NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bomboktan bir gece hayattaki hicbirsey istedigim gibi gitmiyor. Ne is ne ask ne para ne ozgurluk. Essek kadar adam olduk millet evlenip bosanirken bir hayali kovaliyorum o ise hayatina devam ediyor hic yasanmamisiz gibi. Hersey ust uste gelir ya issizlik bir yandan bir yandan borclar mahkemelik durumlar derken bunaldim yetti artik dayanmak mumkun degil. Bu yasinda insanin ebebeynlerine yuk olmasi dayanilir gibi degil. Hayatta herseyim boka sariyor tek avuntu saglik ve olum olmamasi, onlarda yakinda gelecek hissediyorum. Bir ergen gibi dert yanmak istemiyordum ama dayanamiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yazı okurken sanki benden mi bahsediyorsun diye korktum ... sanırım tek değilim bu hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 boktan olmayan gece mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 türkiye bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bahsettiğin sorunlardan en az biri buradaki patilerde var. Zaten olmasaydı neden burada olsunlar ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Abi türk insanının 64% u borçlu zaten.Paticiklerin ise tahminim 90% i borçlu. İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 1.5 sene önce yaşadığımı anlatıyorsun. En başta rahat ol , bütçeni kendi ihtiyaçlarını yok sayarak ayarla. Borçlar ancak bu şekilde kapanıyor. Gönül davasına gelince , tek başınasın. Kimseye dert yanma. Varsa gerçek bir dostuna abin ablan vs anlat. Başkası dinlemez, dinlesede iplemez. 1 yılda ödediğim para ile insanlar evlendi ben ancak düze çıkabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 öncelikle derin bir nefes al ve yapman gerekenleri yapmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bir kağıt al ve tüm sorunlarını yaz bu kağıda. Sonra kağıdı yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 herkes psikolog olmuş süper pati çalışıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aha aynı ben anasını satayım, hatta bugün bende böyle iyi hissetmiyorum artık skcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yildirimokur said: Bir kağıt al ve tüm sorunlarını yaz bu kağıda. Sonra kağıdı yak.bu çok güzel bir tavsiyeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mawiman said: yazı okurken sanki benden mi bahsediyorsun diye korktum ... sanırım tek değilim bu hayatta Gece 5e kadar uyuyamamam da ayrı bir benzerlik. DÜn herkesde mi bişey vardı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 eski manitanın birini bulması ve bunu keşfetmek olmazsa olmazı tabikide tuz biber kekik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yeni sayfa aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Abi legolarim vardi eskiden benim. Komsunun oglunun da vardi. Komsunun oglu hep su eksik bu seti istiyorum bunlar olsa keske esas bunlar guzel derdi beraber oynadigimzda. Benin legolarima goz dikerdi falan. Hatta takasa girerdik salak sacma parcalari kakalardi bana. O kadar sacma bir lego setim vardi ki ama yine de ben eglenirdim cok. Zevkli cunku onu ona takiyorsun eheheh girdi ne acayip oldu lan diyorsun. O hic eglenmezdi ama hep yoksunlugunu cektigi seylerin huzursuzlugunu yasardi. O sacma salak legolarimla ben cok eglenebildim ama. Hayat da boyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hayat penis gibidir. sevmedikten sonra bi şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 chrome said: Abi legolarim vardi eskiden benim. Komsunun oglunun da vardi. Komsunun oglu hep su eksik bu seti istiyorum bunlar olsa keske esas bunlar guzel derdi beraber oynadigimzda. Benin legolarima goz dikerdi falan. Hatta takasa girerdik salak sacma parcalari kakalardi bana. O kadar sacma bir lego setim vardi ki ama yine de ben eglenirdim cok. Zevkli cunku onu ona takiyorsun eheheh girdi ne acayip oldu lan diyorsun. O hic eglenmezdi ama hep yoksunlugunu cektigi seylerin huzursuzlugunu yasardi. O sacma salak legolarimla ben cok eglenebildim ama. Hayat da boyle bir sey. var böyle insanlar ve her yaş aralığında bu farklı şekillerde tezahür ediyor. arkadaşının sevgilisini araklamaklar, evlenince komşunun arabası daha güzelmiş, niye şu sitede ev almıyoruzlar. uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 havadan herhalde. normalde 9-10 da kalkıyorum erken yattığım halde 2'de kalktım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sipeyskeyk said: Yeni sayfa aç. şunun ilk sayfanın son postu olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Theridone said: hayat penis gibidir. sevmedikten sonra bi şeye yaramaz. Hacı arada bi işiyoz onla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 keske ikinci cumle, bazen boka batiyor olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar