Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Kasap her takıma olmuyor abi onu söyleyeyimde, HL de filan resmini göstersen WTF nidaları uçuşuyor havada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Yeni rotasyon: * Malfurion * Valla * Tassadar * Stitches * Sylvanas * Zeratul (lvl 12) * Johanna (lvl 15) Gene qm zehir bu hafta zeratul yuzunden :( johannada murkden sonra en migde bulandirici olma konusunda kapisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 İlacı Tassadar'da varmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 johanna hariç hepsi bende var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sorduk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abathur nıye yok ya gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tiLi said: johanna hariç hepsi bende var ya sorduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Suark said: ne eksik sende? spec bi azmodan varsa zagara alabilirsin misal. sonyaya ben alısamadım ama sonya tanktan cok dps'imsi bi karakter sanırım. Kerrigandan hallice tanklıyor. Ama durdurulamaz oluşu hoş ( stun harici ). yeni malf'a bayıldım bu arada. Olmuş yani. artık favori supportum o. Hem heal basıorm hem cc var hem damaj yapıorm rahatsız edıcek sekılde. Mis gibi ya. Gerçekten çok güzel değişiklikler olmuş, mana da hemen bıtmıyor. eksikler var aslında epey. bendeki hero'ları söyliyeyim, -anubarak -uther -malfurion -zeratul -tyrael -lili -valla -raynor -muradin -illidan -etc bir de belki tassadar vardır emin değilim, ama zannetmiyorum aldığımı çok sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 malf super o lıstede yenı buff geldı tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tamam abi malf süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 DarKRideR said: tiLi said: johanna hariç hepsi bende var ya sorduk mu? günlüğüme yazdım üstüne alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bu haftaki rotasyon baya oynatır, johannanın ilk arzı endamı üstüne sylvanas yenilenen malfurion falan meanwhile in juke city: http://www.youtube.com/watch?v=lr88ssO8Ifo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 İşin komiği locustların geldiği bush'a bile girmiyor, videonun sonuna dikkat ederseniz locustlar daldığı yerin daha aşağısından geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ahahh hıc beklemıodm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 buçır kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Video iyiymiş ahah. İsminin hakkını veriyor kasap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ahahah video sahane, gafil avladi asdffds ya illidan icin acil leeroy skini lazim, hani oyniyanin beyninine filan hasar veriyor heralde. 17 gem ile abathur avina cikmak filan asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 auhahsudfhus http://www.youtube.com/watch?v=wRRsXxE1KVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 https://i.imgur.com/MBZiiPL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Az mı kız kestik, az mı kurşun attık şu meydanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 affetmedim, çaktım kael thas'ı. en iyi dps oyundaki, net. nazar değmesin, son 15 - 16 maçta 13 - 14 win / 2 defeat aldım. iyi gidiyor baya şu son 4 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Sizce nova alinmali mi iyi oynayabilicek birisi icin.Cunku genelde takimima gelenler mal oluyo ama iyi oynayabilicek biri alirsa cok sey degistirir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 değiştirmez nova çok bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 hero league'de neredeyse hiç seçilmiyor nova. ama bence eğlenceli bir hero. iyi oynayan biri dps'de 1.liğe çok rahat oynayabiliyor. siege damage yok ama, sırf hero peşinde koşucan. hele heroic'ini etc, gazlowe gibi birinin heroic'leri ile birleştirirsen tadından yenmiyor (triple tap değil de diğeri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 nova qm için direk retard-carrier hlde 10k verdiğime değmedi dersin fiyatını düşürürlerse basıcam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar