sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ha rehgar değişti dimi yeni haline bakmadım tabii. bi kontrol edip yeniden yorumlamak lazım doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ben utherı bir türlü sevemedim ya. Hızlı oynamayı sevdiğimden galiba bana çok ağır geliyor uther. Ama iyi oynayana da ciddi saygı duyuyorum. Aksam 12 gibi oyuna giricem vakti olan varsa takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Otb51nXOkko Şu yayın olayını bir türlü rayına oturtamadım. İzlenebilir şeyler yapamıyorum, daha çok öğretici olsun istiyorum ama sanırım kurguya geçip eğlenceli şeylere döneceğim. Böyle özet geçmek işe yarar olmuş mu? Bir de MOBA'cı olmayınca onun zorluğunu çok yaşıyorum aslında sdfsd İlk defa HOTS ile bu kadar uzun süre MOBA oynadım sanırım. İnternet kafe yıllarında kafe içi oynadığım ilk DOTA'yı saymıyorum. O zaman da bebeydik zaten böyle şeyler bilmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 olm hahahah çok eğlenceli yapmışın lan :D beraber oynarken bişeyler yap bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 kafana sıçayım ozan baçır ney ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 tepkiler falan çok samimi güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 iyi atilmis void prison ve sonuclari Lili'den gelmeyecek olan healeri beklerken ben (1.05den sonrasi) http://www.youtube.com/watch?v=sf6dpiBsnBQ&t=65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 tiLi said: kafana sıçayım ozan baçır ney ya? abi u'ları a olarak okumak gibi kötü bir alışkanlığım oldu. sürekli pratik yapacağım kaliteli ingilizce konuşan adam olmayınca da çevrede öyle kaldı, yerleşti :( yazmışsın bnet'ten de işte ruthless'a da ratlıs falan diyorum. Onu düzeltmem gerek harbi Toefl kovalayacak adamım ake... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 SenariouS said: Lili'den gelmeyecek olan healeri beklerken ben (1.05den sonrasi) http://www.youtube.com/watch?v=sf6dpiBsnBQ&t=65 sfsdgffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 DarKRideR said: tiLi said: kafana sıçayım ozan baçır ney ya? abi u'ları a olarak okumak gibi kötü bir alışkanlığım oldu. sürekli pratik yapacağım kaliteli ingilizce konuşan adam olmayınca da çevrede öyle kaldı, yerleşti :( yazmışsın bnet'ten de işte ruthless'a da ratlıs falan diyorum. Onu düzeltmem gerek harbi Toefl kovalayacak adamım ake... Baçır diilmi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 buçır dbuçır ama heyecandan baçır da denir ama asla prayst ruj denmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Roku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 @DarKRideR HOTS'la ilgili bayada videon varmış. Butcher'ın birazını izledim, benim gibi yeni yeni öğrenenler için hem eğlenceli hemde öğretici, ben izlerim bunları zamanım oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bizim gibi moba çömezleri ayrı bir takım kursun :D Hiç iddialı değilim öyle diyeyim haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sağolasın cute biraz önce butcher ile ikinci maçımı yaptım. ilk maçta fark etmediğim sürece harbi allah gibi bir heroymuş ya da "benim takım çok iyiydi, rakip kötüydü." feci derecede kolay kill topladım. hele ruthless'n menzilinde olup kaçmak isteyen canı az bebeleri direkt harcadım. Butcher's Brand ile ölmek üzereyken düşman heronun üstüne koşup, full HP çektim kendime falan sdfsda harika bir hero lan. nerf yer ama kesin böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Öyle diyon da hasbel kader koştuğun adamın ordan bir ikincisi çıktımı gg. 0 Kaçış mekaniği. Ama süper adam harcıyor valla ona lafım yok, pat küt bakıon adam ölmüş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 aynen, o ikinci adam çıktığı anlarda yukarıda koyduğum videoda fazlasıyla var sdafsda ama iyi takımda düzgün kullanırsan akar gibi geliyor. mesela son oyunumda bolt of the storm bile almadım gerek duymadığımdan. takımda iyiydi işte arada kalsam bile destek oluyorlardı. 30-1 ile bitirdim işte edit: birde birebir kapışmada şuana kadar oyunun en iyisi olabilir. dedim ya canım bitmek üzereyken bi butcher's brand açtım tyrael'in üstüne, yarı canını alırken ben fullendim ve döndüm aldım. 20 lvl sonrasında tek yakaladığın adamı her şekil alırsın gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kaçış mekaniği yok diye bir şey yok; hem kovalayacak hayvan gibi hem vuracak işine gelince de kaçacak zaten şu an çok güçlü öyle olsa qqlar sel olur. onun dışında yine de kaçmak için şansınız var. E'yi zart zurt kullanmazsanız tehlike anında uzak bir üniteye charge atıp kaçıyorsunuz. bi ortamlara girmeden önce ultiye basıp öyle chargelayın. ortalarına geldiğiniz an surprise madafaka diye selam veriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 furnace blast'ı diyorsun değil mi, onu yapanlar varmış ama tam beceremedim ya sdafsd bir en son iki kere patlatma olayı varmış. o daha efsane olur tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 lamb to the slaughter super degıl mı ya? nerf gelıcektır muhtemelen 10k fıyata dusunce ama blızz ıyı ıs cıkarmıs gıbı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sanssizsansli said: hem kovalayacak hayvan gibi hem vuracak işine gelince de kaçacak zaten şu an çok güçlü öyle olsa qqlar sel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 2 hafta OP hero oynamak için 5k israf edilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben ettim memnunum. keyif almıcaksak niye oynuyoz abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 edilir sonrasındada kötü olmıcakki, örnekler ortada. diablo gizli nerf yemiş la bi ara soul sayısı 100 oluo max. ben cok sevdım bu arada dıabloyu, aradıgım warriormış. aksam denk gelmedı baçır döveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 diablo'yu şimdi sevdiysen bir de eski halini görseydin sdafads o kadar op'tu ki adamlar bütün talent ağacını değiştirdiler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar