Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=Otb51nXOkko

Şu yayın olayını bir türlü rayına oturtamadım. İzlenebilir şeyler yapamıyorum, daha çok öğretici olsun istiyorum ama sanırım kurguya geçip eğlenceli şeylere döneceğim.

Böyle özet geçmek işe yarar olmuş mu?

Bir de MOBA'cı olmayınca onun zorluğunu çok yaşıyorum aslında sdfsd İlk defa HOTS ile bu kadar uzun süre MOBA oynadım sanırım. İnternet kafe yıllarında kafe içi oynadığım ilk DOTA'yı saymıyorum. O zaman da bebeydik zaten böyle şeyler bilmezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

kafana sıçayım ozan baçır ney ya?

abi u'ları a olarak okumak gibi kötü bir alışkanlığım oldu. sürekli pratik yapacağım kaliteli ingilizce konuşan adam olmayınca da çevrede öyle kaldı, yerleşti :(

yazmışsın bnet'ten de işte ruthless'a da ratlıs falan diyorum. Onu düzeltmem gerek harbi Toefl kovalayacak adamım ake...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

tiLi said:

kafana sıçayım ozan baçır ney ya?

abi u'ları a olarak okumak gibi kötü bir alışkanlığım oldu. sürekli pratik yapacağım kaliteli ingilizce konuşan adam olmayınca da çevrede öyle kaldı, yerleşti :(

yazmışsın bnet'ten de işte ruthless'a da ratlıs falan diyorum. Onu düzeltmem gerek harbi Toefl kovalayacak adamım ake...

Baçır diilmi ki?
Sosyal ağlarda paylaş

sağolasın cute

biraz önce butcher ile ikinci maçımı yaptım. ilk maçta fark etmediğim sürece harbi allah gibi bir heroymuş ya da "benim takım çok iyiydi, rakip kötüydü."

feci derecede kolay kill topladım. hele ruthless'n menzilinde olup kaçmak isteyen canı az bebeleri direkt harcadım. Butcher's Brand ile ölmek üzereyken düşman heronun üstüne koşup, full HP çektim kendime falan sdfsda

harika bir hero lan. nerf yer ama kesin böyle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen, o ikinci adam çıktığı anlarda yukarıda koyduğum videoda fazlasıyla var sdafsda

ama iyi takımda düzgün kullanırsan akar gibi geliyor. mesela son oyunumda bolt of the storm bile almadım gerek duymadığımdan. takımda iyiydi işte arada kalsam bile destek oluyorlardı.

30-1 ile bitirdim işte

edit: birde birebir kapışmada şuana kadar oyunun en iyisi olabilir. dedim ya canım bitmek üzereyken bi butcher's brand açtım tyrael'in üstüne, yarı canını alırken ben fullendim ve döndüm aldım.

20 lvl sonrasında tek yakaladığın adamı her şekil alırsın gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kaçış mekaniği yok diye bir şey yok; hem kovalayacak hayvan gibi hem vuracak işine gelince de kaçacak zaten şu an çok güçlü öyle olsa qqlar sel olur. onun dışında yine de kaçmak için şansınız var. E'yi zart zurt kullanmazsanız tehlike anında uzak bir üniteye charge atıp kaçıyorsunuz.
bi ortamlara girmeden önce ultiye basıp öyle chargelayın. ortalarına geldiğiniz an surprise madafaka diye selam veriyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...