roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Aramızda Balkan göçmenleri vardır illa ki. Var mıdır? Kısaca ailenizin göç hikayesini anlatırsanız çok sevinirim. Nereden, nasıl, niye falan. İnsan tanıdık şeyler okumak istiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dedemler giritten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 napcan fişlicen mi bizi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Baba tarafı Macar, anne tarafıyla ilgili bilinen son kayıt mısırdan arapça belgelerle TR'ye kaçan dede. Mısırlıdır diye tahmin ediliyor. Polisi arayabilirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 girit mübadele go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 baba tarafı makedonyadan anne taraf arnavutluktan da hiç hikaye bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 anne tarafı bulgar, baba tarafı yugoslav(arnavut muydu yoksa? bilmiyorum) göçmeni, öyle direkt gelmişler bir hikayesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dedemler balkanlari yakıp kosarak malkara keşan taraflarinda turklere tecavuz etmisler bi sure sonra sıkılıp antalya taraflarina ruslara kaymaya gocmusler bizim hikaye bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-uKdyp6xqNwk/UVneqhKv82I/AAAAAAAAAHs/1JqBa4Ow5y8/s1600/tara0001sf9.jpg bunun için topik mi açtınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 geldi yörükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 baba tarafı türkmen 10 aile eskişehire yürümüş. 7 si istanbula devam etmiş 3ü bok var istanbulda diyip eskişehirde kalmışlar. ana tarafı selanik ve çerkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 adima devlet kurmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 rumuz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bulgaristan göcmeniyiz, 1989 da Türkiye'ye geldik.Büyük göc sırasında, valla 3.5 -4 yaşındaydım hayal meyal hatırlıyorum inanılmaz bir kalabalık vardı, şimdi orda doğmanın avantajı da var cifte vatandaş olmamızdan dolayı vize falan problemi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Lyv said: baba tarafı türkmen 10 aile eskişehire yürümüş. 7 si istanbula devam etmiş 3ü bok var istanbulda diyip eskişehirde kalmışlar. ana tarafı selanik ve çerkez beyler boyle kiz bulamayacaz en iyisi ayrilmak diyip bolunmusler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Lyv said: baba tarafı türkmen 10 aile eskişehire yürümüş. 7 si istanbula devam etmiş 3ü bok var istanbulda diyip eskişehirde kalmışlar. ana tarafı selanik ve çerkez Oha abi, benzerliğe bak. Benim anne tarafı da Bulgaristan'dan göçmüşler savaş zamanı, dede Selanik, anneanne de Silistre. Baba tarafını hala çözemedim ama, Türkmen onlar da, birkaç kuşak öncesinde gelmişler ama tam lokasyonunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Sene 90da kendim göçtüm Hikayesi ilginç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yurtta yetiştim başka hikaye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Göçebe değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Asirlardir ic anadoluluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Lyv said: baba tarafı türkmen 10 aile eskişehire yürümüş. 7 si istanbula devam etmiş 3ü bok var istanbulda diyip eskişehirde kalmışlar. ana tarafı selanik ve çerkez selanik dendi lyv'in neden güzel olduğu anlasıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Hep erkek uyeler yazmış topik sahibi kol saati almış zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 milletin anası babası yugoslav,boşnak makedon benim iki tarafında 5 göbeği hep Ankara da takılmış emenike.. ondan öncesini kayıtlarda bulamadım ama Ankara savaşı için Timurla gelmişiz büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bizim lisede bulgar kızı vardı baya güzeldi paylaşım için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ben inandırmakta güçlük çekiyorum insanları . Baba tarafından dedemin dedesinin babası istanbulda taksimde 'kar' satıyormuş , bildiğin kışın yağan karı saklayıp (gömerekmiş sanırım ondan kimse emin değil mitolojik oldu bi müddet sonra anlatılanlar inandırıcı gelmiyor bana ) dedemin dedesinin babası kar falan derken taksimde oğlu kabadayı olmuş para var nasıl olsa diye sağda solda racon kesip babasının alacaklarını topluyormuş , dedemin babası balıkçıymış o da alakasız , dedem petrol ofisinde muhasebeciymiş babam nakliyeci ben otel sektörü. Şu kadar senedir aynı mekanlardayız (ben hala taksimde otelde çalışıyorum) ulan 5 metre kare arsa alsan simitçiye kiraya verir deli para yapardın , en azından maaşımdan fazla kazanırdın sonuçta taksim , nasıl beceripde 3 kuruş para koyamamışlar kenara insan sinirlenmeden düşünemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar