KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sen özelden adını,soyadını yolla.gideceğin zamanı söyle. ben tembihlerim, özel olarak ilgilenirler seninle panpa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gaboo said: sipeys gg basura kadar yolu var hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bak,şöyle polisler karşılıyor havaalanında Can (hımm, "Lagos havaalanına gelen 25-35 yaş arası adı Can olan Türkler", enteresan) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çelik yelek mi neyse adama küçük gelmiş asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 KuddusiMavra said: Bak,şöyle polisler karşılıyor havaalanında Can (hımm, "Lagos havaalanına gelen 25-35 yaş arası adı Can olan Türkler", enteresan) ... Beyler adam yüzsüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 evet,aynen. benim boyum 1.80. adamın kafadaki şapkayı çıkarttırdım,yumurta gibi,aynen şapkanın sivriliği kafada da var. 2.30 vardı boyu temizinden. bir de yanımda dururken dik durmadı,bacaklarını ayırıp poz verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 o zaman canın işi çok zor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bakalım sipeys 2.30 luk zenci tehdidine ne yanıt verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bi de kafası sivri zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bizim şirket de armut topluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Öyle bilet alıp gidiyoruz mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 aferin Can. İşte bu. seni mutlaka havaalanında karşılasın şirketin adamları.ama havaalanı polisinden tanıdıkları benim adamın tanıdıklarını ezer mi? onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Neyse Çeto Bey, özel hayatları dökmeyelim buraya, public ortam sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 KuddusiMavra said: aferin Can. İşte bu. seni mutlaka havaalanında karşılasın şirketin adamları.ama havaalanı polisinden tanıdıkları benim adamın tanıdıklarını ezer mi? onu bilmem. Oranın sabancısıysa ezer, sonuçta sessiz sakin bir yabancı şirket bizimkisi. Bence çarpıştırmayalım, sonra vicdan azabı çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 biz bizeyiz canocan. başımın yandığını da nereden çıkarttın? hee,forumdaki birçok kişiyi adam yerine koymamdan mütevellit dangalaklıklar oldu,olmadı değil. ama geçti gitti gözüm. sen rahat ol. şaka yapıyorum tabii ki. aksine,eğer mallık yapmayacağını bilsem,sana cebimi veririm,oradaki bağlantımın cebini ve asistanlarının adlarını veririm. bir şeye ihtiyacın olduğunda yardım ederim,ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mallık yapar mıyım abi saçmalama. 26 yaşında adamım bakma sen makara yapıyoruz burada da çocuk değiliz. Verme tabi sen cebini de, soracağım şeyler olursa özel mesaj atarım konuşuruz, sen de rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 tamam. ben yurtdışında her insanın garip olduğuna inananlardanım. hele benim gibi pakistan,bangladeş,suriye,mısır,iran,nijerya,hindistan gibi ülkeleri defalarca turlayan bir adamın iyice garip olduğunu bilirim. ummadığın an da ummadığın şeyler başına gelebilir, yardıma ihtiyacın olabilir. forumdan veya ömden bana yaz. çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 goldun ilk tespit çok doğru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çeto olmasa nasıl eğlenicez lan şu forumda, taşı toprağı adam. yürü be çeto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 peki ya çeto sizle eğleniyorsa???? bu ihtimali hiç düşündünüz mü !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/203/685/conspiracy-keanu.jpg?1321901003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ah de fiyat kırar zenginliğime zenginlik katarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sequoya said: Ah de fiyat kırar zenginliğime zenginlik katarım. lan bu gidiyorum diye ağlamamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Liebe said: Sequoya said: Ah de fiyat kırar zenginliğime zenginlik katarım. lan bu gidiyorum diye ağlamamış mıydı? Yok lan ağlamadım. Vazgeçtim geri geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi tipebak ya. nijerya'da iki adam tanımış onu bile şova dönüştürüyor. 40 yaşında adamsın uğraştığın şeylere bak. yok havalanından sokturmazmış yok şuymuş buymuş. biraz zorlasan dayımın oğulları mermiye kafa atıyor muabbeti yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar