bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 adam o kadar kötü ki, talent alamamış aasdasdasdxASDASDASDX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 arcane said: Mortis said: benim manamı zorla creep tumorları yok etmeye harcatıyordu Malfurionla oynarken ben 25 mana 3 charge'ı 40 mana one charge ile counterlatmak :( :( :( Doğru hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 aha benim 1737 mi MMRIM heuhue bu arada basketçi Azmodan belliymiş ya, resmen çok netti herif adam paso 3 lük oturtuodu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 o guduk thrall ne adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 valla eriyordu zaten her geldiğinde hehe neyse yarın olsun da yeni herolarla tanışayım paso raynor raynor single target dps, baydım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Thrall direkt sexdice mirror gibiydi. Sistemin agenti iyi oynayan adamlar örselensin diye eklenmiş zaaa. Azmo ne küfür etmiştir o killerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 52. saniyedeki olayı izleyin http://www.youtube.com/watch?v=btT9EPMr5f0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5Qn88-j1aqU 3. dk ne iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 3 kişiyiz. +2 yi bekleriz. ts varsa şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: http://www.youtube.com/watch?v=5Qn88-j1aqU 3. dk ne iyi ya ahahah çok ii basket ya, sonra pıtı pıtı ilerliyor yukarı doğru kıyamam ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 AHEAHAEHae abathurun altınları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 beyler bekliyorum pati kanalında, ustoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 42 dk süren 100 TD nin üstüne çıkılıp lvl 29 görülmüş bir oyunda karşı taraf %14 deyken takımdaki iki geri zekalı katapultları es geçip kamp almaya gidip tüm pingleri görmezden gelince %94 den kaybettik oyunu... Yok abi bu takım oyunu mobalara göre değil. Kanser yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 +2 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bugün pek sinerji yakalayamadık gençlerle, herhalde yeni hero denemeleri vs derken olmadı pek. neyse her gün çok ii oynıcak değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 toplu oynarken amaç kazanmaksa bilmediğiniz,deneyimsiz olduğunuz herolarla girmemek gerek. mmrlar yükseldiği için artık karşıya bot gibi oynayan adamlar gelmiyor. 1 kişinin pick i bile olması gerektiği gibi perform etmediğinde team fightlarda hep altta çıkıyorsun. yeni hero öğrenmek için en iyi alan solo qm. kendi mmr seviyende adamlarla eşleşiyorsun genelde, know how olmadan da kazanabiliyorsun. üstünlükle heronun sınırlarını öğreniyorsun. dünkü maçlarda mesela kerrigan ile agresif oynamayı öğrenmen çok zordu. hiç hata affetmiyorlardı. ee öyle olunca, maçta ucu ucuna gidince sen riske giremiyorsun kerriganla daha güvenli oynamak zorunda kalıyorsun. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kerriganla oynamak herkese gore diil ya :P combosu kolay aslinda ama oynamasi baya riskli bir melee assasin olarak, focus yedimi o shieldlar bi halta ayramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 hammer vardı, bütün oyun dokunamadık adama. garibim o sırada kerrigan öğrenmeye çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Siz dün hammer işkencesi çekmediniz benle. Ki lvl5 oldum hala öğrenemedim gıcık bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 millet hammera karşı oynamayı öğrendi 6 ayda o yüzden artık kolay değil ilk zamanlar facerolluyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 işte biz o öğrenen kesimde değiliz asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 rakipte hammermi var? -kael thas ol -alliance bize bohmir de -???? -SELAMA ASHALANORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mortis said: bugün pek sinerji yakalayamadık gençlerle, herhalde yeni hero denemeleri vs derken olmadı pek. neyse her gün çok ii oynıcak değiliz Abi itiraf ediyorum 3-4 kere daldim ben o oyunlarda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 hotlogs takımdaki ve karşı takımdaki adamların mmr'ını neye göre estimate ediyor? hotlogs tarafında yapılan uploadları mı baz alıyor yoksa başka bir algoritma var mı? mesela dün kaybettiğimiz oyunda mortisin benden 2 kat mmr kaybetmesi çok saçma. mantığı ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 yav baltazar heralde alt tab yapıp dizi falan izliyor oynarken. olm YA ilk defa 5 level fark gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar