knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 tier listin kendisi shit tier olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 rotasyon yazsın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Suark said: Dün mesela outshined la thrall zeratul kombosu yaptık 1 mac. Cokta guzel oldu ( benım thrallun ultisini cancellamam dışında 1-2 kere ). Karşı takımın sylv ve jainasını oynatmadık, hele jaina duvarın onunde 2 sanıye haayatta kalamadı resmen.atlı oldugunda. O durumda kendı takımına -1 hero yazılıyor işte. iletişim olsa o hatayı da yapmazdık ama işte doğaçlama takılıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Op diye herkes leoric alcak snra o ulti yuzundn soylenifez paso, aha yaziom buraya. Kac defa kendi takimimdaki random geleb nazeebo yuzundrn oldum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 max 1 hafta ya sonra pickler normal e döner leoric için. Ayrıca o düşük mobilityle leoricin op olabileceğine inanmıyorum ben ranged ağırlık lı bir gurupta maymun olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 E skilli baya mobility veriyor aslında. bir tank için iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 tankımı fazla olucak nası bısı olucak leoric? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sonya/anub arasi bisi olcak, ole super tank olmaz leoricten bruiser iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Life drain yaparken %25 slow yiyor, E de işte biraz hızlı gitmesini sağlıyor bir blink veya leap değil yani birde onu castlerken olduğu yerde kalan bedene vurulabiliyor, anubarak'ın burrow, muradinin leap fln gibi kaçmak içinde kullanılması pek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hmm baktım sımdıde sevdım ben bunu alırım. başa bela bı tank olucak anlasılan. life drain guzel ısınlanma skılı slybınkı gıbı baya daha yavası ama vıdeoya gore. Gercı harekette edemıomusuz oyundakı en kotu escape skıll olcak herhalde sdsfsds duvarın arkasında falan kalırsak kullanırız oluyken heal alabiliomuyuz acaba? guzel ya iyi agro toplar bu mılletten olup olup haraslarız bidahja baktım videolar slow motionmus, ısınlanma olayı hızlı olcak gıbı acaba oluyken piramitli haritada alan tutabilcekmi yada bone falan toplayabilcekmi. bunlar onemlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Midem bulandı dön dolaş aynı herolarla oynuyoruz. Valla, Sylvanas, Muradin ya bizde yada karşıda fix bunlar var. Tutup bende farkılılık olsun diye Viking alınca millet şaşırıyor hayırdır falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 murky falan alıom ben. cıdden cok sıkıyo bı yerden sonra. arthas alıcam param bırıksın bakalım napabılcem onla. arada fantazi kasmak lazım ya, hep yenme odaklı olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 şu sorduklarını blizzard görse traiti oyundan kaldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Aslında oyunda combo hero olayı olsa fena olmaz gibime geliyor. mesela muradin - uther ikilisi aynı lanede oldukların extra bi ability yada özellik olsa. Ne biliyim Tyrande - Malfurion'da da olabilir böyle bişey. Rehgar - Thrall falan filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 muradin uther zaten yanyanayken başka bişeye ihtiyacları olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Tyrane malfla oynarken cok iyi oluyo paso aldigi d ler yuzunden zaten (kih kih kih) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Edriel said: Life drain yaparken %25 slow yiyor, E de işte biraz hızlı gitmesini sağlıyor bir blink veya leap değil yani birde onu castlerken olduğu yerde kalan bedene vurulabiliyor, anubarak'ın burrow, muradinin leap fln gibi kaçmak içinde kullanılması pek mümkün değil muhtemelen dmg olarak diğer tüm tanklardan daha iyi olacağı için böyle bir kısıtlama yapmak istemiş olabilirler. tanklığıyla değil de damage ile ön plana çıkıyor şimdilik izlenimler öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Heroes nexusta ki dmglere bakılırsa (aoe ler hariç) bir anubun dmgini yakalıyabilecek gibi durmuyor ancak tabiki biraz mobiliti kıtı ve traitin tasarım amacı doğrultusunda durduğu yerden de etkili bir hero olucak ama bir valla geldimi dalga gecebilecek (life drain attiginda vaultla rangeden cikicak, melee saldirilari yemiycek ve harrashliycak vs) ben leoricin tf de özellikle iyi olacagini dusunuyorum ama lanede early gamede kötü olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 iyi de valla zaten bir çok heroya karşı çok iyi escape abilitye sahip, niye onunla karşılaştırdın direk anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Video blizzin diilbu arada, datamine ve ozel serverda oyniyip cekiolar, talentlar ve rakamlar yalan o yuzden. Ilk bakis yapalim, hit alalim diye yapilmis bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 S-H said: iyi de valla zaten bir çok heroya karşı çok iyi escape abilitye sahip, niye onunla karşılaştırdın direk anlamadım :) Çünkü tank vs valla da şöyle bir olay var valla cok mobil ve tamamen ranged ama tank valladan az hp orani olarak hasar alip uygun konumda vallayi harrashliyabiliyor bu da vallanin lanede at koşturmasina engel oluyor. Ör: muradin leaple dibine atlayip stun+stomp, etc charge+knockback backpedal, johanna pull+slow+blind anub zaten hem stun hem mobilityi kralı gene rahat harrashlar vallayi ama leoricte ne hizli bir mobility var ne de ranged attack (life drain 4sec cast ve valla aninda range ten kaçabilir). Sebebi bu yani ama tabi pratikte bir görmek lazım Edit: Leorici kötülemiyorum hatta cıkar cıkmaz alıcam da bukadar mobilityi kıtı durması ve traitin ölüm üzerine kurulması beni korkutuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 pratikte aynen leoricte olduğu gibi valla vault ile hepsini dodgelayabilir. hele jo için vaulta bile gerek yok yürüse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Dodgelayabilir diğerlerini de tabiki ama sürekli o dodge tutmaz ve genede baskı yaratırsın hani atiyorum muradinin instant leap+combosu 1 snye bile almiyor ve atladigi anda yiyor hasari 1 kere yedinmi comboyuda minimum 1/3 ya da yari hp gidiyor valladan iyice diken üstü kalıyor. Ama leoricin tek ranged olarak müdahalesi lifedrain oda instant ekti etmeyip 4 sec channeling oldugundan valla stress yapmadan kacabilir ya da sylvanas ya da tyrande stun vs yani kağıt üstünde böyle bir izlenim oldu bende leoric vs ranged 1v1 baya sikinti olacak gibi ama yaniliyorda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Çok hantal duruyor Leoric. Pratikte çuvallayacak gibi geliyor bana. Hatta Vikings, Murky filan gibi öldüğünde 0.25 sayılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 E'si movement olarak bana da zayıf geldi biraz ama hızlı aslında görmek lazım kullanışlı olabilir. Stunda kullanılması da avantaj. Asıl önemli olan traiti bence asıl fark yaratan özelliği o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar