Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Tori said:

8 games questi geldi 2 gündür

dün 8 oyunu da kazandım, bugün 8 oyunu da kaybettim, hepsi aynı hero

şu mmr patchi bir gelemedi, anca launcherda ikide bir MMR ÖZÖRÖNDÖ ÇÖLÖŞÖYÖZ diye news çıkıyor

Yeni ranking ve MMR düzenlemesi yeni season ile gelecek. Şu an Preseason'dayız. Yani season başlamadan beklemeyin boşuna.
Sosyal ağlarda paylaş

DeviantSun said:

Tori said:

8 games questi geldi 2 gündür

dün 8 oyunu da kazandım, bugün 8 oyunu da kaybettim, hepsi aynı hero

şu mmr patchi bir gelemedi, anca launcherda ikide bir MMR ÖZÖRÖNDÖ ÇÖLÖŞÖYÖZ diye news çıkıyor

Yeni ranking ve MMR düzenlemesi yeni season ile gelecek. Şu an Preseason'dayız. Yani season başlamadan beklemeyin boşuna.

mmr diye ağlamayın yahu, ben rank 9 oldum hiçte öyle dengesiz degildi takımlar
Sosyal ağlarda paylaş

e'lik çok bi olayı yok genelde q güçlendiriliyor zaten. Kael 16'dan sonra baya güçleniyor flamethrower+ignite'la gelecek nerfte o ikisine olur muhtemelen range kısalması ve flamestrikeın koyduğu living bombun damageı falan düşer. Kompense etmek için özellikle earlysini etkileyecek başka buff gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kaelı oynayamıyorum ben ya o zaman, burdan bu cıkıyo. Jainayla lordlar gibi oynarken, kaelde anca lvl 13 ten sonra adam gıbı dps e baslıorm.

Karakteri yanlıs yapmıslar, tamamen zamana dayalı glass cannon mu olur lan? nerde senin instantların? gravity lapse yerine fireblast falan koymaları lazımdı. Bide blaze lazım ara talent onuda koymamıslar.

POM+PYRO ismine aldanıp alınca bı bok olmadıgı anlaısılıo, la pom pyro instanttır ya onun olayı o yanı POF.

Neyse ıste uzaktan living bomb spam, 3 kısıye stun flamestrike falan zevksiz hero. Bi pyrosu guzel o da yaaaaaaaaani. pişmaın aldıgıma
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

kaelı oynayamıyorum ben ya o zaman, burdan bu cıkıyo. Jainayla lordlar gibi oynarken, kaelde anca lvl 13 ten sonra adam gıbı dps e baslıorm.

Karakteri yanlıs yapmıslar, tamamen zamana dayalı glass cannon mu olur lan? nerde senin instantların? gravity lapse yerine fireblast falan koymaları lazımdı. Bide blaze lazım ara talent onuda koymamıslar.

POM+PYRO ismine aldanıp alınca bı bok olmadıgı anlaısılıo, la pom pyro instanttır ya onun olayı o yanı POF.

Neyse ıste uzaktan living bomb spam, 3 kısıye stun flamestrike falan zevksiz hero. Bi pyrosu guzel o da yaaaaaaaaani. pişmaın aldıgıma

Çoğuna katılıyorum kael kadar oynaması zevksiz assassin yok 15k ya okadar acıdım ki anca lvl16 dan sonra fire bomb ile oynanıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...