyordum cok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oo iyiymiş hakkaten, jaina :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 chen'in ultiye casting eklediler çöp oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oo tassadar, chen, tyrael. oynamak istiyordum onları. nays. zagara'yı satın aldıydım iyi bir zamanlama olmamış :P pişman değilim ama çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Weekly Sale Items for February 10 – 18, 2015 Abathur -- Sale Price: $4.99 USD Skelethur Abathur Skin -- Sale Price: $4.99 USD Glam Metal E.T.C. Skin -- Sale Price: $3.74 USD abi cop koymuslar sale e de. Abathur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abathur alphada mükemmeldi de fazla nerflediler, elinin ayarı yok ki blizzardın ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Tassadarımı beleş yapmasınlar oynanmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 jaina baya iyi komboyu tutturursan 100-0 yapman 2 saniye sürüyor ileri levellerde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 nova ile oynarken group fightlarda napıyosunuz? gerçekten bön bön izliyorum yani şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 var ya yeminlen bugünkü maçlarda aynısını diyecektim, üzülme diye demedim sdfds. bilmiyorum ama ben de nova nasıl oynanıyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 uzaktan hpsi azalanı indiricen işte. aoe ulti seçtiysen de iyi bi anda atıcan. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ya işte halisülü atıp skill baitliycen bide yarı canlı bişi gördümü abanıcan dövücen o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Nova'nın elinden rewind'ı aldıktan sonra blizzard, premade ya da yüksek rankli maçlarda kullanışsız hale geldi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 nova ile adamların skill atacağı yere clone çıkartıyorum ben ilk, pozisyon alamıyorsam en öndekine saldırıyorum genelde, pozisyon alabiliyorsam snipe, pinning shot, autoattack yapıp az uzaklaşıp tekrar stealh olmaya çalışıyorum, karşıda zeratul veya başka nova varsa çıkmasını bekliyorum genelde, oynarken canı azalanları focuslamak gerekiyor zaten oyunda ks yaptın pis sniper olayı yok zaten, genelde yaptığım build bu http://www.heroesnexus.com/talent-calculator/14-nova#KEICgHFCpNaLUGOAA (pinning shot, snipe autoattack genelde öldürüyor squishy hero ' ları, raynor ve tychus ölmeyebiliyor) bazen duruma göre şu şekilde değiştiriyorum http://www.heroesnexus.com/talent-calculator/14-nova#KE6MDCiApNaLUGOAA (pinning shot, snipe autoattack ve clone raynor heal edemeden öldürdüğüm çok oldu bu build ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar