tiLi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 birak simdi millet donsun diye yapmadigin sey kalmadi. bilmiyoruz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 :) iyiymiş, aha da bug bulduk anasını satim başka sub olan varsa tıklasın linke de über bi mech warriorum olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bir defa bitiricem şunu ya. Single kafası akarım, hatta arkadaşı da kandırırsa coop yaparız. Kotor kafası oynamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bu oyundaki temel arıza neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 http://img03.blogcu.com/v2/images/editor/t/u/r/turknavy/165872085896067_1260100437.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Giovanni said: Bu oyundaki temel arıza neydi ya? Oyun motorunun rezilliği Lineer oynanış (sürekli oyunun seni belli rotanın çıkma diye kastırması) Zayıf end game içeriği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Olm smdi ilk defa oynuyorum hayatimda guzelmis lan eglenceli baya? Siz asiri hardcore degerlendiriuorsunuz demek ki. Bi de bugun mesaj geldi oyuna serverlari merge mi ettin naptik diyor daha kalabalik olacakmis. Harbiden de baslangic yerleri full doluydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben eski sıkıntılarını özetliyim bilmeyenler için; bir kere o fps problemi tek başına zaten bırakmak için nedendi. Bi Bounty Hunter karakter yaptım, hayatımın işsiz döneminde günde 8 saat min basıyordum, end game pvp pve derken her şeye girdik. Bir fps, iki pve için yeterince material yoktu, pvp iyiydi de open world pvp'de sıkıntılar. Şimdi hatırlayamadığım bir kaç şey daha. Ki ben "durun oğlum düzelecek" diyen, 5-6 ay tutunanlardanım. Bu başlıkta olmamın nedeni de, acab nasıldır şu an ki hali diye meraklandım ama, maximum oynamadığım karakter hikayelerini oynayıp bırakırım herhal. Para mara da vermem. edit: bir de hakkını yememe seansı; hut ball denen pvp arena'yı kimsenin sevmemesine rağmen ben hastasıyım, hala çok iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum, o yüzden pvp falan "FPS PROBLEMI DIŞINDA" inanılmaz eğlenceliydi. Ama o space combat pvp'si dünyanın en buglı ve saçma "şey"i olacak diye tahmin ediyorum; aynı adamların elinden çıkacaksa. edit: fazla küfür ediyorsun, yavaş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 fps problemi derken nasil bir seyden bahsediyorsun bilmiyorum ama abi ben laptoptan oynuyorum 650m var ama hic FPS problemi olmadi su ana kadar bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 oyunun ilk zamanlarında illumda 1-10 fps arası oynandığı için pvp yapılmıyordu o yüzden kötüydü. düzelttilermi orayı bilmem. ayrıca hutballu sevmeyenleri bende anlamıyorum gayet zevkli pvpsi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ben döndüm valla ne yalan söyliyim özlemişim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 huttball mmo pvp tarihinin en kötü olayı filandı ama geri kalan instanced pvp iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ben huttballda çok eğlenceli maçlar yapmıştım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bencede huttball güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sam said: huttball mmo pvp tarihinin en kötü olayı filandı ama geri kalan instanced pvp iyiydi. Abi bence tam tersine en iyisi idi, sebep; iq sü düşük insanoğullarının sadece bir noktaya zerg ederek kazanalamıyan oyun yapısı.. 3 kişi takımsan işi biliyorsan problem değil her türlü kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 pvp'nin p'si olmayan bir oyun moduydu. shaolin soccer kıvamında birşeydi. dövüştüreceksen dövüştür, yarıştıracaksan yarıştır. ikisini de yarım yamalak yapma. esas sorun sıraya girerken "hayır istemiyorum arkadaş bunu" diyememekti ama. en büyük fail o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Amerikan futbolu, tuzaklı hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bence en zevklisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sam said: huttball mmo pvp tarihinin en kötü olayı filandı ama geri kalan instanced pvp iyiydi. Benim de mmo tarihinde en keyif aldığım oldu. Gerçekten takım çalışması gerektiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sam'in dediği gibi, ne yarış ne pvp, iksiinin arası. İşte o yüzden herkes beceremiyor ve biraz kafayı çalıştırmak, takım çalışması vs gerektiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Hesabını aktif edene +30 gün süre veriyorlar. Hazır her şeyde indirim varken bu ara, bunun game time card'ının indirimde olduğu site bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 huttball en zevklisiydi ama adam haklı pvp değil top oyunu bildiğin sdfs. messi gibiydim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 tomb of freedom nadd da empire da olan varsa eklesin Bealith beraber oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Tomb of freedom nadd da yenide başladım bende. Republic tarafında olanlar ekleyebilir Dackar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Sam said: huttball mmo pvp tarihinin en kötü olayı filandı ama geri kalan instanced pvp iyiydi. this. flashpointler nasıl yeni bişiler var mı güzel hikayeli? swg oynamış nesile böle şeyler hiç ama hiç gelmiyor ama sıkıntıdan bakarım bi daha belki en on oyunun ilk çıktığı iki hafta görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar