Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

Mortis said:

benim manamı zorla creep tumorları yok etmeye harcatıyordu Malfurionla oynarken ben

25 mana 3 charge'ı 40 mana one charge ile counterlatmak :( :( :(

Doğru hareket.
Mesaj tarihi:
42 dk süren 100 TD nin üstüne çıkılıp lvl 29 görülmüş bir oyunda karşı taraf %14 deyken takımdaki iki geri zekalı katapultları es geçip kamp almaya gidip tüm pingleri görmezden gelince %94 den kaybettik oyunu... Yok abi bu takım oyunu mobalara göre değil. Kanser yeminle.
Mesaj tarihi:
toplu oynarken amaç kazanmaksa bilmediğiniz,deneyimsiz olduğunuz herolarla girmemek gerek. mmrlar yükseldiği için artık karşıya bot gibi oynayan adamlar gelmiyor. 1 kişinin pick i bile olması gerektiği gibi perform etmediğinde team fightlarda hep altta çıkıyorsun.

yeni hero öğrenmek için en iyi alan solo qm. kendi mmr seviyende adamlarla eşleşiyorsun genelde, know how olmadan da kazanabiliyorsun. üstünlükle heronun sınırlarını öğreniyorsun.

dünkü maçlarda mesela kerrigan ile agresif oynamayı öğrenmen çok zordu. hiç hata affetmiyorlardı. ee öyle olunca, maçta ucu ucuna gidince sen riske giremiyorsun kerriganla daha güvenli oynamak zorunda kalıyorsun. falan filan.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

bugün pek sinerji yakalayamadık gençlerle, herhalde yeni hero denemeleri vs derken olmadı pek. neyse her gün çok ii oynıcak değiliz

Abi itiraf ediyorum 3-4 kere daldim ben o oyunlarda asdf
Mesaj tarihi:
hotlogs takımdaki ve karşı takımdaki adamların mmr'ını neye göre estimate ediyor? hotlogs tarafında yapılan uploadları mı baz alıyor yoksa başka bir algoritma var mı?

mesela dün kaybettiğimiz oyunda mortisin benden 2 kat mmr kaybetmesi çok saçma. mantığı ne acaba?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...