Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Heh biz konusurken browdera sormuslar tassadar ve tyrande icin ayri kotegori acin diye, oda bunu yapmak yerine onlara daha fazla optional support talenti verebiliriz, insanlar istedigi gibi build yapar demis. BW gibi cop etmezler insallah ya, iki heroda niche de olsa iyi su anda gayet, azicik rakam veya talent tweaki ile iyi yerlere gelebilirler kolaylikla. Tassadarin shielda biraz daha talentlarla calissalar, tyrandenin overflowing lighti biraz daha erken bir levela cekip oraya baska talent iteleseler sahane olur misal. Ama blizz bu ya op yapicak yada itin poposu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Onun meali ikisinin de ağzına sıçacaz demek. Healerlarla aynı rolle girmeleri zor shieldı da heal say birer heal skilleri var ve tercih edilen ultileri damage odaklı. 1-2 support getirdikten sonra rollerini değişseler daha iyi olacaktı muhtemelen çekerler brigthwing tiera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 blizzard iste, kan govdeyi gotursun istiyolar, herkes birbirini dograsin, supporta ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 supportun anlamı heal değil zaten healle bağdaştırmamak lazım. Heal zaten early için, mid game sonrası pek bir anlamı yok, belki lili rehgar ultisi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Hatta rolün adına utility deselermiş daha iyi olurmuş sanki. Ben de Tyrande'yi o yüzden seviyorum mesela, süper cc. Edit: Yanlış submit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Hatta rolün adına utility deselermiş daha iyi olurmuş sanki. Ben de Tyrande'yi o yüzden seviyorum mesela, süper cc. Edit: Yanlış submit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Laurelin said: Heh biz konusurken browdera sormuslar tassadar ve tyrande icin ayri kotegori acin diye, oda bunu yapmak yerine onlara daha fazla optional support talenti verebiliriz, insanlar istedigi gibi build yapar demis. güzel bir yaklaşım şu. ama her oyunda bunu yapacaklarını söylüyorlar ve tam manasıyla yapmıyorlar. hatta bu oyuna bakarsak heal totem kaç kere nerflendi 3 mü? tek yapmaları gereken düz healerlardan kaldırmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=FxyDDAhScT8 http://i.imgur.com/SjbxHUe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 işte ben buralarda ban yiyebiliyorum 1 günlük fsad VP çok fena bir skill ya bu nooblar için iyi ki zeratul 10k yoksa 3 oyunda 1 bu zulümü yaşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 qm'da her yer zeratul . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 SDJFHLSDFK qm in a nutshell olmuş şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Laurelin said: http://www.youtube.com/watch?v=FxyDDAhScT8 http://i.imgur.com/SjbxHUe.jpg 1-2 saniye öncesinden başlatsaydın kaydı daha iyi anlaşılırdı. bi de ben niye basede afk yım bu olayı hatırlıyorum da. fightı izlemişim mal gibi demek. kesin "AHA PRECISION STRIKE ÖLECEKLER Mİ???" diye heycanla bakmışım üstüne vpyi görünce küfür falan edip teslim olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ya basa almaya usendim :P korkunc skill var ama hani milisaniye ile atiyor ve cancelliyor PSi, kendi takimini kurtamak icin bilerek yapmak istese yapamaz hani sunu asfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ya bu aptal oğlu aptallar tyraele niye adam gibi trait vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 şu verildi mi , artistler :P http://www.youtube.com/watch?v=GO4S3-5zjrE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 orada murkye vurup CC'den çıkarabilirsin zeratulu. retreat edeceksen sinyal verirsin, diablo ile uther de kaçabilsin diye yardımcı olursun. o kadar adam voiddeyken turlayıp geri dönmenin manası yok. yani o QM zeratulu da bu da tam QM novalığı tbh. ben bir kere kaede'yi voidlemiştim. sori kaede sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 murky ölse dahi cc den cıkmıon yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 LOLWUTSON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 evet sadece damage kısmı channelingmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 aptapot tutuyo murkı vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 bilerek donmedim orda ve sinirden kudurmustum zaten, geberse icimin yaglari eriycekti asfdadsf. normalde 1-2 death ile oynadigim karakterlerden biri nova ve ne zaman olsem novayi yanlis oynadigimdan oluyorum objective kasicam diye filan ama bu salak zeratulun "olmemeliyim, en iyi benim ben carryliycem" kafasi yuzunden shrine tutucam diye kac kere oldum o macta. yukarda rehgar + murky ile shrine da bogusuyorum 2-3 dakika once ve zeratul yardim etmek yerine ayni lanede creep kesiyor filan. kac defa olmemi izledi objective kasmaya yardim ederken ki baya sinirlendigim bir macti heh. 0 death ile oynadi zeratul, mac boyunca sirf creep kesip sifir risk durumlarda teamfighta girdi, dogru durust roamlamadi. ordada kaelden nuke u yiyince VP i kendini kurtarmak icin atti zaten. kotu bi oyuncu diil sadece dota kafasinda "takimim aptal ben kendi isime bakarim" modunda oyniyor, kotu oyuncu diil yoksa. murky o mac kanser etti sirf bunun salaklagi yuzunden, normalde zeratul en rahat murky yumurtasi avlar cunki escape i var novanin aksine oysa ben yumurtayi aldigim ve pingledigim halde dibindeki murky ile ilgilenmek yerine creep kesti gene filan. usenmessem replayden bulur koyarim cok komikti oda, early game olsa creep > hero kesmekte hani late gamede hele murky gibi bir kanseri 1 dakikaya yakin res timera sokmak ve full exp almak creepten iyi daima exp olarak. su oyunun takim oalrak oynandigini cozemiyen cok salak var iyi oynadiklari halde kaybettiriyorlar, ha bu maci orda teamkill yesek bile cok rahat alirdik cunki rakip takimda cok maldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ehueh spark ile oynuyorduk bugün. bir zeratul vardı. yazılı anlattım bana mısın demedi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 benim zeratul play ete geldi. 1.5 zeratul sayarsınız beni takımlarda artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ya inanılmaz... gerçekten ne acayip varlıklar ile oynuyoruz. 19 rank'den 1 gunde 25'e geri geldim. Bu kadar fikirsiz tipler ile oynamak. Bu oyun premade adam ile oynanır. Diğer türlü işkence. Ne isterseniz var, dakka 4'de afk olan, pick sırasında kavga çıkaran, kombat sırasında neye fokus edecegini bilmeyen ama dil deyince car car car.. hay allahım valla o kadar sinirliyim ki su anda. Yanımda olsalar bogarak oldurebilirim!!!!!!!!! ulan insan kafa dagıtmaya giriyor manyak olup oyundan cikiyor. Herkes her seyi biliyor, boyle hep ukala cevaplar ya da direkt ana bacı cevaplar. Bilemiyorum yani burada neyse bunlar normal hayatta da boyledir. Cok acayip aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 murky oynayın rahatlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar