incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 baskani indiririz boylece problem kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Okudugunu anlayamayan uyeler suresiz banlansin. Nefret soylemiymis. Te allaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kuddusimavra kusura bakma ama bir önceki tartışmamızda ben pkk'ye karşıyım kürtlere değil diyip burada şıklara KÜRTÇÜ BÖLÜCÜLER!!! diye yardırmışsın. sonra da ben kürtlere laf etmiyorum diyorsun. bu apaçık nefret söylemidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Şıklarda cidden problem var kendime saf seçemedim Şıkların çoğu zaten zırva. "Elbette ulusalcı, milliyetçi,,vatansever her türden insanla birlikte kürtçü ve şeriatçı bölücülere karşı mücadele ederim.Gerekirse her iki kesimden can alırım." şu şıkkı seçmeye yönlendirmişsin insanları (siyasal veya sosyal bir görüş belirtmek isteyen insanları) Şeriatçı dediğin insan sayısı zaten 1-2 milyondur maksimum. Kürt dediklerin zaten iç savaş çıkarmış durumda yeni bir savaş çıkmasına gerek yok. Kısacası iç savaş çıkması durumunda ki bunu çok mümkün görmüyorum. Şeriatçı kesim arasında bir savaş çıkmaz, kürtlerle zaten iç savaş mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 nolmuş buralar ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 vay vay vay kimler gelmiş... Hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 iç savaş cıkarsa sevişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 İç sevişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sparkcaster said: jungle kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sir said: nolmuş buralar ya :S çetintaş'ın bir başlığı ilk defa bir işe yaradı, şu kadar da olsa bir mesajını gördük. :) Sorma ya, sağduyu sahipleri olmayınca meydan böyle ajitatörlere kaldı.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Biyik said: kuddusimavra kusura bakma ama bir önceki tartışmamızda ben pkk'ye karşıyım kürtlere değil diyip burada şıklara KÜRTÇÜ BÖLÜCÜLER!!! diye yardırmışsın. sonra da ben kürtlere laf etmiyorum diyorsun. bu apaçık nefret söylemidir. Olm biyik.adi ustunde SIK yahu. Kurtcu boluculerden kastettigim de belli.senin niye agrina gitti,ne gibi bir nefret soylemi gordun bunda anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Kürt olmakla kürtçü olmak arasındaki farkı birisi açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Benimle ilk şıkkı isaretleyen hevaller mesaj atsın ayrıntıları konuşalım yavastan çıkalım artık dağa Bayram ertesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sir said: nolmuş buralar ya :S vaaay hosgeldin karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sam said: sir said: nolmuş buralar ya :S çetintaş'ın bir başlığı ilk defa bir işe yaradı, şu kadar da olsa bir mesajını gördük. :) Sorma ya, sağduyu sahipleri olmayınca meydan böyle ajitatörlere kaldı.. :/ Az biraz TV izle AKP'yi izle sende ajitatöre dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ee simdi sadede gelirsek forumun yarisi ulusalci killer doohustan rambolar yarisindan coguda yurtdisinami kacio hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kuddisinin başlığında, kuddisinin şıkları ile, paticik isimli forumlarda yapılan anketten mesaj çıkartmak. hmmppsss internet alright. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sam said: sir said: Tövbe estağfurullah nolmuş buralar ya mübarekler :S çetintaş zındığının bir başlığı ilk defa bir işe yaradı, şu kadar da olsa bir mesajını gördük be mübarek. :) Sorma ya, sağduyu sahibi senin gibi hocalarımız olmayınca meydan böyle ajitatörlere kaldı.. :/ Fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 calimero sir ve sam i eşit seviyorum. Sanırım ulusalcı olmayan ve kafası çalışan herkesi seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 diğer başlıkla birlikte olmadı ama bu :( ashkaflajfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yaaa bir yerde sen bana laf sokarken diğer bir yanda beni seni övüyordum. Peygamber gibi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Calimero, sence bu başlık normal mi ki adamlara takılıyorsun? Çetin oyun forumunu kendi propaganda yuvasına çevirdi, kovuldukça reslenip geri geliyor, buradaki genç beyinleri nekadar zehirlesem kardır kafasında veya görevinde biri işte, takılcak olan bu duruma takılmalı asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Abi sence buradaki hangi genç beyin çeto num söylediklerinden etkilenip kemalizm uğruna şehit oldu? Takılıyor adamcağız kendi kendine, muhabbet ediyoruz eğleniyoruz. O da propoganda yaptığını zannediyor seviniyor, win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar