Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 brightwing bu hafta %50 indirim, 2 de skin başka yok. Her hafta 3 indirim olacakmış böyle. Haftaya birde butcher bundle geliyor herhalde o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 release ile beraber geliyor bundle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 skin alınca heroyuda verse bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bi de domalsınlar tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 keske sterlin geçse sadece, ne bilim fakirler felan oynamasa daha elit bi oyun olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Cuce said: kendine statis atıp kurtuldunmu peki? yok ya oyun bitiyordu oldugum gibi bitti sati teleport cooldowndaydi atamazdim istesemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 DarKRideR said: bi de domalsınlar tam olur hic fena olmaz, ozelikle domalan kotick falan olursa hic acimam vazelinlemeden girisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi neler diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bi turnuva yapalım mı ya. Yeterli sayımız vardır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 quick match için 5 kişi çıkmıyor, zor turnuva falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 1v1 hs maçı bile kaç gün yapılamıyor turnuvayı bırak 5v5 tek maç desen bile çok mümkün olmaz toplanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Hepimiz aynı anda girmediğimizden o ya. Belirlibir tarih belirlemeyi başarırısak çıkar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abi turnuva eğer uzun süreye yayılacaksa takımlara süre verilir, şu-şu tarihler arasında yapılacak vs. diye. program oluşturulur. itiraz olursa turnuva öncesinde konşulur iki takıma da uygun yeni tarih bulunur. takımlar maçları yapar, kayıtları turnuva yöneticisine yollar ve işlenir. gerekirse observerda koyulur maçlara vs... hayır yapmayı planlıyoruz biz youtube kanalı içnde bakalım asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://us.battle.net/heroes/en/blog/19803324/heroes-of-the-storm-patch-notes-june-30-2015-6-30-2015 yeni peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 goblin event ne kadar iyi olmus. oyunun basinda base de cikiyor olduruyorsun 100 gold cukka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 diablo ne kadar guzel bir heroymıus ya bu arada aksam her gırdıgımde 5 kısı party yapabiliorz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 yeni harita inanılmaz iyi olmuş ya. eski iyi haritalar bile dandik kalıyor kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 peç notları pastalayın here giremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Suark said: peç notları pastalayın here giremiyorum ben çok uzun wot olur. sırf bw, rehgar, malf 1 sayfa tutabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 spoya koyuverın yha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bastım parayı aldım kasapı. akşam oynayacağım bakalım güzele benziyordu videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bende dıabloyu aldım dn, bol bol kasap ve leroic kesicem WHOS UR DADDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Twitch'e bakayım dedim. Herkeste kasap oynuyo. Hype var heralde. O gazla uzun zaman sonra bende bir bakayım oyuna diye girdim ama 5000 goldum varmış şu ana kadar biriken. heroları bilmedende birisini almaya içim el vermedi. Paticik kanalına da kimseyi göremeyince 1 oyun oynayıp çıktım. Haftasonu oynarsanız bende katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Free rotasyondan birkaç tane heroyu level 9 yap, 10k goldu bulursun. Butcherin fiyatı haftaya değil ondan sonraki hafta 10kya düşecek Level 9 yapmak da şu an çok kolay, %100 xp bonus geliyor yarın, üstüne arkadaşınla oynadığının extra xpsi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar