Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boktan bir gece

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

Bomboktan bir gece hayattaki hicbirsey istedigim gibi gitmiyor. Ne is ne ask ne para ne ozgurluk. Essek kadar adam olduk millet evlenip bosanirken bir hayali kovaliyorum o ise hayatina devam ediyor hic yasanmamisiz gibi. Hersey ust uste gelir ya issizlik bir yandan bir yandan borclar mahkemelik durumlar derken bunaldim yetti artik dayanmak mumkun degil. Bu yasinda insanin ebebeynlerine yuk olmasi dayanilir gibi degil. Hayatta herseyim boka sariyor tek avuntu saglik ve olum olmamasi, onlarda yakinda gelecek hissediyorum. Bir ergen gibi dert yanmak istemiyordum ama dayanamiyorum artik.
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 sene önce yaşadığımı anlatıyorsun. En başta rahat ol , bütçeni kendi ihtiyaçlarını yok sayarak ayarla. Borçlar ancak bu şekilde kapanıyor. Gönül davasına gelince , tek başınasın. Kimseye dert yanma. Varsa gerçek bir dostuna abin ablan vs anlat. Başkası dinlemez, dinlesede iplemez.

1 yılda ödediğim para ile insanlar evlendi ben ancak düze çıkabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi legolarim vardi eskiden benim. Komsunun oglunun da vardi. Komsunun oglu hep su eksik bu seti istiyorum bunlar olsa keske esas bunlar guzel derdi beraber oynadigimzda. Benin legolarima goz dikerdi falan. Hatta takasa girerdik salak sacma parcalari kakalardi bana. O kadar sacma bir lego setim vardi ki ama yine de ben eglenirdim cok. Zevkli cunku onu ona takiyorsun eheheh girdi ne acayip oldu lan diyorsun. O hic eglenmezdi ama hep yoksunlugunu cektigi seylerin huzursuzlugunu yasardi. O sacma salak legolarimla ben cok eglenebildim ama. Hayat da boyle bir sey.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Abi legolarim vardi eskiden benim. Komsunun oglunun da vardi. Komsunun oglu hep su eksik bu seti istiyorum bunlar olsa keske esas bunlar guzel derdi beraber oynadigimzda. Benin legolarima goz dikerdi falan. Hatta takasa girerdik salak sacma parcalari kakalardi bana. O kadar sacma bir lego setim vardi ki ama yine de ben eglenirdim cok. Zevkli cunku onu ona takiyorsun eheheh girdi ne acayip oldu lan diyorsun. O hic eglenmezdi ama hep yoksunlugunu cektigi seylerin huzursuzlugunu yasardi. O sacma salak legolarimla ben cok eglenebildim ama. Hayat da boyle bir sey.

var böyle insanlar ve her yaş aralığında bu farklı şekillerde tezahür ediyor. arkadaşının sevgilisini araklamaklar, evlenince komşunun arabası daha güzelmiş, niye şu sitede ev almıyoruzlar. uzar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...