SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 We're currently investigating an issue affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. #BlizzCS diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 anub'arakla yenilinceye kadar oynayayim diyordum 10da 10 yaptim yeter uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 SenariouS said: anub'arakla yenilinceye kadar oynayayim diyordum 10da 10 yaptim yeter uyuyorum Biz de yanlış olmaz, dediğim gibi oynaması en eğlenceli Warrior olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 SenariouS said: anub'arakla yenilinceye kadar oynayayim diyordum 10da 10 yaptim yeter uyuyorum adam 6'da yatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ya sormayin yeni kalktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ff0z1t-Poa8 eargasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 8 games questi geldi 2 gündür dün 8 oyunu da kazandım, bugün 8 oyunu da kaybettim, hepsi aynı hero şu mmr patchi bir gelemedi, anca launcherda ikide bir MMR ÖZÖRÖNDÖ ÇÖLÖŞÖYÖZ diye news çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 müziği görünce aklıma etc geldi. her hevi medüll dediğinde gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Tori said: 8 games questi geldi 2 gündür dün 8 oyunu da kazandım, bugün 8 oyunu da kaybettim, hepsi aynı hero şu mmr patchi bir gelemedi, anca launcherda ikide bir MMR ÖZÖRÖNDÖ ÇÖLÖŞÖYÖZ diye news çıkıyor Yeni ranking ve MMR düzenlemesi yeni season ile gelecek. Şu an Preseason'dayız. Yani season başlamadan beklemeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 onu diyorum işte hacıdayı oyun release oldu, üstüne content patch gelicek, hala sezon mezon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 DeviantSun said: Tori said: 8 games questi geldi 2 gündür dün 8 oyunu da kazandım, bugün 8 oyunu da kaybettim, hepsi aynı hero şu mmr patchi bir gelemedi, anca launcherda ikide bir MMR ÖZÖRÖNDÖ ÇÖLÖŞÖYÖZ diye news çıkıyor Yeni ranking ve MMR düzenlemesi yeni season ile gelecek. Şu an Preseason'dayız. Yani season başlamadan beklemeyin boşuna. mmr diye ağlamayın yahu, ben rank 9 oldum hiçte öyle dengesiz degildi takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kaelle jainanın oynanısı ne kadar farklıymıs yaw. BAMBASKALAR kaleı class cannon yapmaya calısmılar ama olmamıs, living bomb olmasa baya patates hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tabi zor kael'in rouge, warrior falan fırlatması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 d+e ye nerf gelmediği sürece kaelin dengi bir hero yok living bomb falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 e'lik çok bi olayı yok genelde q güçlendiriliyor zaten. Kael 16'dan sonra baya güçleniyor flamethrower+ignite'la gelecek nerfte o ikisine olur muhtemelen range kısalması ve flamestrikeın koyduğu living bombun damageı falan düşer. Kompense etmek için özellikle earlysini etkileyecek başka buff gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 illidian jaina nova lost vikings bunlari oyunu bilmeden alanlara gicik oluyorum adam illidian 5 kisi arasina ulti atiyor sonra neden yardim etmediniz. tank sanki amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Support oynayın hl için en iyi Seçenek, yoksa Takımı domine edemiyor çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Su novayi millet level 40 olamadan alamasin ya her 10kg olan aliyo mal gibi oynuyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 illidanın metamorfozu 5 kişinin arasına basması lazım zaten. doğru yapıyor o adam sdf. zamanlaması yanlış olabilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 kaelı oynayamıyorum ben ya o zaman, burdan bu cıkıyo. Jainayla lordlar gibi oynarken, kaelde anca lvl 13 ten sonra adam gıbı dps e baslıorm. Karakteri yanlıs yapmıslar, tamamen zamana dayalı glass cannon mu olur lan? nerde senin instantların? gravity lapse yerine fireblast falan koymaları lazımdı. Bide blaze lazım ara talent onuda koymamıslar. POM+PYRO ismine aldanıp alınca bı bok olmadıgı anlaısılıo, la pom pyro instanttır ya onun olayı o yanı POF. Neyse ıste uzaktan living bomb spam, 3 kısıye stun flamestrike falan zevksiz hero. Bi pyrosu guzel o da yaaaaaaaaani. pişmaın aldıgıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Aynen max hp biff icin max adama atmasi lazim gerekirse e + w ile backpedal yapar. Nova yı tamemen elden geçirmeleri lazım ya. Bazı durumlarda hero vs hero güzel iş yapıyor tamam da oyunda ki tek creep kesemiyen assassin heralde. Vasat oyuncu geldi mi direk yarım hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Dun 3-4 oyu anub aldimda anuba tankmi gitmek lazim yoksa dps mi guidelarda millet hep yanina bocek cikarma skillerine verdirmis bi tek arada shield arttiran talenti aliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Suark said: kaelı oynayamıyorum ben ya o zaman, burdan bu cıkıyo. Jainayla lordlar gibi oynarken, kaelde anca lvl 13 ten sonra adam gıbı dps e baslıorm. Karakteri yanlıs yapmıslar, tamamen zamana dayalı glass cannon mu olur lan? nerde senin instantların? gravity lapse yerine fireblast falan koymaları lazımdı. Bide blaze lazım ara talent onuda koymamıslar. POM+PYRO ismine aldanıp alınca bı bok olmadıgı anlaısılıo, la pom pyro instanttır ya onun olayı o yanı POF. Neyse ıste uzaktan living bomb spam, 3 kısıye stun flamestrike falan zevksiz hero. Bi pyrosu guzel o da yaaaaaaaaani. pişmaın aldıgıma Çoğuna katılıyorum kael kadar oynaması zevksiz assassin yok 15k ya okadar acıdım ki anca lvl16 dan sonra fire bomb ile oynanıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 nova ranged ve stealth olduğu için pvp'ye aşina olmayan oyuncuların odak noktası oluyor. üzerine bir de lane'de tutacak değişiklikler yapılırsa rakip camp yapıyor mu diye kontrol etmeyen, scout etmeyen, line of sight vermekten aciz novalar katlanır. nova görüldü mü eyvah denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Yani takimda nova gordum mu ya kesin yenicez yada kesin yenilicez gibi bisi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar