knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 afkdım laf ettiler :DDDD dayyum paticik
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mobalarda çok görülüyor bu durum. https://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 mobalarda degil hayatin kendisi o http://lexfridman.com/blogs/training/files/2014/08/Dunning-Kruger.jpg en cokta akademide goruluyor su, birinci siniflar her boku bilir ama profesorler kem kum eder kesin bisi diyemez bazi konularda ehehehe. bunun tepe noktasida socrates paradoksudur http://i.imgur.com/AhLle.jpg
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 DarKRideR said: kazanma ihtimali sıfır iken ve oyunun son birkaç dakikasına girmişken boş boş oynayıp embesilliklerini izleyeceğime arka planda daha faydalı bir şeylerle ilgilenirim daha iyi. her oyunda bi afk oluyosun
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 abi her oyunda değil, umut yoksa afk oluyorum. kaç oyun attık senle yapma lel ayrıca okudum hepsini de öyle oyun başında vs. afk olan adam değilim. onlara zaten ben de sövüyorum. Yani birlik olun bunlar sizi tek tek avlıyor dediğim halde ayrı kollardan tek tek saldırıp, tek tek ölen adamların olduğu bir takımdan comeback beklemek kusura bakmayın da geri zekalılık olur. Hani XP'ye ihtiyacım olsa kastırır puan vs. gelsin diye oynarım ama o da yok. Oyun başı, oyun ortası, level aralığı eşit ya da açılmamışken takım ne kadar kötü olursa olsun oynarın ben belki hatalarını görüp, geri dönüş yaparız vs. diye ama işte bazı durumlar cidden dönüşün olmadığını fazlasıyla görüyorsunuz. O durumlarda kalmanın bize avantajı var. Bir an önce kaçınılmaz son gelsin de başka maçlara girelim en mantıklı yöntem işte.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 diğer mobaların aksine, hots'ta comeback yapabilme şansı epey yüksek. ne oyunlar kaybedip ne oyunlar kazandım, insan gerçekten hayret ediyor. lvl farkı açılınca bırakıyorsan ohoo.
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Her oyun olabiliyor comeback. Level 20'den sonra talent olmadığı ve yavaş arttığı için farkın önemi azalıyor baya. 5 level fark varsa, fort kalmamışsa falan şans çok çok az tabi ama o durumda da erken bitiyor zaten oyun afk kalıyorsan her türlü hatalısın.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bileğiniz yetmiyosa yüreğiniz yetsin. afk olmakda nedir!
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Narius said: Her oyun olabiliyor comeback. Level 20'den sonra talent olmadığı ve yavaş arttığı için farkın önemi azalıyor baya. 5 level fark varsa, fort kalmamışsa falan şans çok çok az tabi ama o durumda da erken bitiyor zaten oyun afk kalıyorsan her türlü hatalısın. zaten öyle bi durumda 2-3dk sonra rakip oyunu bitirecek, afk kalacağına hata kolla daha iyi.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 sanssizsansli said: http://i.imgur.com/vrnzByd.jpg first pickte gazshit alip yaptigin rezillige ne demeli bilemiyorum.
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 hakkat la harita sky temple veya haunted mines falan olsa yine neyse dicem :p
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Split pusher laynor ve yancisi spider queende nydus ultisi alan zagara ile kazandik diom daha ne diim ahahah, hayir nydus aldim hadi ne diye lvl20 upgradeini de aliyosun? Possesioli sylvanas kafasi ahahahahah. Gecen guzel thread vari redditte, lvl 20 talentlarinda ikinci ultiyi alma sansi olsa hangi herolar op olur ddegilde sylvanas tibi hangi herolar bir dakka dusunmeden skipler bu isi diye ahahahah, dragon liliden sonra nydus zagara en cok alay edilenlerden biriydi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 rezillik mi? lel gerzekçe geçen maçlardan sonra insanın sinir katsayısı artınca şeyinde olmuyor first pick mick. gören de her oyun karşıdaki takıma göre hedefe yönelik pick yapıyorsun sanacak he. he bi de harita laf etmişsiniz. oyunda en çok camp+ boss olan harita.tributelere koyulan turretlarla aa ne kadar kolay aldık tributu dersiniz ama bakmazsınız gaz'ın ordaki faydasına. ihtiyaç halinde biri sizin yerinize gazlowela boss sololayınca ohh diye sevinmeyi biliyorsunuz. l2p plz
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Karşıya göre mape göre falan değil ya kazanmak istiyorsan ve ilk picksen jaina-zeratul-kaelden birini yapıştıracaksın.
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Gazloowe zevkli ama iyi bir hero değil sorry bro but deal with it.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 hacıt kim top hero dedi ki zaten. ama itin götüne de sokmayın lütfen haha
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Top hero takıma göre değişiyor da, premade değil ise HL de gazlowe pickler pek sıcak karşılanmıyor ondan didim :) riskli yani bir aba bir murky gibi. He ben dert etmiyorum pekte edeni çok.
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 qm de baya düşüş var sanırsam.Hl de iken net gitti leaver status aldım, 2 maç qm yapacam bekle bekle maç gelmiyor.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Ya isi bilen bir gazloweın takıma yarattıgı katkıyı kucumsemeyin. Sacma sapan buildlerle oynuyor cogu. Takıma gore en degisken build gazlowda. Yavaslatmadan alan hasarına siege minion dmg den hero dmg takımın neye ihtiyacı varsa donusebiliyor. Gorevlerde zaten koparıyor.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 s tuşu ve space tuşu değiştirilmiyo hala beta amk
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 işini bilen gazlowe picklemeyerek gösteriyor :P
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 nayu said: qm de baya düşüş var sanırsam.Hl de iken net gitti leaver status aldım, 2 maç qm yapacam bekle bekle maç gelmiyor. leaver statusteyken çok yavaş geliyor que, sanırım leaverları birbirinle denk getiriyor. Sonra hızlanıyor yani.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 vs AI kaybettik demin saka gibi :( takimda saka gibiydi zaten, aptal tychusla oyniyorum yanima diablo, sonya, tyrael ve muradin verdi. tyrael daha tutorial bile oynamadan girmis sanirim meh, diabloda sadece auto attack yapiyordu neyse QM diil en azindanda zaman kaybi direk :(
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 versus AI ye botlarla gir abi adamlardan daha iyi oynuyorlar. Pingle hepsini bi koridordan yardır gitsin işte heh
Öne çıkan mesajlar